Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Jan Než ti darebáci nahoře začnou oblbovat národ,nějakou reformou důchodů,tak by si tito lumpové měli napřed zaplatit všechny nasekané dluhy a dostat veškerý majetek ,co byl státu, do původního stavu,jako byl před údajnou revolucí.Pak je možno teprve začít dělat důchodovou reformu.To co chtějí ,ti darebáci,co vše rozkradli, dělat,je jenom průběžné rozkrádání majetku,který by mladá generace odevzdávala ,do zloději připravených fondů.
    • Pro avyboje - souhlasím, proto v diskusi upozorňuji na penzijní reformu jako na další megatunel připravovaný chlapíky, kteří budou léta parádně profitovat na povinně odváděných prostředcích od lidíi, hlavně zaměstnanců. A ti chlapíci, majitelé fondů, budou za tyto prachy užívat radostí tohoto světa a až přijde k placení prvních důchodů, fond už nebude a majitelé fuč. Nic nového pod sluncem. Tak na takovýto megatunýlek neměli ani otcové kuponové privatizace a hoši z polních elektráren. To jsou žabaři. Tunel se zdokonaluje.
  • Ještě pro Radku-máte právo na svůj názor, ale trochu objektivity prosím. Tedy zaprvé - ten čalouník/nikoli holič/, byl opravdu levičák jak poleno. První vyvraždil komunisty. Je to zajímavé, že ? Dále fotovoltaika - je to opravdu nevídaný tunel, nyní už přímo na naše kapsy. Rozsahem byla sice např. "kuponovka" tunelem podstatně větším, ale tam to člověk tak nepocítil, "pouze" se rozebraly podniky. Své fotovoltaické ruce k dílu přiložili dva navrhovatelé zákona v roce 2005. Známý pan Urban a Říman, strany si jistě dosadíte. A pan Míl, majitel jedné z gigantických polních elektráren není právě také levičák /prosazuje výpověď bez udání důvodů, že to víte ?/. Takže těch pánů, osobně zaháčkovaných v této lumpárně je dost a bez ohledu na strany. Minulá vláda to ještě zarazit mohla, tahle už nemá šanci. Dívejme se na dění kolem nás trochu objektivně, jinak ten názor vyzní jako článek vystřižený svazákem z jiného století, pouze v opačném gardu. Oni nejsou mafiáni jen oranžoví, to se hluboce, ale hluboce mýlíte -poučil by Vás i Velký kormidelník. A upozorňuji předem na další připravovanou lumpárnu, penzijní reformu.
    • Žádat Radku o objektivitu je jako žádat celoživotní prositutku o důkaz jejího panenství. *2*
  • Milá Radko - plácáte blbosti. Máte vůbec představu kdo a jakým "vkladem" opravdu založil bilionový tunel? Víte něco o Konsolidační agentuře, proč a jak vznikla? Víte, kdo její bilanci ani nezapočítával (mimo jiné zcela stejně jako nedávno v Řecku) do propadu státního rozpočtu? Až si v tom alespoň trochu uděláte jasno, pak snad Vám dojde kdo a proč nás od Evropy zase žene do náručí Moskvy. A obrázek budoucích vizí jež tak plamenně hájíte si už teď můžete prohlédnout a přečíst v Karlových Varech...tedy pokud ovládáte ruštinu!
  • Paroubkova vlada hlasovaci masinerii s CSSD+KSCM a US-DE s KDU-CSL vyrobila nejvetsi bilionovy tunel z penez obcanu do kapez zlatokopu FVE. Zakonem dokonce zablokovala podminky na 20 let. Pokud se koalicni vlade nepodari nejvetsi tunel v historii CR nejak zacpat, muzeme ocekavat bankroty firem, masovou nezamestnanost, rodinne bankroty, exskucni tragedie atd. Je zivotne nutne tyto levicove zlociuny napravovat, treba i legislativni nouzi, kdyz uz chybi cas.
  • Neni horsich lidskych zrud nad oranzove mafiany. *3*
    • Souhlas, ovšem kromě vás, Raduš. :-)
  • Píšete jako posranec nebo senátor? Jak budete rozlišovat kdy jste senátor a kdy posranec? Nevážený soudruhu. Kde berete tu drzost a ozývýte se, vy, který jste asistoval Paroubkovi v jeho špinavostech?Pokus o kumunistický puč s podporou Ruska jsme tu měli po minulých volbách, jenomže Jiří Paroubek se už vyděl jako vítěz a byl čím dál drzejší a to už mladí ldémé meohli pžehlédnout a tak spustili vajíčkovou akci a s Paroubkem to začalo jít z kopce. Proto legislativní nouze, aby se nemohla opakovat situce jako jako ped čtyřmi lety.
    • Když čtu tento příspěvek, tak se musím opravdu smát.Nemám sice maturitu, ale vím, že ve slově vidět se po písmenu v píše jiné y než tvrdé.Je to tady v těch příspěvcích opravdu síla.Jak z prava, tak zleva.Asi je to velký problém, když něco napíšu si to nejdříve po sobě přečíst.To jsme teda opravdu národ nevzdělanců a podle toho to taky u nás vypadá.
      • Ten příspěvek od XX je skutečně jak od negramota. A ta vajíčka, nesouhlasím s Vámi. Příště kameny, poté něco výživnějšího. Přečtěte si cosi o dvacátých a třicátých létech minulého století v jedné naší sousední zemi. Možná pak změníte názor. A k těm mladým lidem - právě proto, že jsou mladí, dají se lehce zneužít. Nejsem obdivovatel pana Paroubka, ale pokus o komunistický puč za něho zde opravdu nepamatuji. A k meritu věci - stav nouze není vhodný parlamentní nástroj pro schvalování státního rozpočtu, chápete ?
        • Ano, v tech "třicátých létech minulého století v jedné naší sousední zemi" chtel jeden holic zacit budovat socialismus. Dopadlo to stejne tragicky, jako vsechny ostatni levicacke pokusy... *3*
  • avyboje - "tak by mladá generace musela jít do světa žebrat". A copak ti lékaři, kteří jdou od nás na západ, copak to je??? Nejprve odcházejí ti nejschopnější. Pak postupně Ti další. V Rusku už mají na 800 000 léčitelů a 660 000 lékařů. Kdypak dojde k podobnému poměru u nás?
  • takové vláda plná zastrašování a myslící si,že ona jediná má patent na rozum je pro 90%občanů na hovn.o.Když legislativní nouze tak jeětě JEDNY PARLAMENTNÍ volby.Ať jdou k čertu!!!
  • Myslím, že převálcování a zadupání všech odlišných názorů po volbách slepenou koalicí, nevede k ničemu dobrému. Minulá vláda to též předvedla, jen válcovala /i když tehdy s koupenými hlasy přeběhlíků/. Poměrné zastoupení podle výsledků voleb, je bohužel naprosto zatlačeno do pozadí a strany se zcela rozdílnými předvolebními sliby se poté dají pouze účelově dohromady. Tím účelem není plnění programů stran, ty jdou stranou. Je to pouze snaha o získání postů. A to nejen vládních, nýbrž potažmo i v byznysu. Tahle povolební praxe k ničemu dobrému nevede. Společnost se tak nezadržitelně polarizuje. Prosím, je to pouze názor, nenadávejte mi.
  • Čím dříve už těm zbídačeným, pravice zajistí ještě větší bídu,tím dříve bude na konečné.Český blb začne namáhat mozkové závity,až když mu bude,od hladu, pořádně kručet v žaludku.Pokud by se pořád dlužilo na jeho iluze o kapitalistickém ráji,tak by mladá generace musela jít do světa žebrat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit