Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Názvy rybníků na Jindřichohradecku: Krvavý, Vražda... Seděl jsem tahle u kafe v Telči na náměstí Jindřicha z Hradce. Přisedl postarší manželský pár a mlčky, rezignovaně míchali to svoje kafíčko. Říkám jim, tady se nebojte, tady jste na Moravě. Starý pán si vzal slovo a říká, že jsou původem ze severu Čech (z Ústí?) a že si na stará kolena koupili bydlení v Jindřichově Hradci, aby dožili v relativně čistém prostředí a dodává "S tak zlými lidmi jsme se dosud nepotkali", a zase bylo ticho. Protože jsem s tamním prostředím měl už svoje letité zkušenosti, mlčeli jsme všichni tři... Nenechte se mást líbivými fotografiemi zámků, hradů, náměstí... Jiné je být někde týden a jiné bude žít s nimi, když jsou nesnášenliví a podivíni. Takže kdo ví, jaká byla příčina smrti... Jo, a jindřichohradecké policii budu věřit tak možná datum... Zde je mokrý inkoust i na rok starém razítku, víme?
  • Asi nevíte co jsou skauti.. a jací umí být.. protože to co tady píšete. je fakt komentář jenom debila, který neví nic o životě!! Tím reágujii na komentáře o skautech.. co jste tady mnozí psali. *10* *16*
  • tenhle byl aspon tolerantni uznalej a slusnej. Vyridil si svoje intimni veci v lese a neotravoval s tim v metru , jako ten pripad dnes rano.
  • Pionýři byli lepší, ti by našli mrtvoly minimálně tři!
  • Zas nějakej "podnikatel" nebo bílej kůň. Kvůli neopětovaným citům to asi nebude.
    • ....k RIT.ovi............takových "podnikatelů a bílých koní" tu sakra musí ale ležet!!! Je to prostě tím,že byl zkrátka blbě zakopanej......nesnáším špatně odvedenou práci , jakéhokoli charaktertu !!!! Také tímto hledám jednoho- podnikatele- už delší dobu,co se po něm slehla zem...není po něm vidu ani slechu !!!! Jmenoval se Mirek Muller..měl 730D-BMW bydlel v Praze 10 Na Radošovické 1331 Strašnice--žil tam s blondýnou Petrou/ pravděpodobné příjmení Přenosilová či Popová / pocházela s České Lípy-vychovávala své děti a na této adrese co jsem uvedl, není nikdo z nich již !!Proto bych chtěl poprosit tímto-zda náhodou někdo o těchto zminovaných nevíte--převážně někdo s Českolipska--zda by jste mi mohli dát vědět na tento uveřejněný E-mail : n.orway@seznam.cz Pomohli by jste dobré věci...mohu vám jen tímto poděkova-jelikož je toi to jediné,co udělat mohu ....
  • ha ha ha ha ha mrtvola...., ha ha ha josefe,,,, ha ha to nebyla mrtvola to byl nadivany krocan co ty skauty jebal....
  • Příval veledůležitých informací. Ad a) skauti, ad b) podle čeho poznali, že je to mladý muž, ad c) kolikže desítek metrů ležel od něčeho a kolika desítek metrů od tamtoho?
    Předpokládám, že v okolí pohoupali co se dalo a případné stopy úspěšně zničili...
    • poznali podle clanku kriminaliste , takze odhaduji koroner a to se da celkem pochopit ze rozezna telo mladika od napr zdechliny dementniho starce napr klause. Take to asi nejak zmerily aspon odkrokovali a z toho budou ty metry. Nebo to take mohli merit na sahy nebo lokte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit