Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a pak co je ostuda že :D
  • http://www.hlavnespravy.sk/jean-claude-juncker-prisiel-na-summit-v-zeneve-opity/992534
  • Ale. Píše se tu o všem možném, ale jaksi onen Putinův výrok a dotaz na Angelu a její doznání - o tom se jaksi zarytě mlčí... A pročpak? Anebo je to blaf? Tak je třeba jej vyvrátit či popořit a zveřejnit, vážení.
    viz ...
    Tentokrát ale, po zhruba tříminutové pauze, kdy se Putin upřeně díval na kancléřku (a nejspíš si to leckdo dokáže představit v zářivých barvách), vytáhl z aktovky plán vypracovaný v Pentagonu a schválený a podepsaný VŠEMI ČLENSKÝMI ZEMĚMI NATO (tedy i zástupcem ČR). Plán má velmi «originální» pracovní název Barbarossa-2 (ruské zpravodajské služby se docela vytáhly). Podle tohoto plánu, bylo Rusko rozděleno na konkrétní sféry vlivu a podle toho mělo být okupováno některými zeměmi Aliance v klíčových centrech. Jak dlouho Rusko ten plán má v rukou, lze jen těžko odhadout, ale hysterická rusofobní nervozita Angely Merkel trvá zhruba měsíc. Ten plán totiž navíc potvrzuje, že to není Rusko, kdo si přeje válku, ale opak je pravdou, tentokrát podepsanou zástupci všech členských zemí agresora.

«Je to Váš podpis?», zeptal se Vladimír Vladimírovič. Blonďatá Makrelka zrudla a jen přikývla hlavou.

http://www.isstras.eu/cs/2017/05/03/ze-slunecneho-soci-odjela-kysela-merkelova/
  • Jo,jo, však se taky od té doby říká "kecá jako Palacký"...
  • A tak ho za to rakouští přátelé šoupli do vyhnanství...
  • Dooost dobrý, jmenuj nějakého politika, který tohle nabízí..to jsem fakt zvědav...
  • Je to chlap v sukni, tos nevěděl?
  • Nikoho neopravuj Lháři!
  • Smradlavá makrela,co zaprodala vlastní národ za mlčení o její spolupráci se STASI!!! AŤ její (.) zažije středověk *10* od obohacujících inženýrů a doktorů *15*
  • Dovolím si opravit Frau Merkel; die Frau = paní, kdežto der Herr = pan. *3*
  • Proč taky, žádné děti, žádná zodpovědnost. Jako Ludvík 7. Po nás potopa.
  • To že žiješ občane v 19 století jako Palacký to je tvůj problém *1* *1*
  • Baba na vysokou politiku nikdy neměla a mít nebude.
  • No, ale u nás se už dávno říká - "kecá jak Palacký", tak asi tak ...
  • A jaká zvěrstva díky her Merkel a jejímu pozvání páchají inženýři z Afriky...... Předpokládám, že budeš první, kdo si je vezme k sobě domů!!!!
  • Ovčane, ty jsi kus vykleštěného skotu...
  • Noste černé kalhotky. V nich se ta hnědá hromádka ztratí.
  • Zase jsem se tu zakecala a nedoběhla jsem na WC. *11* *11*
    Moje bílé kalhotky jsou nyní hnědé. Takže konec žvatlání. musím je jít vyprat. *11*
    My staré babky to nemáme jednoduchél *11*
  • už před Palackým tvrdil Karel Havlíček Borovský.
  • A bude to zase v Německu a povstane proti slimákům obohacujícím kultúru Evropy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit