Skončí sommeliéři na pracáku? Po covidu mají potíže rozeznávat chutě vín
-
Fialové víno hezky vypadá ... "pokud patříte mezi milovníky dobrého vína, pak zřejmě vybíráte mezi červeným, bílým či růžovým. K tradičním vínům přibylo také fialové, které vyrábí vinařství v Austrálii."
-
Já myslím, že každý máme trochu jiné chutě a tzv. someliéři jsou jen banda parazitů, která ovlivňuje snoby, kteří na to mají, ač tomu nerozumí a nepoznají chuť chcanek od vína! ;-) Nebo ještě jinak - proč nejsou someliéři na pivo?! A tam jsou sakra rozdíly, které pozná i neškolený laik!
-
Vždyť je to jedno, když v restauraci chcete víno a zeptáte se jaké mají, tak se většinou dozvíte, že červené a bílé.
-
Nejlepší kuchař byl ten propuštěnej vězeň na podmínku co vařil u Vystřelenýho mozku. Ten překonal i rákosníky v kreativitě. Jeho střešní králík , nebo plněný španělský ptáci z , v lepším případě , morčat fakt neměli vadu.
-
Proč by to dělali? V na#ich hospodách také z 80% vaří lidi, co to vůbec neumí. Zámečníci, posunovači, uklízečky😄😄