-
Lidé volají do rádia Jerevan: „Je to pravda, že v Moskvě bylo maso?”
„Ano, je to pravda!”
Lidé se ptají dál: „A je pravda, že v Kyjevě bylo maso?”
„Ano!”
„A je pravda, že i ve Volgogradě bylo maso?”
„Ano,” přisvědčí komentátor, „výstava je pojízdná!” *15* *15* *15* *15* -
===== Již tradičně, dvaja čurákovja na Tiscali. :D
-
„Můj manžel je Rus a miluje polohu 69,” svěřuje se přítelkyni Hanka. „Co mám dělat, když se mi to nelíbí?”
„Raději nic,” odvětí kamarádka. „Buď ráda, že nemiluje polohu 1968. To je totiž tankem do zadnice!” *15* *15* *15* -
-
===== ha ha ha
-
-
Jaké byly tři největší námořní katastrofy všech dob?
Požár na Queen Mary, potopení Titanicu a nepotopení Aurory. *2* *2* *2* *2* -
Který rok byl pro ČSSR nejhorší? 1913 ... - Narodil se Husák a v Plzni vyhořel pivovar *15* *15* *15* *15*
-
Potkaly se paní Hana Benešová s paní Martou Gottwaldovou.
Paní Marta povídá: Paní Hano, jak vy to děláte, že máte pleť takovou hlaďoučkou a jemňoučkou.
Nic jiného než toaletní vodu nepoužívám. Odpověděla paní Hana. Jen obyčejnou toaletní vodu.
O týden později se potkaly znovu. Paní Marta měla na obličeji velký šrám a bouli na čele.
Co se vám stalo? ptá se paní Hana. Ale , povídá paní Marta. Říkala jste, abych používala jen tu toaletní vodu, ale když jak spláchnu, mně to prkénko vždy praští do hlavy paní Hano. *15* *15* *15* *15* -
Dva váleční veteráni vzpomínají na padlé kamarády. Jeden veterán: "Vzpomínáš na Feďu, jak tehdy skočil s kapsama plnejma granátů pod ten německej tank a stačil při tom ještě zařvat "Za stranu a za lidi!" ?" -Jo, vzpomínám, ale on neřval "Za stranu a za lidi!", on řval "Zasraný náledí!! *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-
Soudruzi, tu pětiletku splníme, i kdyby to mělo dvacet let trvat *15* *15* *15*
-
Víte, co se stane, když shodíte do Orlické přehrady člena ČSSD?
Nejdřív vyplavou špinavé peníze a potom čistý komunista. *15* *15* *15* -
Jeden se ptá druhého: "Koho jsi volil?" "Komunisty," odpovi druhý." "To je mi jasný, ale z jaké strany? *15* *15* *15*