Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nijak se Slechtove nezastavam - ale - co kdyz opravdu, v dobre vire, chtela vycistit ten zahnojeny augiasuv chliv...


  • No pokud jí odpustíte toho čokla u památníku tak si tak špatně nevedla a nic proti Izraeli ,ale jestli Stropnický se souhlasem Babiše objednal radary které nejdou provozovat v NATO tak je někde ne chyba a klientelismus ale možná pořádná korupce a na to se asi u paní Malé lidi nenajdou.
    • Asi by tahle soudružka udělala líp, kdyby mlčela. Takhle budí dojem naprosto naivní osoby ( expresivní výraz nechci použít ). Musela přece vědět s jakým gaunerem jde do holportu. Bureše už předcházela pověst ze Slovenska, kde podvodným způsobem získal Petrimex a byl podezříván i z vraždy ministra, který inicioval šetření okolo causy tohoto PZO. Všichni kteří znají Koblihovu minulost, jsou potencionální zločinci, kteří tolerují minulost tohoto udavče, komouše a slizu. V to počítám i všechny členy jeho skorovlády, kterým jde evidentně jen o moc a koryta. Slušný člověk by tam nevlezl. A to se ještě můžeme těšit na to, co všechno nám tenhle Jánošík provede. Jen doufám, že skončí podobně.
      • Jak říkaj Slováci a mají pravdu ,vy Cesy jste ozajistní kokkotti ked uděláte Babiše premierem a doufám že nedopadnem jako oni.Takže plný souhlas a ted to vysvětlit tý třetině co ho volí.
  • Vůbec se nedivím, že to tak na obraně vypadá. Když armádu vede barová zpěvačka, potom divadelní šašek tak to je už konec.
    • Copak barová zpěvačka, ale blondýna! 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit