Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem se tady dneska vyblinkal a hned mi je líp. Omlouvám se vám za to *12*
  • Jégle ty nechutnej tendenční pisálku, jdi se vys.. ať nemáš pnutí.
    Občanský fórum bylo plný takových jako jsi ty, proto tam nikdo slušný po počáteční euforii nezůstal.Prezident je zvolený, tak už to skousni ty "demokrate". Neexistuje žádný prezident na světě, který by se zalíbil všem. Měl jsem výhrady ke každému, ale toleroval jsem to.Přežil jsem dvě volební období Klause, kterého jsem bytostně nesnášel.Bylo to o to horší, že jsem neměl ani možnost hlasovat proti němu.Je zajímavé, že patříš do kategorii pravdy a lásky, ale v tvých příspěvcích se objevuje pouze tvoje pravda a lásku jsem tam nenašel vůbec. Ty budeš spíš ignorant nebo houvído.
    • vanhorne
      "Neexistuje žádný prezident na světě, který by se zalíbil všem."
      Nevim co se rika o presidentech,ale jiste prislovi rika:" Neni na svete clovek ten, aby se zalibil lidem vsem". Nikdo se zdravym rozumem to po nikom ani po presidentech nezada.Ten tvuj president urcite neni to, co by se melo normalnim lidem zalibit. Ten by mel nosit cedulku " Ja jsem president ", aby lide vedeli s kym maji tu cest. Podle jeho chovani a sprostych reci, by si hodne lidi myslelo, ze potkalo a posloucha nejakeho priopileho a vulgarniho vagabunda. Jeho jednani se muze libit skupine lidi, kterou tvori jeho verici a oddani poddani. Ta zbyvajici skupina obyvatel kterou podle jeho vlastnich slov(Liberecky kraj 2017) tvori" Patologicka sedlina lidske spolecnosti" nevidi v jeho pocinani nic cim by se clovek a zvlast PRESIDENT mohl chlubit. Clovek jeho kvalit by se mozna uplatnil pred sto lety v Portugalske Angole nebo Belgickem Congu, jako nacelnik nejakeho domorodeho kmene.Ti hosi dovedli jak chlastat, tak likvidovat sve odpurce drevenou palici.Tam by dosel takovy clovek vysoke ucty a obdivu.
      • V ČR byl demokraticky zvolen, takže je to náš prezident - přijmul jsem to a to je celé. Zajímavé, že nazýváš hlavu státu vulgárním vagabundem a přirovnáváš ho k pralesnímu náčelníkovi a to je slušnost?
        Odpůrci Zemana mu vyčítají sprostotu, ale v zápětí ho nazývajího ovarem, ožralou a podobně. Nejsmutnější je to u novináře, který má zachovávat úroveň a objektivitu.
        Při předchozí volbě byla zmiňována též slušnost v podání pana knížete, který při jednáních i na mezinárodní úrovni opakovaně spal.Několikrát se pomočil do kalhot a veřejně se producíroval se šlapkou, přestože je ženatý. Jeho artikulaci, která by měla u politika být slušná ani zmiňovat radši nebudu.Nic naplat ani Ondra Vetchý další komunisto bijec mě svým spamem nepřesvědčil o Karlově slušnosti.
        Je pravda, že Ondra bojoval proti komunismu tak statečně, že nehrál před revolucí v žádných filmech ;-)
        Pokud nebudu rozhodnutý pro žádného kandidáta, tak je pro mě dobrým ukazatelem showbiz.Přesně ten kandidát, kterého podstrkují není ten správný !!! Komedianti dávají svému kandidátovi polibek smrti, stejně jako "objektivní" média.
        • vanhorne
          "přirovnáváš ho k pralesnímu náčelníkovi a to je slušnost?"
          Vidim, ze jsem to prehnal s tim prirovnanim. Nacelnik kmene Zulu, by tomu kdo se mu znelibil rozbil na miste lebku ironwood kyjem. Zeman ten by jen zahulakal " Vyzente ho ven, nebo ho zabiju".Loni ve Strasburgu takovy varovny vykrik pouzil a tim dokazal, ze neni zadny pralesni nacelnik, ale president.
    • Jako člověk by to možná skousl, ale jako vazal pražské kavárny si to nemůže dovolit skousnout.
  • zas jedovatá slina na Hrad. Se pak nemůžou divit obejdové od novin, že si je zvolil pan prezident za cíl. Každý obecní hlupák co udrží v ruce psací pomůcku nebo dosáhne na klávesy se otírá o pana prezidenta. A strefují se do něj permanentně. V pořádku - je demoška. Ale musí počítat, že z Hradu se dočkají reakce. Kdy a jaké záleží výhradně na tom, kdo se stal terčem útoků. A pan prezident se rozhodl že to bude slavnostní okázalá odezva. Jasně že extra zbabělci a staří přisluhovači to neunesli. Je dobře že veřejně vyfičeli. Děkujeme hvězdám veřejné blbosti za jejich defilé. Němcové, Ferimu a ostatním figurantům. Už to mají stejně za pár ....
    • vanhorne
      "se otírá o pana prezidenta."
      Lidi ve funkci presidenta je po svete spousta, musis jmenovat o ktereho a proc se otiraji.
      Na jednu jedovatou slinu na Hrad, vy zbrojnosi jich z cimburi vychrstnete kybl.
    • Možná jestli to není tím "Jak se z hradu volá tak se z podhradí ozývá"
      *5* *3*
    • Jestli ono to nebude, třeba tím, že se on otírá o každého. Zatím stačil hrozit smrtí jenom novinářům, nekuřákům, abstinentům a vegetariánům. Takže se nediv, že ho spoustu lidí má za trotla. Ten může imponovat akorát primitivním blbům.
  • kolaborant Zeman se definitivně zbláznil, hledá "novičok" aby se mohl připlazit k Putinovi a potvrdit pravdu, že za otrávení Skripala můžeme my češi, tu hradní zdechlinu by měli zavřít do ústavu, jednou bude Zeman společně zapsán se jmény Karel Sabina a Emanuel Moravec, fuj..
    • nejjedovatější je ta proruská zdechlina na hradě,takže neni po čem pátrat *1* *1* *1* *1* *1*
      • 0
        • Táhni na Slovač i s Burešem *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • 0
          • 0
    • přežili jsme Hitlera, Zápotockýho, Gottwalda, Husáka přežijeme i Zemana
  • Milouš tady chtěl panovat s čínou ale i to se mu nějak hatí. Teď vidíme, kam nás ta "většina" ve volbách dovedla *1* *1* *1*
  • Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu.

Čecháčkovská jelita si to při volbách opět pos.ala jako už nejednou v historii. Učte se azbuku, budete ji potřebovat. A také čínské znaky.
  • Asi ví co dělá, náš pan president. https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467265-svedskym-predmestim-vladnou-gangy-vetsinu-tvori-pristehovalci.html
    • honzas
      Ví h..no,váš Owar.
      • Zas jsi vynechal háček na n, to aby tvůj kámoš věděl, víš.
    • A dělá to dobře, náš pan president https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/467294-potrebujeme-prestavku-neprijimejte-dalsi-bezence-zadaji-nemecka-mesta-vladu.html
  • josef.servit.9
    Tady si někdo koleduje.Není to ten ublížený absolvent PUTINVUMLU Jégl a spol.??
  • Zeman udělal dobře a sluníčkáři se possserte
  • Pořád ti stejní, nejdřív naletěli šmejdům s hrnci, teď Babišovi na tu jeho kulišáckou, estébáckou Smlouvu s občany. V některých civilizovaných zemích je zakázáno, aby politik kandidoval za peníze ze zahraničí, zejména pokud se jedná o zjevně nepřátelskou velmoc jako je Rusko. Třeba jako Miloš Zeman za ruské peníze.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit