Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ficovi přeji co nejvíce štěstí, vytrvalosti, sil.

  • Podle bývalého policejního prezidenta SR bylo Slovensko v devadesátkách založeno jako zločinecká mafiánská firma (Mečiar u moci) a je proto potřebné změnit základy SR.

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Aby byl stát více autentický, transparentní. Také jsou v něm rezidua neprovedené denacifikace, ačkoliv ta byla schválena na Jaltě. Stalin a představitelé Západu). Denacifikace se neuskutečnila i v jiných státech, hlavně z důvodu překrytí socialistickou orientací v zemích pod vlivem Sovětského svazu. Ale etapy se nemají přeskakovat. Aby nedošlo k událostem jako v Maďarsko 1956, Československu 1968. Na Slovensku například nebyli odstraněni Hlinkovci. I ti byli najednou součástí socialistického státu. Jistě ho nebudovali. Slovensko také jako součást koalice Hitlera nikdy nekapitulovalo a svou válku po boku Hitlera neukončilo. Je formálně stále ve válečném stavu. Slováci to mají svým způsobem složitější než Česi. I ti mají jistě másla na hlavě sdosti.


    • janhrom

      A co spolupráce nacistický pohlavárů s USA výměnou za beztrestnost

  • Ten kdo schvaluje totalitní názory jako má Fico a spol tak je komunista a zločinec! Jiný názor se nenosí. Pouze primitiv s tímto může souhlasit!!!

    • janhrom

      Svobodný názor ve svobodném světě je špatně?Tak ty jsi Novák hodně nemocný.

    • Milý hybride, čtěte po sobě, co píšete.  Vlastně se usvědčujete sám, že jste komunista a zločinec. Možná i ten primitiv.
      Každý, kdo má jiný názor, než Vám nařídili mít na školení ODS a TOP09 je prostě odsouzen k zániku. Nemáte funkci nástěnkáře a agitátora v tomto spolku?

      • Být komunistou je dnes čestné. Více, než kdy jindy. Šalom.

    • pane - paní, to je ale divné psaní...

    • ....primitiv jako ty, který ani neví co je ... já myslím, že prasopes:-)

  • ..konečně někdo chytil ty "nevládky" po hrtáněm ... kdy to konečně udělá někdo u nás s Pánkem a jemu podobnými zlodějskými organizacemi !!

  • U nás se škodící nevládky, třeba Člověk v tísni - té podporu Fiala slíbil ještě než byl ustanoven do funkce, podporují paušálně. Založené Sorosem u nás jsou jako ve vatě.

  • Smer nabral správný smer

  • "........v projevu na konferenci Diplomacie a bezpečnost v Černínském paláci 
    dnes řekl prezident Petr Pavel. Hlava státu považuje také za zásadní
    pokračovat v podpoře Ukrajiny ve všech oblastech. Případný úspěch Ruska
    by byl naším společným neúspěchem, uvedl."

    Krásná a přirozená realita na Slovensku s koncertem hlupáctví z Prahy. Paranoidní tlučhuba z Hradu zas přednesl svoje obehrané výpady. Přidal zlatý fond armádní blbosti a podlézání do Kyjeva.A výsledek je že jsme zase za blbce evropského formátu. Nakonec se podporovatelé tam toho válečného štváče pozvolna stáhnou. A zůstane jen naše pidizemě proti Rusku. Přitom TADY u nás každý ví, že naší prioritou je levný plyn, ropa, energie. Že tady mu všichni společně už prdíme na solidaritu. Té už bylo až až.

  • janhrom

    Bravo

  • To je jasné, proč by to dělali? My tu máme třeba penězovody do Barmy. Asi jsme hloupí. Parlament určuje a vláda rozděluje. Když je někdo kope do kotníků, tak je musí sponzorovat Soros. 

  • „Velmi jasně chceme odlišit nevládní organizace, které dělají čistou politiku s jediným cílem poškodit vládu. Není žádný důvod, aby takovéto organizace dostávaly peníze ze státních zdrojů."

    Kluci v Bratislavě, uhodili jste hřebík na hlavičku! Jo tak právě toto u nás moc nehrozí. Protože tady máme tak mistrovsky vymazlenou vládu hlupáků, že si vzorově škodí sama. Ovšem přímo brilantně. A mezinárodně. Třeba aktuální maisterštyk ministra Budulína v Africe. Nebo jeho někdejší "repatriace" českých vyčuránku vojenským letadlem z Tel Avivu.  Když po celou dobu incidentu fungovaly komerční lety z Tel Avivu. Ale za peníze. Nebo solidární odebírání kontaminovaného ukrajinského obilí. Když minimálně 3 okolní státy jej vyhodnotily jako extremně závadné.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit