Přejít na výpis diskuzí
Skládanka z trosek potřísněných krví: Bezprizorní Buk a ukrajinská vina
13.10.2015 | Alina Holušová
80 příspěvků
-
Máš to marný zlej ruskej zloději nicků a naklikáváči hlasů trolle.
Tvoje napodobenina PaNela s N nikdy nebude pravou PaMelou s M: *2* *2* *2* -
zlej trolle a ty jsi zloděj nicků a podvodník s hlasováním.
Ty nemůžeš rozdejchat že jsem tě tu odhalil. Cha cha -
Zase vedle nulo. Já chtěl pouze zdejšího zlého trola zase odhalit jako
multinicka, zloděje nicků a podvodníka s hlasováním. a to se podařilo . Bingo.
J -
zlej ruskej trolle! Tečou ti nervy. Paráda. Tvoje PaNela s N není pravá PaMela s M
Chlapečku máš to marný! Jsi podvodník co podvádí při hlasování.
Děláš to moc okatě. dest bodů za vteřinu je totiž moc. Toho si všimne i poslední IQ tykve.
Kradeš nicky. Což jsi opět potvrdil.
Jsi multinick co zde smrdí celý den. zlej rybano juro peppone hrdino Putine BTW trolle.
Já nejsem Simona. Takže kradením jejího nicku se mě nijak nedotkneš. Já chtěl dostat tebe troldo a to se podařilo. Jsi usvědčený lhář a podvodník. Mise splněna -
copak ukradl ti fotku a skoro jméno že se bráníš?
-
Já jsem holka. Ale tobě nedám a to tě štve.
Pa puso. -
Anonymousi, jsi ubohý lhář.
Nedokážeš vstřebat, že tví američtí chlebodárci se snaží rozvrátit Evropu a jen kolem sebe bezmocně kopeš. Naštěstí na téhle diskuzi je pořád víc rozumných lidí než vás trolů a deseti nicky. -
Jasně. Až na to že nepsala Simona ale zlej ruskej troll co krade nicky.
PaNela s N není PaMela s M. *15* -
ty dávat musíš protože tě nikdo nechce :))
-
Tak jsem musela přerušit roznášení letáčků, abych vás sem přišla obveselit. A kdybyste to nevěděli, tak jsem holka. A Simona. A dávám zdarma všem, protože jsem demokratka.
Zdejší naklikávači nemohou unést pravdu, že za sestřelení jsou odpovědní Ukrajinci. Celá západní propaganda sice tvrdí opak, ale pravda je jen jedna.
Stejně jako v roce 2001 sestřelili Ukrajinci let Siberia nad Černým mořem, tak sestřelili i MH-17 nad Ukrajinou. A jako obvykle se z toho snaží vylhat a budou zapírat i přes důkazy. Ukrajincům se nedá věřit. Jsou to líní ožralové a vrazi, co střílí do vlastních spoluobčanů. Porošenko a Jaceňuk jsou masoví vrazi, se kterými bude příští Majdan naloženo podle práva. -
Asi tak nějak. Nechápu tu naivitu, kdy vlastník - v tomto případě Malajsian Airlines dopustí, aby se jejich letouny pohybovaly nad válečnou zónou. Měli odklonit trasy byť za cenu hodinového zpoždění.
-
Třeba proto, že ukrajinská vláda nikoho nevarovala. Mimochodem, kde sídlí ta tvoje "evropská" letová kontrola? Ty máš v hlavě opravdu dobrej zmatek čapisrale. Tvoje lži jsou na úrovni žáka základní školy.
-
Destabilizace Ukrajiny byla součástí rozsáhlého projektu takzvaných ,,Barevných revolucí", jenž měly vyvolat nepokoje globálních rozměrů v Evropě, Africe a EurAsii. Realizace na africkém kontinentu proběhla na výbornou. Lybie, Tunis i Egypt se povedlo zcela převrátit. Do převratu na Ukrajině se ,,nainvestovalo" $5mld s cílem vyprovokování Ruska k otevřenému konfliktu. Tento plán bohužel selhal, neboť Ruská strana se zdržela přímé konfrontace.
Sestřelení MH17 byl vojenský omyl ze strany Ukrajiny. Necelé dvě hodiny před MH17 letěl stejnou trasou vlásní speciál s prezidentem RF, který byl pochopitelně primárním cílem. Vojáci bohužel neměli konkrétní informace a tak vystřelili na civilní let MH17, jehož sestřelení potvrdil hlídkující letoun ukrajinské armády.
Ukrajinský plán selhal a jeho další korekce by byla neúnosně nákladná, proto tento konflikt ,,spojenci" odložili a zaměřili se na využití maximálního potenciálu konfliktu v Sýrii a existence ztěžka vybudované ISIL. Zde se alespoň povedlo zvednout masivní migrační vlnu - byť za vydatné finanční investice, která výrazně ovlivní Evropu v několika aspektech.
Každopádně, s tímto plánem byli dotčení lídři seznámeni tuším již na summitu v Deauville, čemu odpovídá současný ad-absurdum postoj, respektive ,,vyhnívací" postoj německé kancléřky ke gradující migrační krizi (z právního hlediska migranti přicházejí z bezpečné země bez otevřeného konfliktu - tedy na azyl nemají právo, byť jsou původem ze Sýrie). -
Ch cha. Zlej ruskej naklikávácí Bohouš troll zase neudržel nervy na uzdě a prozradil se.
Tradičních mínus deset bodů za vteřinu. Podvod .
zlej troll je multinick co tu smrdí celý den - jako jura peppone hrdina Putin BTW a rybana.
Vidím že došel Burlak s antiparoubkem. Užijte si ničení zdejšího troldy.
Zdarec -
Ruská propaganda do včerejšího dne tvrdila, že letadlo bylo sestřeleno ukrajinskou stihačkou. Tak jak to, že tak rychle otočili? Nějak se do těch svých lží zamotávají.Smutný kúň Lavrov už neví jak má lhát. Sám už je z těch putinových teorii zmatený.Při jeho inteligenci mu je dávno jasný , že je Putin psychopat.
-
Proč tedy evropská letová kontrola lety nad tímto územím povolila? Ta ručí za bezpečnost civilních letů nad celou Evropou. A Rusi mají ve svém arzenálu kde co. O jejich přehledu si nedělám iluze. Bordel všude kam se podíváš. Letadlo bylo odkloněno od plánované trasy kvůli bouřce. To je normální reakce pilota každého letu.
-
... ty jsi hlupák :)))
-
Ty jsi se z té ruské propagandy úplně pomátl. Nevěříš si ani na záchodě. Musíš si začít léčit své komplexy u odborníka a ne číst propagandistické články z pera putinovských agitátorů.
-
Máš to marný multinicku zlej Bohouši trolle. Bulíky můžeš věšet na nos zdejším
IQ tykve. Mě ne.
Jakpak jsi vytvořil postavičku Simon? Pochlub se!
Tak že jsi zmrvil jméno zdejší Simoně.
Odešla a jasně se ukázalo že tu celý den smrdí jen vaše ruská partička. To neolžeš. -
De jsi byl Ty Bolšane ?