Přejít na výpis diskuzí
Šlouf znovu útočí: Nepřeji si zemanovce ve sněmovně
26.9.2013 | red
105 příspěvků
-
Evíku já tě miluju *14*
-
Vidím, že "Pišta" je zde univerzální jméno používané pro téměř všechny, co zde něco napíší. Nejsi také Pišta?
-
Seš velmi primitivní živočich, končím tímto s tebou, z tvého pohledu jistě velmi plodný dialog. Čest!
-
A tupohlav jako ty má ve všem hned jasno. *1* *1*
-
A co ty Pišto, doděláš si tu základní školu?
-
Ahoj dobytče, jak se dnes máš?
-
Vám? Pro pitomce tvého kalibru zůstává záhadou všecko a na vždy.
-
Pak nám ovšem zůstává záhadou proč jsi se jím stal ty když komunistou nejsi. *1* *1*
-
Evicka je take fetka,jako dobytek ''antiparoubek''? *12*
-
Co komunista, to blb!
-
Lžeš pravdu mám já a KSČM!
-
135% ?... Roberte, prober se :-)
-
Ahoj Prdíku ... :-)
-
Chtělo se mi něco napsat o tom jak strana Zemanovců hledá atraktivní osobnosti ve vládě a to na poslední moment. Jinak je dlouhodobě nemá. Podle zásahů do kandidátek je někým řízená, i když oficiálního předsedu nemá. Nicméně očekávám, že mi tady někdo vynadá do Kalousků, prasat, sníženého IQ, ale diskuze se nedočkám, stejně jako ostatní.
-
Žádný strach, oni se teď ujmou někteří "slušní" příznivci Kchárla, bulvární média a udělají z něj mučedníka.
-
Tak se tady zakomplexovaní obdivovatelé vyšších dementních, senilních bytostí, jejichž pomočování, usínání uprostřed věty a výraz d e b i l a v obličeji je usiloně vydáván za noblesu, tak se zase můžou zde vyřádit. Individua hluboce věřící médiím, pobavte nás opět. Po volbách vám zbyde jen na skřípění zubů a řičení vulgarit. KSČM to jistí.
-
Fetaku-co dela abstak ty potkane?
-
Lháři. Ty ses jím stal už dávno a rudou knížku přitom nemáš. *1* *1* *1*
-
Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses komoušem!!!
-
Šlauf je politický vekslák !