Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečtou se mi takové zprávy lehce. Škoda, že nejsem lékař. Pomáhám občas jako dobrovolník, tak bych je asi nevytrhnul.

    Myslím, že i naši lékaři neví kam dřív. 

    Veškerý respekt všem, kteří zatím ani moc léčit nemohu, ale jsou s postiženými do posledních chvil. Obětavě. Víc psát ani nemohu. 

  • dzixy

    Domnívám se, že teď se Slovensku vrací, že doktory i zdravotnický personál tak málo platili a proto se za prací i lepšími platy stěhovali mimo stát. A teď babo raď a hledej pomoc, když všude po celé Evropě je zdravotníků málo. Mohli by vypomoct studenti medicíny,  veteríny,  nebo žáci středních zdravotnických škol a vyšších odborných škol. A kolik zdravotnických sester je již na "čerstvém" důchodu, na požádání snad by ještě mohly vypomoct. Ale Slováci ví, kde mají rezervy, jistě si poradí i sami. 

  • Nevím , nevím jestli je tady vhodné psát o počtu nakažených , hospitalizovaných , zemřelých a vůbec lidi Covidem postižených jako o rekordu , překonaném rekordu a tak podobně. V každém případě smutném čísle , které za rekord osobně nijak nepovažuji. Ty počty dosahují děsivých výšek , ale že bych to nazýval rekordem ?!?! Věc autora článku , mě osobně to přjde poněkud vykolejené , takové přirovnání k rekordu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit