Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ivanka386

    Nás osobně se to moc nedotklo. My stejně chodíme na čundry a pod stan takže jsme vždycky na víkend vyrazili a bylo to. Za hranice okresu jsme se samozřejmě nepouštěli, ale o tůry jsme se neochudili. Chce to jen přemýšlet. Pak vám dojde, že cestování nemusí být jen přes půl světa nebo republiky, ale krásná místa objevíte i u komína.

  • Spolužáky jsem si pochopitelně vybírat nemohl. A taky jsem ve školní lavici neseděl s žádným generálem ani s žádným třeba odsouzeným. To všechno přišlo snad později ne !? 

    Vůbec nechápu čím se tady pokoušíš vychloubat ty troubo. Párkrát tě tady už jiní označili za blba a jak tak koukám , měli úplnou pravdu. Senilní blb , začínající demence. Tvoje diagnóza ty malorolníku. 

  • Kettling, ty sis mohl spolužáky vybírat? To se musíš na vše zeptat takových gaunerů jako byl Kočárník, Klaus a podobných, že šlo tak krásně krást a utíkat. Hlavně na ropné produkty se zeptej Bureše, ten měl velký zájem.


  • Slyšel jsem od cajtů samotných , ze jestli ten krejčířův útěk nebyl cinknutej , potom už nic. Sam na to nemám názor , v tyhle branži jsem nikdy nedělal.  A taky další myšlenka , zdroj podobný , proč za nim tak hladce pustili celou jeho rodinou .  Tam jestli něco nevrzalo , tak nevím.  Nechápu dědku , proč se chlubiš kde a vedle koho si bydlel. 

  • To mel ještě kliku že za to nedostal něco většího. Máš opravdu spolehlivý kamoše. Tím se jako chlubiš ? 

  • Kettling, už si se podíval na net, kdo to je Jirka Kolář? Chytrolíne. Hlavně se podívej, kdo to byl skorosoused, pan Grulich ze Suchdola. Tam jsem bydlel s rodiči hned po narození. Přeji pěkný zbytek dne. Doufám, že se do Labutic ještě podívám, mám tam ještě půlku baráku s bratrem.

  • Študent, traktorista, generál, nebo znovuprobuzený narcis. kdo ví kdo ještě. Ať jdou klidně do politiky, odpracují si 4 roky v opozici a pak se uvidí.


  • KIMCID

    Úžasná vláda ulevila pracujícím v zdravotnictví,PČR,hasičům,pečovatelkám. Ode dneška musí poslat děti do škol na distanční výuku a nedostanou už ani korunu od sociálky.Tak že zdravotní sestra či pečovatelka,po celém dni v roušce a štítů a atombordelu přijde domů a bude ještě po večerech s dětma dohánět výuku. A pana ministra školství ,bych taky na pár hodin posadil do lavice v roušce.

  • Kettling, Jirka Kolář z Brodku u Konice se mnou chodil do školy. Dělal nejvyššího šéfa policie v Praze, měl dostat hodnost generála, ale při zatýkání utekl Krejčíř a tak hodnost nedostal. Proto byl jako přidělenec na Slovensku. Bydliště měl v Brně.

  • Obávám se, že Vaší dobrou radu tihle pomatenci moc poslouchat nebudou.

    Možná to znovu zkusí tenhle študent Minář. Do voleb je ještě času haba kuk. 

    A lidská blbost nevyčerpatelná. 

  • Taky do Karibiku , na Aljasku a potom primym letem domu . Jako bonus prelet pamatneho rodneho mesta . Nejlepe v noci. Nezapomenutelny zazitek do konce zivota. 

  • To ne! To by se lidi nakazili. Raději ať jde STBák a Zlodědek od válu a národ zůstane zdravý. 😇

  • Dedku nemel tady nesmysly ! Tvuj spoluzak nikdy nemohl byt generalem . Nemam o cesky armade zadne prehnane mineni , ale general z pomocny skoly ?                           ! Tak se zase zklidni . 

  • Tak hlavně, že se celou dobu může cestovat do Mexika a podobných destinací.

  • Kdo ale odvolá tu policii z jejich pozic? Já nevěděl, že už je Hamtáček generál, jak měl být můj spolužák Jirka Kolář. Hlavně, aby to stihli z nejvyšším zeMANem, než odletí pro Sutnik V a hlavně pro instrukce jak dál  rozvracet republiku.

  • Bych se vsadil, že to nebude nadlouho. Je to jen částečné povolení utáhnutých šroubů, které mocní sem tam použijí aby upustili páru nasranosti lidí ve společnosti. Totalitní agenda Great reset, jež tu většina politiků vlády i opozice pod záminkou covidové hysterie realizuje na zakázku zločinců z řad korporátních elit, staré šlechty a miliardových boháčů se tu brzy vrátí. Na to se můžete spolehnout. Ti nahoře nedají lidem pokoj, dokud lidi neprozřou a nedají těm nahoře tvrdě najevo, že takhle ne pánové.

  • Tak hurá do Prahy a rychle a nahlas demonstrovat, rvát se s policajty a vůbec dělat brajgl.

    Že to boji s pandemií nepomůže? Ale o to přeci vůbec nejde. Hlavní je uvolnit emoce a agresivitu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit