Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trump je taky stíhán. A taky je nevinej, přesně jako za Stalina. No takto se pozná totalita od demokracie. V demokracii si člověk může říci co chce ale v totalitě za názor mnoho let. Nebo jsi aktivista v totalitě se hodící.

  • goyim

    "Skoro jako za Stalina"

    To si občas říkám, když čtu některé výlevy služebníků Eurosojuzu.😂

    Škoda, že zapomněli zmínit, že Navalnyj byl pro anexi Krymu a migranty označuje za šváby, které je třeba deratizovat - ale to se holt nehodí do propagandistického narativu na tom tzv. západě.😂

  • Ač je pro mě tenhle jedinec dobře placeným agentem, přeci jen by se lidé neměli věznit za názory na tak dlouho.

    Když jim není pohodlný, ať ho vyhostí a oni ho ušatí jistě přivítají. Věznice za názory a prohlášení jsou středověk. 

    • mun.go

      Charles Dickens - Malá Dorritka (vězení pro dlužníky) ...

      Ve středověku se s dlužníky a lichváři nepárali. Spočítali jim to i s úroky

      Jaký osud čekal ve středověku dlužníky a lichváře? To byste zažít rozhodně nechtěli

      Věznění dlužníků nebylo přímo za názory ... ale snadno se dal nepohodlný hlasatel nesprávných názorů uvrhnout do chudoby a pak zavřít ...

    • Má minimální, ale alespoň tu, šanci na milost nebo na výměnu s někým koho vězní Američani. Kdyby byl propuštěn, bude ještě vehementněji podrývat Rusko. Narostlo by mu sebevědomí. Je také navázán na Chodorkovského, který se třese stát se ruským prezidentem. Světoví grázlové, lžimédia, už z něho dělají ikonu, oběť a lidumila. Viz třeba "naše" televize včera. A jak se při tom působí na city, aby byl odsudek Ruska co největší ... Tedy vlastně i takto se pomáhá k popularitě Navalného. Vyrábět novodobé Havly oni nepřestanou.

      S nositeli názorů z opačného politického nebo intelektuálního břehu nediskutuji a s gustem je ani nezačínám číst, jelimane. To by bylo už smysluplnější dát se nakazit nemocí z lásky.

  • A. Baudyš ke stavu světa. Je třeba vydržet:

    https://www.youtube.com/watch?v=ksXvnxVw5Ic&t=9s

  • Vy rusofilové,tady je zářný příklad toho jak funguje ta vaše demokracie v praxi ;jakýkoliv odpor zlikvidovat! Nikdy se mentálně nemůžete změnit!

    • Assange, Snowden,Nikulin?Nic ti to neříká.Svoboda slova ,ale jen pro někoho?



    • Nebuďte krátkozraký.

      " 17. 6. 2022, 11:29

      Britské ministerstvo obrany rozhodlo o vydání zakladatele portálu WikiLeaks Juliana Assange do Spojených států. Tam ho stíhají kvůli 18 trestným činům včetně špionáže. V případě odsouzení mu hrozí tak vysoký trest vězení, že se rovná několika násobnému doživotí."

  • a soudruh Putin začal v Sovětském svazu se znárodňováním, což by mělo vytrestat všechny ty západní právní subjekty, které tam kdo ví proč zůstaly už po tom únoru. Psal jsem o tom několikrát, že tohle příjde.  :) ještěže se škodovka stáhla..

    • "kdo ví proč?"

      Si děláte srandu, ne?

    • Škodovka není Česká tak mě to netrápí .A co si dělají v Rusku mě hluboce nezajima

    • Dokonce se do Ruska vracejí oligarchové. Samozřejmě s penězi.

  • To je ale dojemná starost o Navalného. Protistátní činnost se v každé normální zemi trestá velmi přísně. Na druhé straně barikády je taky podobný vězeň, jenže je to vězeň americké zločinecké Deep state, Julian Assange. O něm v mainstreamu samozřejmě ani muk, přitom taky zveřejňoval lumpárny politiků vládnoucího režimu. 

  • f2sulik

    Vězněného ruského opozičního představitele Alexeje Navalného nutí ve vězení už sto dní v kuse poslouchat stále stejný dvouhodinový projev ruského vládce Vladimíra Vladimíroviče PUTINA, upozornila stanice Nastojaščeje vremja. Olga Romanovová, stojící v čele organizace Rusko za mřížemi (Russia Behind Bars), která sleduje poměry v tamních věznicích, stanici řekla, že jde o snahu o převýchovu, ale i mučicí metodu.

    Tak snad z toho ten magor něco pochytí, projevy prezidenta a vrchního velitele ozbrojených sil RF gosudára Vladimíra Vladimíroviče PUTINA patří k mým vůbec nejoblíbenějším.😍

  • Postih za některé trestné činy se v Rusku zpřísnil. Právní kvalifikace, petit, je jasný. Nezáleží na tom, zda přestupce s právní kvalifikací nebo s výší trestu souhlasí nebo ne. Pokud ne, může se odvolávat. Pohyblivá složka je v daném rozmezí výše trestu, a to je na posouzení soudem. V dobách reálného socialismu se odsouzení také mohli odvolávat, ale moc to nepraktikovali, protože odvolací soud potom stanovil ještě vyšší trest, jelimane.

  • To my jsme na tom přeci jen lépe, než Rus. U nás tak pět a půl. 

    Potom, že něco jako pokrok neexistuje. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit