Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Dobeš, respektive novinář vyrobivší titulek článku, se pochopitelně mýlí.
    *11*
  • Ministerstvo školství by mělo autorům příručky dát k úhradě náklady na její vydání a podat trestní oznámení na ně za ohrožování mravní výchovy mládeže. V učebnici pro třetí třídu jsou tak vulgární a otřesné výrazy na pohlavní orgány a sex, že se musí stydět i dospělí, ne tak děti. Proč to mají platit daňoví poplatníci, a ještě v době šetření na všech úrovních? Celá společnost a učitelé si stěžují na hrubé chování dětí a žáků (někdy až trestné činy), a přitom samo ministerstvo a učitelé k tomu takovouto výukou přispívají. Jaké mají žáci vzory? Kdo je vyučuje, jsou to autority, a jaké? Je pravdou, že se mají rodiče více zajímat o to, co se děti ve škole učí a zda je to v souladu s jejich názory, zkušenostmi, tradicemi i vírou. Jinak nám škola vychová generaci otrlých hrubiánů, kteří se nebudou štítit ničeho. V příručce není nic o lásce, přátelství, o vztazích v rodině. O rodině vůbec nic. Rodina je touto společnosti degradována, žáci jsou informování jen o technice sexu, jsou tím naváděni jen k sobeckému prožívání rozkoše, k promiskuitě, k soužití bez manželství, i k tomu, že homosexuální praktiky jsou normální. Je s podivem, jak média uváději jako odborníka jen dr.R.Uzla, který je i spoluautorem příručky, a který vnucuje společnosti jen svůj názor jako správný - a kdo jej nesdílí s ním, označuje za tmáře.
  • ředitele a učitelku zavřít až zčernají, 14 let... nespadá to pod paragraf ohrožování mravní výuky dětí. Divíme se, jak je to s dětmi čím dál horší, ale sama námi placená škola je kazí... ne všichni jsou v těch letech tak vyspělí a k čemu je tohletu může zavést, zvlášť ve skupině... kdy je silní si mohou zachovat svůj názor...
  • Otřesné. Děti by se měly postupně seznamovat s účelem, anatomií a funkcí pohlavních orgán a sexu v odpovídajících předmětech (biologie, tělověda, psychologie). Ale uvedená hra je opravdu odporná. A jestli učitelka hájila skupinový sex, tak je to rajda, která nepatří do školy a měla by okamžitě dostat doživotní zákaz podobné práce a samozřejmě být postavena před soud pro narušování mravní výchovy mládeže. Dnešní doba je přesexualizovná, primitivně matrialistická a člověk je redukován na pouhého konzumenta rozkoší.
    • No jasně za nás to bylo lepší. šedesátiletá přeučená ruštinářka nám v jediné hodině sexuální výchovy řekla " však už všechno víte " a tím hodinu ukončila. blbý je že v osmé třídě jsme nevěděli no a v devítce byla jedna těhotná a jedna poloznásilněná dvěma spolužáky:-) ( jednoho chtěla a toho druhýho ne)
      Na debatě nevidím nic až tak hroznýho zvlášť na střední škole.
  • holt pokrok... já jsem toto téma kdysi, když to bylo aktuální, probíral se spolužákem béďou hudečkem (čau béďo *3*), ale představa opilého učitele korejse, mně děsí, no že by mě zasvěcovala některá tehdejší erotická bohyně, láká spíše dnes, nejsou nějaké kurzy pro seniory?
  • Chudáci. Základní informace stačí a následně si každý ke svému cestu najde. Možností je více než dost. Ponižovat děti, které mají jiný názor, jiný mravní základ nebo ještě nejsou zralí je ubohost, Je to soukromá věc, do které nikomu nic není a ve škole to nemá co dělat!
  • Cituji ze článku:„Seznamovací kurs" připravovala takzvaná zážitková agentura. No a tak mě napadá, jestli ta agentura nebude spíš pedofilní. Nebo že by měla ze zákona nějakou vyjímku? Nebo že by se pro méně majetné pedofily začaly prodávat zážitkové zájezdy na školní seznamovací akce, když už nemají na letenku kamsi na daleký východ?
  • Pokud se ministerstvo zabývá takovými hloupostmi,tak by bylo lepší ministerstvo zrušit.Alespoň by se další generaci ušetřilo splácení dluhů,na provoz takto pochybného ministerstva.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit