Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Naše závislá lžimédia opět ukázala dvojí metr. Když při volební kampani pětišmejdi použili na jejich špinavou a vylhanou kampaň syna Babiše, bylo vše v pořádku. Babiš ani nic takového neudělal pouze se zeptal zda ten pirátský šmejd má děti a už se z toho udělala účelová kauza. Držím Babišovi palce aby s přehledem vyhrál volby. Nikdy jsem ho nevolil, protože jediné volitelné strany, které jsou proti válce, zbrojení a proti šílenostem tzv. "Západního světa" jsou KSČM a SPD.

  • josef.chmela

    Fico i Orbán jsou největší političtí borci svých států. Že vše dělají dobře a pro svůj lid a zemi svědčí i to, že ostatní politici zemí evropského protektorátu a poskoci USA teroristů je osočují, dehonestují a snaží se vměšovat do politiky jejich států. Držím jim palce a blahopřeji slovenskému a maďarskému lidu k jejich správné volbě.

  • U nás to jde i bez křečí. ČT je hlásnou troubou propagandy vlády a ne službou veřejnosti a už to nikomu ani nepřipadá divné. 

    A když se v Čaputově snaží o něco podobně demokratického, tak nám to vadí? 

  • KIMCID

    Čr má neustálou potřebu se starat o jiné než o sebe. 

    • josef.chmela

      Ne ČR ale pětidemoliční šmejdi mají tu potřebu. Jsou největším bezpečnostním rizikem pro tuto zemi a její lid.

  • Fakt je, že u nás by potřebovala některá "media" dostat po ušách.Vypisují dokola voloviny, které nás zásadně nezajímají. /Ukrajina, Fiala, sněmovna,šašek z Hradu/ Výrazně podporují propast mezi lidmi a těmi komedianty, kteří nás navenek zastupují.Ovšm aktuální perla?

    "Podělal jsem to, kaje se Babiš za uniklý mail a nadávky na Lipavského. Politici i veřejnost zuří Zdroj: //www.extra.cz

     Neuvěřitelnéjak lze namastit takový podlézavý titulek.Přeci obecně tady v republice všichni vědí, že Lipavský je ostuda národa.Špinavec který venku slibuje a mluví za nás. Bez nás.I mezi svými zaměstnanci je vnímán jako odpad.Právem se zdráhal Zeman jmenovat takového ničemu.Ovšem gesto pana Babiše je obecně vnímáno jako logické a výstižné. VIVAT do Průhonic! Veřejnost se řeže smíchy.Lipavskému!

  • "Opozice v reakci předlohu kritizovala a označila ji za snahu vládní koalice RTVS ovládnout."

    No a co? U nás už dávno pětikoalice veřejnoprávní média ovládá a nepotřebovali na to žádný zákon. Stačilo jen: "Babííííííííš!"

    • No ta fotografie je pěkná. Náčelnice kmene Čaputů se zacpanou pusou. Že by krok do budoucnosti? 

  • Ve veřejnoprávních médiích v celé EU jsou nainstalováni liberální probruselští záškodníci, kteří metají hnůj na všechno, co se vymyká multikulti, buzerantským a genderovým hodnotám tzv. liberální demokracie. Vlastenectví, volání po míru a normálnost je podle progresivních liberálů fuj a štvaní do války s Ruskem a úchylky jsou in. Ficovi se vůbec nedivím. Jinak porovnejte. Na konci minulého roku začal to samé dělat v Polsku probruselský progresivní liberál Tusk a žádný povyk k vůli tomu nebyl. Brusel tomu tleskal. Ale Fica budou chtít usmažit. Jó, když dva dělají totéž, není to totéž.  

    • Jestli pisatel obdivuje východostepní "moudrost", která je někdy blízká jisté  české "modrosti", jenom je psána azbukou. nic mu nebrání, aby se přestěhoval do východních stepí. Země Koruny České a následně Československo a poté Česká republika svou kulturou, myšlením a jednáním patří do Evropy, alespoň značná část. Jestliže je nékdo "okouzlen" mentalitou východostepních nájezdníků, nic mu nebrání, aby se přestěhoval do východních stepí.

      • josef.chmela

        To je zase blábol. A ty, jako obdivovatel války a zbrojení, se přestěhuj na Ukrajinu.

      • janhrom

        Sověti(tedy i ti Ukrajinci) ani Rusko nás na rozdíl od Němců ,nechtělo nikdy vyhladit.

        Staré přísloví praví.Podali ti Němec ruku,dej si meč pod polštář.

      • Jen náznakem - patříme do střední Evropy. Co nám snad tisíc let prováděli Germáni jasně definuje, jejich vztah k nám. Historicky prověřený nepřítel. Spolupracovat nimi - to ano, jako s každým druhým, ale lézt jim stále do zádele ? Dobré si udržovat zdravý odstup. I nyní jsme jimi jen využíváni. Známo - jako levná a kvalifikovaná pracovní síla a pro sexuální turistiku. Po nocích u nás vyklápějí náklaďáky s jedovatým odpadem a také tu vykládají z aut ty nejhorší imigranty. Ve skutečnosti s námi pohrdají, považují nás za stát Východu (na rozdíl od vašeho uvažování). Když Wehrmacht byl nucen ustoupit z Prahy, vyhrožoval, že se vrátí a Václavské náměstí vydláždí českými lebkami. Velmi často se jim stále stává, že když se opijí, hajlují. To je překvapení ? Hmm... no a Anglosasové také pěknou řádku století ničili Slovany. Viz třeba zánik největší světové říše - slovanské Velké Tartárie a neustálý boj Anglosasů s ruským živlem, kvůli jejich přírodnímu bohatství. Jsou za tím židé v Británii. Jen holá fakta. Občan kterého státu jste ? Kořeny ?

        • mun.go

          "mykolog 12.3.2024 v 17:54: Jen náznakem - patříme do střední Evropy."

          V této souvislosti je třeba si ujasnit, kam patří Evropa, tento poloostrov Asie. Evropa se musí postavit na vlastní nohy a ne být jen přívěskem zaoceánského strýčka ... to je cesta do záhuby.

        • goyim

          "Jsou za tím židé v Británii."

          To byli i v případě opiových válek proti Číně. Viz. Sassoonova famílie přezdívaná Rothschildové východu...

          • Vhodné doplnění. Dalo by se psát hodně dalších příkladů, jak nás Západ miluje. Po vzniku Československa Němci nechtěli s Baťou obchodovat, tak se vrhnul na Afriku - tam prý chodí bosí. Britové podle mě by nás těžko dokázali ukázat na mapě (blbínek Churchilll, který ani napotřetí neudělal zkoušku na člena globálního prediktora a v první válce nadělal průsery, řekl, že jsme země, kterou u nich nikdo nezná a nenašel by ji na mapě  - tak proč ji v Mnichovské zradě nezradit. Tak nějak to řekl. Maďarsko ( několikrát nás napadlo když jsme měli problémy s Wehrmachtem) a Polsko si z nás chtěly ukrajovat a Polsku se to na několika místech podařilo - viz třeba Těšínsko.  Orbán má na Česko velkou pifku - s velkým uspokojením okomentoval rozdělení Československa - s nad proto, že maďarská menšina si se Slováky snadněji poradí. Rakušáci Čechy pohrdali. Proto celkově musíme být velmi obezřetní. Když by se změnila politická situace - mnozí by nás chtěli sežrat. To by ovšem měli vědět i politikové, kteří nejsou marionetami.

      • Jestli je někdo okouzlen modrožlutostí, ani jemu nic nebrání se přesunou ke svým bratrům na východ. Už máte sbaleno?

        • Pan Občan narukuje k 35.  brigádě pomalého nasazení k Mukačevu vzhledem ke své celkové sešlost věkem. Bude organizovat vyhlazováací tábory pro Čechy, kteří nechtějí bojovat proti Rusovi. 

      • goyim

        ^^^Tito novodobí fašisti by furt někam transferovali lidi. To budou asi ty nové hnědomodré Pan-Evropanské hodnoty, ta správná demográcyje...😂

      • KIMCID

        Občane je to hlavně věc Slovenska a nám je po tom prd

  • To potřebujeme i my a nejen toto - jako sůl.

  • janhrom

    👍

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit