Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • S krevním tlakem mám opravdu dlouhodobě problém, který mě dost trápí. Pořídila jsem si kvůli tomu i chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ , které mi tlak i tep měří, takže mám pořád přehled o tom, jak na tom zrovna jsem. Mohu podle toho řídit i své další chování, aby se mi neudělalo špatně například. 

  • Co máte prosím tak obecně vyzkoušené, že opravdu funguje na lepší krevní tlak? Poradíte mi někdo po čem se tak teda mrknout? Dlouho už totiž svádím boj s vysokým tlakem a moc se mi ho nedaří nějak napravit. 

    • Dlouho jsem se s tím trápil a snažil se si krevní tlak poslat do nějakých normálních hodnot. Opravdu hodně dlouho mi to zabralo, než se mi podařilo tlak srovnat. Podařilo se mi to ale nakonec až díky tomu, že jsem si sehnal doplněk stravy, který dokáže čistit cévy od krevních sraženin a mrtvého tkaniva. Díky tomu se mi vlastně povedlo tlak snížit ve velmi krátké době. 

  • milacekpublika

    Řepu užívám denně. Ještě k tomu užívám NO DRINK, který zvyšuje obsah molekul oxidu dusnatého v těle, který má také příznivý vliv na snížení krevního tlaku. :) Ale ta řepa je odzkoušená. Osobně mi červená řepa i docela chutná, takže mi nedělá problém vypít sklenici šťávy z ní denně. Navíc mají naši na zahradě pole, kde si ji sami pěstují, takže jsem přímo u zdroje. :) 

  • To jsou mi odborníci! Z průmyslově pěstované zeleniny, která jen díky špatně hnojené ,přemírou dusičnanů, udělají tzv. zdravou, ale úplně na jinou věc. Za dalších 5 let se aji snad dozvím, že kuřecí separát a tzv. éčka neškodí tolik jak se kdysi v roce 2013 uvádělo, šulini kapitalističtí.
    • Kdybys nebyl falusem, nestal by ses soudruhem!
  • Rozšíření cév by měli ocenit hlavně muži, protože na stejném principu učinkuje sildenafil citrate, po kterém se snáz dosahuje erekce.
  • Ale nesmíte číst přitom čerstvé české noviny, sledovat českou televizi a české rozhlasové vysílání, vůbec nezvedat telefony a nikomu doma neotvírat dveře.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit