Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni státní zaměstnanci chtějí jen přidat,průměrná mzda se blíží 30-ti tisícům a kdo se postará o ty kteří to vše platí ze svých 15-18 tisíc hrubého,těch opravdu tvrdé pracujících za almužnu,oni snad nemají nárok na důstojný život?Jediná skupina lidí tady nemá problém a to jsou poslanci.Předloží sami sobě návrh na zvýšení platů,politicky si to zdůvodní,zvednou ruce a je hotovo a těžce pracující at dřou za vyloženě almužnu.
  • co pořád chtějí, ať si zkusí přejít z toho socializmu do tvrdého kapitalismu
  • Je potřeba silných odborů a vyhlásit alespoň jeden měsíc stávku!!!! Garantuji, že se vyřeší vše do 2 dnů. Nastal by totiž totální chaos a mezinárodní ostuda obrovských rozměrů. Učitelé jsou neschopní, proto s nima všechny vlády zacházely tak, jak je s nima zacházeno teď. Jejich platy měly už dávno být někde jinde, ale za to si učitelé mohou sami.
    Nejsem učitel, ale souhlasím s nimi. A pokud se to někomu nelíbí, tak navrhuji, aby se školství zprivatizovalo jako skoro vše v tomto státě dle pana Klause. Rodiče by každý měsíc platili 3 000 na dítě ve škole a učitelé by byli placeni z toho. Dokonalý tržní systém. Pokud by na to rodiče neměli, tak by jejich děti do školy nechodili a rodiče by se s nimi museli učit sami doma po práci. To je taky řešení, že? Takže stávka 2 týdny - všechny školy zavřené od mateřských až po vysoké!!! Umí si to někdo vůbec pžedstavit tu zátěž pro všechny lidi, co mají děti a chodí do práce? Ten totální chaos!!!!!!! A vše by se vyřešilo a peníze by byly hned!!!!!! Je to ale na učitelích, jestli jsou silní nebo slabí a jestli si to tedy vybojují nebo ne. Pak se jim nedivme, že mají jako vysokoškoláci nejhorší platy v OECD. Jsou na fantastickém 40 místě!!!!!Hlupáci!!!!!
  • Těžkooděnci vpřed! Na množství nehleďte! Nikoho nešetřete! Všem stejným metrem!
  • No tak ať stávkujou.
    Děcka budou ráda, že mají další prázdniny
    a stát ušetří za jejich platy.
    Za nás bývaly tzv "uhelné prázdniny" třebas i měsíc.
    A co se stalo? VELKÉ NIC!
    To jsem zvědav, jak dlouho učitelé vydrží bez výplaty! *1* *1* *1*
    • Tihle bez výplaty vydrží dlouho. Mají přece našetřeno z těch "mizerných" platů. *3*
      • Si pamatuju ze školy jak učitel vždycky přišel 5-10 minut po zvonění řekl - tak parchanti otevřete si učebnice na straně .... a do konce hodiny uděláte to a to - pak to zalomil a vzbudil až když zazvonilo, jaká to náročná práce to musí být jsem si tehdy říkal :D. Další učitel na strojírenství jen diktoval poznámky celou hodinu jak robot takže to bylo náročné akorát tak pro náš aby jsme neusnuli pač to bylo jak poslouchat recitování pohádky :D. A pak takovéhle učitele porovnáš s lidma z továrny kde musí pracovníci plnit normy v 3 směnném provozu, domů jdou sedření (záda, ruce, nohy na hadry) a tihle pak ke konci měsíce dostanou 12-18k ...... :). Další věc je samozřejmě dovolená standardně mají zaměstnanci mít minimálně 4 týdny, kolik že to mají učitelé ? Se všema těma prázninama nebo jdou do práce když tam žaci nejsou co tam teda proboha dělají celý den ? :) Řešení je jednoduchý tady je nabídka práce kdo nechce může kdykoliv odmítnout a jít, když poptávka po učitelích vzroste tak pak vzroste i jejich cena.
        • To tam byl ten soudruh učitel jistě dosazen stranou a vládou.
          • Tam byl takovej každej druhej + skoro všichni byly nad 50 let :D
            • No jak kde. Já jsem měl Pány Učitele a Paní učitelky, na které stále s úctou vzpomínám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit