Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Džibríl a Džalíl jsou nebezpeční zločinci stejně jako ostatní všehoschopní zabijáci, které se váleční zločinci z NATO rozhodli nainstalovat do vedení země. Spravedlivý a statečný Muammar i ostatní bojovníci Džamahírije zemřeli jako hrdinové a stali se mučedníky. Proti mnohonásobné fašistické přesile se drželi dlouho. A to jim nikdo nepomáhal, nikdo je nepodpořil. Nikdo nezorganizoval interbrigády jako v šestatřicátém ve Španělsku. Stačily alespoň dodávky zbraní a munice jako to dělal prašivý Západ těm zvířatům, která se teď sápou po moci. Muammar a jeho myšlenky Džamahírije se stanou nesmrtelnými a budou inspirovat obyvatelé dalších afrických zemí, ale i jinde ve světě k vytvoření spravedlivé společnosti s vysokou životní úrovní. Doufejme také, že muslimové v západní Evropě povstanou a budou válečné zločince typu Sarkozyho a Camerona vláčet ulicemi Paříže a Londýna. Nic jiného si tito prašiví bastardi nezaslouží. A slovo demokracie, po tom, čeho jsme byli v uplynulých měsících svědky v Libyi, se musí stát synonymem pro plenění, rabování, vraždění, bombardování, likvidaci prosperujícího hospodářství a dosazování zločinců do vedení země. Každý, kdo bude tyto způsoby vlády prosazovat, musí být okamžitě popraven. Čest Muammarovi a ostatním bojovníkům Džamahírije, jsou to stateční hrdinové. Alláh je velký a přijme je s otevřenou náručí.
  • Ano souhlas s příspěvkem Marty, to s těmi bulharskými sestrami dělal Džibril a i to ostatní dělal. Ozbrojený boj proti Kaddáfímu vedl spolu Abdelem Hakim Belhadžem vycvičeným Američany, s bojovými zkušenostmi z Afghanistánu, kde bojoval pod patronátem Američanů. Byli schopní jít přes mrtvoly a taky šli přes mrtvoly libyjského národa a jeho armády, které zabili buď oni sami svými ozbrojenci, nebo na které navedli letadla NATO s bombami a raketami. Začli v Bengází, tam bylo nejvíc žijících příbuzných kdysi krále Idrýse co byli proti Kaddáfímu vždy, ale skrytě. Za Kaddáfího byla v červenci, to je už za bombardování země letadly NATO, v Tripoli cca víc jak jeden a půl milionová demonstrace lidí, mužů, žen dětí co chtěli zastavit bombardování NATO a vyjadřovali podporu a lásku Kaddáfímu. Tu však naše ani západní media vůbec ignorovala. Podobně tomu bylo v Sirtě. Mnozí bojovali pak i se zbraní v ruce proti ozbrojencům Džibrila. Navedl na ně mnohdy letadla s bombami. Mnozí co byli na straně Kaddáfí tak zahynuli. Dělali čistky po bytech a domech a ty se zeleným šátkem odvlékali. Ti s černou kůží měli přednost. Přál bych Vám vidět masový hroby, kam povstalci odklízeli mrtvé "zelené" Libyjce a nebo Libyjce co měli černou kůži. Je to jak z Orwelovského snu. Obrovská jáma, kdy by mohly dole jezdit tanky a v ní vrstva mrtvých těl všelijak naskládaných, propletených, tu nahý zadek, tu vykukuje ohalené prso, tu mrtvý obličej, většinou zády nahoru. převážně černokožích, ale i jiných kdysi živých lidí, pod krvavými a zablácenými skvrnami mnohdy prosvítá zelená látka, přesně taková co nosili lidé na oné jedenapůlmilionové demonstraci co byla za Kaddáfího. Ovšem všichni zelení nejsou zabiti. Uvidí se co bude. Je stli to byl skutečně Kaddáfí jak ho vlekli a pak zabili, tak na záběrech se choval jako muž co má čest v těle. Odešel se ctí jako král králů co zahynul rukou nepřítele. On se stane nesmrtelným co se týče myšlenek, ideí a uctívání pro mnohé nejen v Africe.
  • Ubohé kecy
  • Zvládnou to líp, než Slované, ti jsou obecně schopni akorát nemyslet, nadávat a dělat, jen když jim to někdo dá rozkazem. Ve volném čase kradou. Nejlíp je to vidět na národech, kde se po válce hromadně pářila Rudá armáda.
  • Pana Džibrila se budou za chvíli ptát ti, které podvedl státním převratem za podpory západu. Ti, které obere o vysokou životní úroveň, kterou jim tzv. NTC sebrali. Ropu a o nesplacené dluhy, jim ukradnou ti, kteří jsou dneska jejich největší kamarádi.
    Mohli bychom jim z krátké naší, 20leté, historie vyprávět. Panu Džibrilovi přeji brzkou smrt z rukou podvedeného lidu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=ht_k2RKAWGs&feature=player_embedded
    Předseda nové povstalecké vlády je pokrytec.Nikdo si nepřál,aby K. stanul před soudem,protože by vyšly najevo jeho styky se západními politiky a jiné věci.Otázka je,jak se dlouho udrží u moci opozice.V kolujícím videu se dají zjistit zajímavé věci o tom,jak se měli lidé za K.špatně.
  • na druhou stranu to jsou zvířata,která si nejsou stavu sami vládnout.
  • Vypadá to,že se v Libyi dostávají k moci podobní gauneři,jako u nás po údajné revoluci.Takže pokud se setkají ,tak by si mohli tykat.Až lidem v Libyi dojde,jaké lumpy si zvolili,tak tam bude nová revoluce.I u nás bude nutno všem lumpům,kteří tuto zemi rozkradli,rozprodali a astronomicky zadlužili,řádně proklepnout kalmuk.Pouze je třeba počkat na zmoudření obyčejného českého blba.S přibývající bídou v příštím roce,místo slibovaného kapitalistického ráje,začne obyčejný český blb moudřet přímo zázračně.Rozhodně pro mladé a budoucí generace,bude lepší,Když Kalousek s Nečasem zajistí,obyčejnému českému blbovi, takovou dietu ,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku,než aby se dál zadlužovala tato země.I včerejší demonstrace ukázala,že to stádo mamlasů,které si nechalo tuto zemi rozkrást,velkou podporu mladé generace nemá.Právě mladí budou ti,kdo těm politickým lumpům,kteří naši zemi zbídačili,bude brzo vystavovat účet.Vypadá to,že revoluce budou propukat v mnoha zemích světa,příští rok ,skoro současně.
  • mno, to otiskujeze a velebíte toho pravého. Už jste zapoměli, že právě tenhleten "spravedlivý" a pohoršený měl všechna privilegia - a že to byl právě on, kdo odsoudil bulharské zdravotní sestry a palest. doktora k trestu smrti za falešné obvinění, že to byl právě on kdo vydával rozsudky smrti na lybijskými lidmi a včil... kruciš.. že Vám není hanba... nechal se podplatit a... v ždyť právě on měl možnost stýkat se s CIA a podobnými gaunery,... upekl to celé, zaprodal lidi a svádí to na K.... je mi z Vás na blutí... spravedlivý nový vůdce.. no snad to lybijcům dojde dřív naž nám.... kdo a co mu slíbil za to že je zradí......
    Vlastně by jej teď mohli žalovat .....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit