Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Marné.Je tady pořád banda trotlů kterým nějaká nákaza nevadí.Vesele do společnosti, vesele se mačkat hospodě.A veřejně se předvádět - že jako mně se to netýká.Idealní by bylo rozdělit společnost na ty hrdiny a ty ostatní.Hrdinové ať se promenádují bez roušek. Ale od nemocnic pak takové hnát svinským krokem.Ať klidně zatřepou kopytama.A jejich vůdcem, by mohl být nějaký Klaus. Toho omlouvá jedině pokročilý stupeň.Stařecké demence.

  • I promluvilo na kameru několik účastníků setkání buřičů na Václaváku.Panečku to byl koncert blbosti.To jim padaly perly od huby.Jeden by něvěřil co se v hlavě takové lopaty dokáže urodit.Lumpenproletariát se rozhodl vyrazit si zas prochu pořvat v ulicích.

  • Jaképak "by odpovídalo?"

    Jestli odpovídá, tak stejně rychle a razantně omezit komunitní  kontakty a hotovo. A nepovolit, dokud bude reálné zvýšení. 

    Všichni Jájisti budou muset sklapnout své prkenice a počkat si jako my všichni. 

  • josef.chmela

    A to ještě elita (jelita) národa v Praze protestují a svévolně  porušují nařízení vlády o schromažďování  a nošení roušek. A naše bezzubá policie jen přihlíží a prosí. V Praze se může všechno i beztrestně porušovat zákony a nařízení.  Stále si tam pletou demokracii s anarchií.

    • Primátor , který  má plno nástrojů jak komunikovat s vládou se obleče do kroje Ježiška a šaškuje před strakovkou za velice lukrativní plat. Je to pražák= KOMEDIANT!!!

  • Proč se pořád ustupuje hloupým lidem???  Chtěli nějaká pravidla podle, kterých se budeme orientovat a podle kterých budou moci z tabulky vyčíst jaká opatření nás čekají a stejně to nedoržují. Proč se v rámci demokracie pořád díváme na názor neznalých lidí , co jsou mimo obor . To když pujdu do servisu s autem tak budu mechanikovi do toho kecat??  Nebo v nemocnici budu poučovat doktora jak to má sešít??  Není už toho prostoru pro uřvané diletanty dost??? Proč volime do zastupitelných funkcí erudované lidi, když jim do toho kecá kdejaký křupan , co nikdy nic neřídil a bez odpovědnosti. Proč dávají media prostor těmto nemocným lidem. Doma musí držet pusu , tak si jdou léčit mindrák na ulici. Když nechcete dodržovat pravidla , tak se sbalte a odcestujte!!! Nemíním platit vaši anarchii.

  • josef.chmela

    Hurááá do červeného PSA. Zase vše ukvapené na nátlak řvoucí ulice Prahy a velkých měst. Narůstající čísla nakažených jsou důsledkem rozvolněné docházky do škol a předčasného samovolného a nezákonného rozvolňování v Praze a velkých městech. Jen doufám, že za týden na nárůst čísel nakažených nebude mít otevření všeho před 4 dny. Kdyby to ti křiklouni vydrželi ještě 2 - 3 týdny, mohlo by být líp.

    • Dnes jsem se byl podívat ve městě. Asi 200 křiklounů na Václaváku skandovalo "svobodu, svobodu." Protestují prý proti vládním opatřením.

      Myslí si tahle hysterická spodina, že jim virus vyhoví? 

      Je to jako s opilými řidiči, když chtějí, ať se s pánem Bohem zabijí, ale neberou s sebou ostatní. 

      Asi tahle skupina nikdy neslyšela o JIPu a ARu. Smutný pohled, ale i takoví jsme my. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit