Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • koukám že si tady jája proti většině vylepšuje image.
    ták hele ty vokurko,mi tady máme své problémy,
    a jestli ti řekové vlezli pod kůži,tak se tam odstěhuj a můžeš jím pomoct.
    a mi?ti tady pak zatleskáme.
    • nácku votlemenej, hraješ si na náckovskýho pilota a přitom sedíš na nočníku a držíš si vocas. Bubi, kdo ti vopravuje nočník ? Mertens ?
  • Řekové jsou něco jako druhý Cikáni. Makat se jim nechce a pobírat jo. Ale světlé vyjímky se mezi nimi zcela jistě najdou. Nelze zcela všechny házet do jednoho pytle.
    • nevím, kde jsi na tom byl.... a zda vůbec jsi v Řecku někdy byl. Je to typický jižní národ , ale to neznamené že by nedělali. ?Makají rozhodně víc než naši přebalovači asijského zboží. I v turistických destinacích nevidíš někoho se flákat a věčně něco slavit jako u nás třeba studenti. ... Do invaze dovozu braku z celého světa, byli potravinově soběstační a ještě stačili vyvážet. Jen osel bašítící našim prodejným novinářům bez vlastního myšlení může něco takového tvrdit.... *16*
  • Řecko musí zůstat v eurozóně, je to totiž náš vzor!
    • ano muisí dopadnout ještě hůř, aby nerostné bohatství a jejich naleziště mohli zabrat američtí židé a jejich nadnárodní společnosti...... Kromtoho je třeba sanovat bankovní společnosti a jak jinak než přes5ecko. , aby si třeba němci a frantíci mysleli že podporují řeckcko a ne že se dotujkí právě ty banky u nich. Navíc je zvláštní že vůbec neregiostrujeute, že ty státy které se ekonomicky odtrhli a hospodaří tak říkajíc za své... se začínají stavět na nohy....dalekoo rychleji než ty z tzv. EU pomocí, kdy padají do stále většího otroctví,,,,, je to vidět i v jižní americe, Irsko ... atd....
  • Jenže Řecko nedostojí nikdy svým závazkům a vaše držení se moci je neuvěřitelné. Radši se proberte a začněte všichni pracovat řekové rozhodně nikdy nebudou.
    • blbost, uvědom, si, že mají taky ropu a zemní plyn, to je proč se EU a potažmo i amíci snaží dostat řecko do naprosté závislosti... aby se amící a podobná verbež madnárodních korporací mohli dál pakovat...a rabovat po celé zeměkouli.
      Proto ta prapodivné půjčky,,,,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit