Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A co nám chystá další modrý Moravák Nečas ? Jistě je systematik pro své modré ptáky .Kam to povede
    všechno je ve hvězdách .
  • když se strana chystala na změnu, tak předhodila 4 větve, aby si lidé mysleli, že mají co volit. Škromach byl vybrán stejně jako nějaký bývalý bachař, politruk, bývalý státní policajt apod. jenom proto, že jsou manipulovatelní a spolupracují za mrzký peníz. Někteří se urvali ze řetězu a postavili si jako Oulický hrady bijící do očí - žerou a ještě mlaskají, když národ ožebračili a rozkradli majetek v obrovském měřítku. Ze synků zlodějů a mafiánů měl vzejít výkvět ČR, místo toho si dávají závody ve vytuněných autech etc. Co je však nejhorší, že medialní svět nám ovládli cizí mocnosti, takže co se děje na Slovensku, Polsku, v Nemecku či Rakousku se dozvídáme velmi málo a TV jsou zasypané americkým brakem, takže následné škody na populaci jsou viditelné. Když si člověk poslechne pořad s Miladou Horákovou, tak zjistí, že se tu po revoluci stalo přesně to o čem hovořila, roztržení Republiky a tím oslabení, poničení zemědělství a průmyslu !!! Nějaký Škromach je loutka v DOMINU, takže by bylo lepší se nenechat mást cílenými články pro odvedení pozornosti od systémových tahů !!!
  • Toto růžové prasátko do senátu nepatří zcela jistě, pro jeho zdraví by byla nejlepší lopata a ne se válet za velké peníze. Podobných ksindlů je ale více, např. pingl JUDr. Oavel, který po devastaci karlovarska z pozice hejtmana chce pokračovat jako senátor.
  • Škromach mě nyní nezajímá,jeho práce nebyla kdovíjak přínosná...ale ta pravá ludra sedí na hradě...a další jsou v nynější vládě!!!!!!!!!!!!!!!TAkže chranň nás PaneBože, nebo Satane??????????!!
    • Par hlupakum se to tak jevit snad i muze.. *3* *3* *3*
  • Na to,do jaké bídy se tato země řítí,je ostudou národa většina straníků,politických stran ,které zde v posledních dvaceti létech vládli.Nejen Škromach.
  • Tak co s tím uděláte? Půjdete k volbám? ANO, tak to rozsekněte ! ! !
  • raději se podívejte na zoubky pana Kalouska, s toho jednou bude špatně všem !!!!!!!!!!!!
  • hele nechci se do toho motat, ale ten Úlehla je fakthajzl, vím to stejně jako spousta jiných lidí ve Zlíně, dokonce bych si tipl že je to větší h.jzl než ten Škromach, ten je spíš takové lidové jelito .... *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit