Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby slovensko nebylo za užitečného idiota v prosazování politiky USA a jeho nochsledův EU a NATO, tak by nenastala tato situace,nikdo by neprotestoval, nikdo by nemusl být mlácen, zavírán,..a pod. Jinými slovy tento zákaz jasně ukazuje, že vláda hodila na své občany Topolánkův fakáč:-)))
  • To je pravda. Na každé demonstraci může několik najatých rváčů vyvolat konflikty a rozbít pár výloh. Pak budou mít vlády hned příčinu omezit občany na svých právech protestovat a shromažďovat se. V konečné podobě to bude vypadat tak, že sejde-li se někde deset lidí bez povolení úřadů budou za to zavíráni do vězení. Pokud si někdo myslí, že za socíku byla totalita, tak tu pravou,skutečnou totalitu ještě zažijeme.
  • svoboda jde v EU do zadele *16* *16* *16*
  • Slovensko je teda v (_;_). Vždyť na té poslední demonstraci proti muslimskému teroru bylo víc policajtů než demonstrantů. To jsou teda pěkný b.zny, když se tak bojííí. Asi by se měli schovat mamince pod sukně, hrdinové. *11* *11*
  • Barák.s.bombama z Velké říše demokracie je znepokojen demonstracemi dezorientovaných občanů ve Slovenském protektorátu! Občané evidentně nechápou, jak obohaceni mohou být v rámci báječného multi-kulti světa!

    „We´ve got to have the strongest military in the World, and we, occasionally, have to twist the arms of countries that wouldn´t do what we need them to do.“ - B.O., 2015
  • Žižka vydal lidem cepy a ti si to s těma zrádcema vyřídili a tak se to může stat i tady!! *1*
  • To neplatí jen pro Slovensko ale pro všechny státy.Jakmile jim nebude vyhovovat demonstrace tak se omezí a zdůvodnění? To se najde jako třeba na ochranu"demokracie"! Jasně svoboda jen pokud to vyhovuje vládě jinak je to podle nich třeba anarchie!?!
  • Jděte do háje Slovenští socani!

    Protože na demonstraci proti přivandrovalcům přišlo hodně lidí tak je chcete zakázat.
    Každý EUropan který má rozum v hlavě zde nechce Muslimáky.

    Jednak tu chtějí zavést jejich zvyky. Jednak cucají naše peníze a jednak nemají nic
    v kapse takže budou rabovat a krást.

    Chovanec to řekl jasně - EU nemá brát lidi migrující z ekonomických důvodů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit