Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A Peppone je zase jeden z těch co si myslí,že člověk je něco víc než zvířata,že jen lidi mají nárok na záchranu,lidi si nic jiného,než zlikvidovat přírodní katastrofou nezaslouží.A ten co se naváží do Phy,ať si uvědomí,že nás skutečných pražáků je málo,v Praze jsou převážně naplaveniny.
  • Jen otevřu televizi, jsou tam povodňové zprávy. Odkud? No určitě z Prahy. Praha je střed světa a možná už by si zasloužila být vyhlášena samostatným státem. Asi by to přivítala většina krajů, kdo by ale plnil Pražákům jejich bezedné pokladny. U nás na severu většinu průmyslu zlikvidovali, co se nedalo zlikvidovat rozkradli a teď si sedí ve své drahé Praze, ti nejlepší na Bahamách a o tom, že Česká republika není jenom Praha je nikdo nepřesvědčí.
  • Chápu, že jsou povodně, ale o záchranu lidí jde především. Tady mají starost, jen aby se nějaké zvíře neohrozilo na životě a jak teď na NOVA vysílají, tak se jeden pelykán zranil. Ale co se děje na jiných místech na vodních tocích, o to se nikdo nestará. Aby jim poskytly alespoň nákladní auta nebo něco jiného. Hlavně nejohroženější je Praha. Přitom musí být každému jasné, že to nejhorší musí být pod Prahou, tam se nasbírá nejvíc vody a krajina je rovinatá, takže se voda daleko více rozlije a napáchá více škod. Ale Praha je Praha - to marné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit