Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "za 2 roky lze z 75 lidí zaměstnat 16", to je pouhých 8 za rok! To mi nepřipadá jako nějak úžasný výsledek. Ale pro organizátora to musí být výborný kšeft, zajímalo by mě, jak to dělají, že jim pořád tečou peníze. Nebo je to tím, že to je cikánský rodinný podnik?
  • Buď rád,že jsi si zas....žil!
  • Chce to volit komunisty! A myslím si,že lidé je budou volit! Proto je chce vládní garnitůra zrušit.Vemte si co píše o Chartě pan Wolf. Jestli to je pravda tak potěš
    pánbů. Když jsem viděl Havlové hry tak se nedivím,že je komunisté zakazovaly.
    A ti jeho plastici hrůza. Ostříhat je poslat do dolů. Stát,který zaměstnává cizince a pro své lidi nemá práci tak patří mu nakopat zadek! Hlavně,že si dávají na ministerstvech statisícové odměny.
  • To mně jednou pozvala jedna dáma na kávu.Skončilo to tak,že jsem dělal s.xuálního nádeníka celou noc.
  • Furt lepší než váš kapitalistický manifest: my bohatí budeme mít v životě všechny výhody jen pro sebe a vy blbci dole makejte za pár korun.
  • Sockovský manifest: stát a vláda ať nám všechno zařídí, souložit a chlastat budeme už sami !!!
    Po listopadu se jediná konsolidovaná strana KSČ leninsky strategicky rozdělila na tři bojové a koordinované proudy: 1) užiteční idioti zůstali v KSČM, 2) mazanější hajzlové „obnovili“ zničenou ČSSD, 3) nejcyničtější svi.ě založily ODS a pomalu zakládají novou krajně nacionalistickou partaj, ani levicová křídla v nabídce nezůstávají pozadu. Takto je zmatený a bezradný volič fackován z více stran a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep.
    Pravda a láska sice nezvítězily, ale „nepolitická politika“ má paradoxně reálnou a logicky zdůvodněnou šanci.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom adresný volební systém na účetním principu nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná personální adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče:
    Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly (TGM).
    Existuje stručný a logický projekt: "Právní stát" na Seaplanet: http://www.seaplanet.eu/index.php/souvislosti/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-je-spoluvlastnictvi-oban-nikoliv-koist-politik
  • Tento režim neumí ani to základní zajistit svým občanům práci a slušný život. Na co jsou úřady práce kde vám žadnou práci nedají a ještě se diví že jste si ji také sám nenašel.
    Někde už nabízejí i podomní prodej ! což je práce s tak nepevným příjmem že je to až drzost nabízet jako zaměstnání. Společnost Herbalife nabízela práci ale požadovala složit 10 000 kč za zaškolení ještě před výplatou !.
    A převést práci na soukromé agentury ? no potěš pánbů. Všecko co se po 90 dalo do rukou soukromníků které zajímá jen zisk skončilo milionovými ztrátami a tunely.
    Vláda která se neumí postarat o slušné mládí produktivní věk i stáří svých občanů nemá u kormidla co dělat.
  • Školné platíme i repetentům kteří se práce štítí a nabídek práce je přehršle jen chtít nebo taková vzdělaná může dělat živnost ...třeba šít,uklízet,kalkulovat,nebo kaufland atd.
  • Škromach pozve další "odborníky" z Ruska, aby vyřešil "nedostky" v demografii ČR. České matky můžou hladovět. *11*
  • Práci v ČR dostávají Ukrajinci, Vietnamci, Rusové, Číňani, Rumuni a další. Je jich tu víc než 500 000. Každý sedmý pražák je cizinec. Tak snad byste nechtěli práci Čecháčci. Jó a jedno pracovní místo v supermárketu zlikviduje 15 drobných živnostníků nebo 15 míst v maloobchodě - to je oficiálně, v Rakousku, zvěřejněná statistika. *13*
  • Tak tohle potvrzuji, 3 roky jsem takto putovala mezi ÚP a firmami. Rok co rok okolo 400 žádostí o zaměstnání - respektive odpovědí na zveřejněné inzeráty na jobs.cz, prace.cz, sprace,.... A to mám kupu rekvalifikačních kurzů, kurzů zvyšování kvalifikace, státní jazykovou zkoušku angličtiny, za 20 tis. počítačový certifikát ECDL,..... atd. Bohužel - je mi skoro 50, a pochopila jsem, že mne ve firmě dvacetiletá slečna nevybere. A prosím, ani jedna, podtrhuji ani jedna nabídka mi nebyla poskytnuta pracovnicemi ÚP. Ha, ha,,... A ten program, co paní zmiňuje, ten se mi těsně vyhnul, protože jsem se odhlásila z ÚP a šla na OSVČ. Nemravní hajzli, byrokracie, nekompetentnost, jsme pro ÚP "povl".
  • Co na to naši mocipáni. Toto určitě není jediný příklad v tomto státě. Díky vychytralým lidem, bílé i tmavší kůže, kteří brali nebo i berou různé příplatky na všechno, slušní lidé co přijdou o práci mají pak díky novým diskriminačním zákonům velký problém. Jediné co se dá dělat je, natřít si kůži na tmavo, zajít na úřad a řvát zkomolenou češtinou na úředníky. Ti pak dají příspěvky i na to , na co nebude mít nárok, aby byl klid. Mám takový dojem, že častým přesouváním, sjednocováním a dalšími čachry, chtějí pouze něco zamaskovat. Při každém stěhování se přeci vždy něco ztratí a už se nenajde. Je přeci zbytečné pořád něco stěhovat, když už to bylo zaběhlé. Jsou vynakládány zbytečné náklady na reorganizaci. Nebo, že by žádná krize nebyla, a je to jen humbuk?
  • To je po korupci a krádežích další zločin tohoto mafiánského systému. Ubýtek slušně placené práce a uvrhnutí tisíců rodin do sítí chudoby, zoufalství. Komunisté uměli zajistit práci, bydlení i podporu nově založených rodin půjčkami a byty. ničení sociálních jistot lidí ve prospěch malé stále penězi bobtnající menšiny je zločin polistopadového režimu páchaný na lidech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit