Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Ano pratele problem s africkymy uprchliky -tzv. bubaky ma jednoduche reseni- za penize z EU je vezmeme do CR a pridelime kazdemu DUCHODCI jednoho bubaka do domacnosti!!! DUCHODCI porad fnukaji ze maji malo penez tak stat jim za to bude platit polovinu najmu a jim tak zustane dost penez navic!!! No a dale taky furt breci ze jsou osamoceny tak ted budou moct fajne pokecat s negrousem!!! Problem je vyresen a vsichni jsou spokojeny!!! *15*
    • Tak ne, že máte tu hlavu jen dutou, ale pan osobnost/Bc jí má i plešatou!! Nemáte úctu ke stáří, nemáte úctu k životu..... Vaše maminka z Vás má určitě radost... co mamka, babička 100%
  • Slovaci, to je kapitola sama pro sebe. Moje setra tam bydlela 40 let. Vim, ze v nedeli byly plne kostely,ale komunista tam byl kazdy druhy.Na vojne jsem byl u nekolika voj.utvaru, ale politruci byli vzdy Slovaci. Kdyz byla u mne spolupracovnice me sestry z SK na stejnem pracovnim postu a porovnali jsme vyse duchodu, ktery mela asi 7O proc. me sestry, tak mi odpovedela to nevadi hlavne ze mame samostatne SK. Tak jsempochopil, ze dalsi diskuse nema cenu. Od teto doby jsem zmenil svuj nazor.
  • Maďar co mluví za Slováky:-( Hnus hnus a a ještě jednou hnus!!!!!!!! To může vypustit jen břídil.To je jako, když by za Českou republiku mluvila "Hubička/Pusinka" Maďar si chtěl vždy "podmanit" Slováky!!
  • Ruský Východní vítr tu vanul 40 let a přinesl jen totalitu a bídu.
    Protože však je naše společnost stále zamořena rudou zločineckou vrstvou
    nemáme tu stále Západní fungující model společnosti ale jen nefunkčního
    tržně rudého kočkopsa.

    Pokud si člen KSČ a spolupracovník StB Babiš říká pravičák tak je to neuvěřitelná drzost.

    Jdu drbat s kamarádkou na facebook. Pěkné sny a dobrou noc.
    Simča
    • Víte jste ve snu i když bdíte.Tedy aspoň beru já to Vaš plácání, jako že ze sna. Říkám si chudinka blouzní. Tak jen drbejte.(To je záslužná činnost. Jsem rád, že se k ní hlásíte.)A nebo se probuďte a konečně začněte žít.
    • Když Bureš je dneska pravičák s levicovym srdcem a byl levičák s pravicovym srdcem,se vyzná a jako stbak měl určitě informace o agentech v zapadnim světě takže pak se obchodu daří.
      • Pan BABIŠ nám ještě ukáže:-( *16* *16* *16* *16* *16*
  • Bc.JaroslavK-VS-osobnost
    Je potreba provest dukladnou DEKOMUNIZACI ceske spolecnosti a zacit by se melo zakazem KSC(M) a vyhosteni vsech rusaku!!! *10*
    • Bc.JaroslavK-VS-osobnost = chachachacha a ještě chachacha. A tomu říkáte demokracie? Jste patrně nějak zamindrákovanej pane, možná jste chtěl být Ing...a navrch člověk a né osobnost......Vím nic z toho se Vám nepovedlo.Jste jen BC/osobnost. Chápu tedy tu Vaši zlobu. Ať tu jsou lidi z USA, ať tu jsou lidi z Ruska. To je demokracie a ne jen špinit to, co jde proti politice a hlavně ekonomice jedné strany!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Soudruzi mínusováním pravdu nezměníte.

    Za lepším životem za svobodou a za lepším platem se vždy utíkalo z Východu
    na Západ. Ne naopak.

    Děje se to dodnes. Lékaři a jiní kvalifikovaní pracovníci si na Západě vydělají
    více na Západě než zde a proto tam odcházejí.
    • Pokud se nepletu tak z východu Ukrajiny utíkali lidé na východ!!!!!!!!!!!!!! Ne na západ!!!!! To není historie v které stále žijete (a to ještě sprostředkovaně), ale SOUČASTNOST!!!!!!!!!!!!!!
    • jo jeden utek ze zapadu na vychod z Britanie ale to byl agent KGB
      • Asi jste dobře informován a nebo agent, když znáte tak přesné počty. Blahopřeji. Jen to jméno Vám nedělá jméno. Zní to, jako když Vše popletete, přesypete.(Samej písek)
        • přečtěte si knížku: Kdo jede na tygru, nesmí sestoupit

          jo kumul se mi líbí,jako kumulus kumuluješ informace s nadhledem *14*
          • Nejsem Váš kamarád. Neznám Vás. Kumulujte dle libosti, ale čtete i jiné knihy. Ano, avizovanou knihu jsem nečetl. I tak Váš nadhled postrádám. Děkuji:-)
            • ok to tedy nejste,ale sežente si ji, jsou tam 3 příběhy tajne služby Britanie,jak jinak 1 uspěch a 2 neuspěchy.kdy Britove neuřídili danou práci,jen tak mimochodem napsana byla za komančů proto neuspěchy musí převažovat.Bohužel tyhle knihy asi již nevyjdou,a stejně nejlepší knížky se daly sehnat v 67,68 a po 89 do 95,ty hodně rozšiřovali obzory,dneska zpravidla brak ala 50odstínů šedi,ale to už je jina kapitola.
  • Každý si může udělat obrázek sám.

    Západní model dává lidem rozmanité a hlavně dostupné zboží. Sovětský model
    dal lidem málo zboží a lepší bylo dostupné jen stranické elitě.

    Západ nikomu nebrání odejít když je člověk s režimem nespokojený. Sovětský
    tu držel lidi jako vězně a ten kdo chtěl odejít byl trestán.

    Za socialismu i dnes utíkají lidé z Východu za lepším životem a lepším platem na Západ.
    • To zboží myslíte jako fet? Nebo ty "slaczki" z Polska?

      "Tlamičko" kecáte! Nejsem komunista a nikdy nebudu, ale za soudruha jsem nepoznal strach o práci. Strach o "dům". Strach o rodinu. Ba dokonce strach, že se nedožiji důchodu!!!!!!!!!!!Tomu asi jako "Tlamička" nerozumíte........... chtěl bych, aby jste to jednou tak nějak vstřebala. To Vaše pozlátko smrdí a to ne jen dolarem:-(
    • Simone (nezlob se, ale nikdo není dokonalý), dnes není kam utíkat. Dnes utíkají pouze lidé ze zemí, kde USA nastolily "demokracii". Ale až se lidé naštvou (celosvětově), jsem zvědav, kam budou utíkat ti, kteří současný stav ve světě nastolili. Asi se k nim přidáš,že?
      • Jsem holka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        Kam směřují davy uprchlíků z celého světa za lepším životem? Do USA a EU.
        Ne do Ruska či KLDR:

        Kam se utíkalo v Německu? Z chudého rudého Východu na Západ!
        Lidé z chudé rudé KLDR utíkají na prosperující svobodný Jih země.

        Kde studují a žijí děti Ruských papalášů? V USA a EU.
        A rodiče vždy posílají děti za lepším životem ne horším.
        • Taky těch Čínskejch papalašů a u nas znam jednoho papalaše kterej se tam chodí učit stabilizaci společnosti, protože se mu doma vše houpa a všechno vidí dvakrat jako dvojkorunu.
          • Ten Čínan má dluhopisy US:-) on pane nepotřebuje dvojkorunu.
            • No bohužel kapitalismus si s totalitou dobře rozumí,to není nic nového,otázka je co dal?Kapital nezna hranice to už psal Marx.Pro další vyvoj společnosti je nutný socialní smír,neplédst si to se socializmem.
              Jo a dvojkorunou je virozní pohled na korunovační klenoty.
        • Ta Vaše propaganda je stále stejná. A kde studují děti našich politiků? Kde budou jednou, když bůh dá studovat Vaše děti?(zatím jste sama dítě, aspoń názorově... žerete hned první pohádku co Vám pustí) Co to sem taháte za hovadiny.... Nerozumíte životu. Nemáte žádné děti tak o nich nepište. Děkuji.
  • Jít na západ je stejný, jako jít na záchod, pak už stačí jen krůček a jsi v hajzlu!!!
    • Ty už máš hlavu v hajzlu delší dobu.
  • Klasická ukázka totalitního myšlení Bély Bugára a dalších západofilů-,,kdo není s námi,tj.nekriticky ve všem nepodporuje Západ,ten je Východ".Ani ho nenapadne,že by třeba mohl existovat někdo,kdo nechce být ani tzv.Východ,ani Západ,ale prostě neutrální,suverénní Střed-protože ve středu Evropy Slovensko leží,stejně jako Česko.
    NEJET si připomenout oběti dosud nejhorší války v dějinách do země,která k porážce nacizmu přispěla největším dílem a utrpěla zdaleka nejvíce obětí,TO je skandál.Politici jako Bugár,který se proslavil svou účastí v nechvalně proslulých Dzurindových vládách,Vašáryová a spol.jsou skutečnou ostudou Slovenska.Naštěstí mají Slováci dobrou paměť a tak se tam podobní do vlády již jen tak nedostanou.Kiska dělá Slovensku svou proamerickou servilitou ostudu samozřejmě taktéž,ale ten zneužil toho,že se dosud v politice neangažoval a neférově tak při prezidentské volbě těžil z pozice ,,čistého,nezkorumpovaného"(protože k tomu zatím neměl příležitost).V příští volbě tento slovenský Babiš nemá šanci...
    • Děkuji Milda:-)
  • Vzhledem k tomu že cenzor nezasahuje vůči napadání pána bez registrace
    jsem nucena se bránit sama.

    Jsem holka. Ve Španělsku mám kamarádky i příbuzné. Teta žije na Západě
    a platově na tom vždy byla lépe než zde. Všichni jsou i na Facebooku.

    Simča

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit