Přejít na výpis diskuzí
'Skuteční přátelé Ruska' představili zaručenou Pravdu o Ukrajině. Nechyběl ani Hájek
19.3.2015 | red
66 příspěvků
-
Tvůj nick je velmi příhodný prázdná hlavo. Na druhou stranu mě těší, že pokud jsou na tzv. protiruské straně lidé s indexem hlouposti několik laudátů, tak nemohou samostatně přemýšlející část národa vážněji ohrozit..
-
samozřejmě - alcionáři už mají "výsladky" sankci za loňský rok a tak není divu. Ještě krachneou saudí a joo
-
Vysemenil jste se předčasně, nejde o dlouhodobé zatmění mysli, jako ve Vašem případě.
-
ty jsi obyčejný ubožák
-
Vladimir Vladimirovič Putin, Imperátor Svaté Rusi, Nejvyšší Ataman svobodných kozáků a Jasné Slunéčko všech poddaných Slovanů na celem mire, vydal Rozkas: Achtung! Dnes, 20. března 2015, bude, v rámci cvičení vojenských sil Západního okruhu, vykonáno Zatmění Slunce ! Je to poslední výstraha a pouhý náznak toho, co bude následovat, pokud zločinný Západ neodvolá okamžitě své směšné a veskrze neúčinné, ale urážlivé sankce, kterým se Rusko nikdy nepodvolí.
Po dobu Zatmění se povoluje Skutečným Přátelům Ruska krátký orgazmus k Jeho Slávě!
Z rozkazu Imperátora:
Sergej Kužegetovič Šojgu, minister války -
Pravdu o Ukrajině se dnes nedozvíme a rozhodně ne z našich sdělovacích prostředků, které jsou stejně jednostranné, jako byly za socializmu. Pouze se pootočily o stoosmdesát stupňů. Názory Oskara Krejčího se mně zdají rozumné a tak samozřejmě nemá nárok v našich médiích vystupovat. Naopak, lidé jako Schwarzenberg, Kalousek, Gabal apod. se svými ostře válečnickými choutkami, ti mají prostoru mnoho a mnoho. Samozřejmě o promitivech, jako je níže jakýsi Bc. Kak se nemá cenu zmiňovat, jsou to hlupáci s mozkem vymytým televizní propagandou. Ale já jsem přesvědčen, že lidí, kteří se nenechají zblbnout oficiální propagandou je stále víc a víc a proto zatím ještě ve skutečné válce, kde by umírali naši blízcí, díkybohu nejsme.
-
a co skupina nepřátelé ruska-kery,mekkejn,nulandová,bidet,bredlove a podobné zrůdy
-
... problem neni ve statech, ale v evrope.. evropa je uz dlouho trnem v oku mnoha lidi..
-
Rétorika jako z 50. let.
-
par blbecku se zviditelnuje
-
Evropští lídři na summitu neprodloužili sankce vůči Rusku
-
Jeste tam chybi Bilak a Jakes.
-
jsem velmi ráda, že i mezi lidmi z médií a veřejného života se najde dost těch, kteří pochopili a nejen to, nahlas pojmenovali o co jde, jde o rozpoutání války v Evropě, války proti Rusku, kterou hodlá USA vést do posledního Evropana a to vše proto, aby zastavily svůj historický propad a dostali se k evropskému, zejména samozřejmě ruskému nerostnému bohatství. Je potřeba proto nazývat věci pravými jmény, ohroženi jsme všichni, včetně rusofobů
-
Pusinko, vem si prášek.
-
Je těžké býti blbem, neboť konkurence je příliš vysoká.
-
Bolševická ideologie už dávno neexistuje, žije jenom v tvojí hlavě, schízo. Jooo, ahaa, takže bolshevická? Táhni někam, ty US kreatůůto a nezasírej české diskuse!! Táhni na USA weby, ty haaajzle náckovskej!!!
-
Co jste si zvolili, to máte. Hácha je proti němu charakter. Jste zkrátka topolové, neumíte nic, než "trautrmberk", tady vaše přirozená inteligence končí.
-
Ba ba máš pravdu.
-
A já se domníval, že když mluvil Klaus o "prázdném topolu", že mluví o Topolánkovi, teď vidím, že vás je víc *1*
-
To není můj "Zeman" já jsem ho volil jako menší zlo a opakuji je 100000 lepší jak trautrmberk ale jinak s ním nesouhlasím už pro jeho porjev na na "Letenské pláni" v 1989 !!!
https://www.youtube.com/watch?v=01r2INhKZoc