Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je jen dočasné. Kyjevská fašistická junta brzy vymyslí nějaký další úskok k vydírání evropských zemí skrz ropu či plyn. Politici a novináři, jako ti poslední pitomci kyjevskému zkorumpovanému zločinnému režimu pomáhají na náš úkor, tleskají mu a vyvěšují u nás jeho vlajky a přitom si neuvědomují jaké hady si hřejeme na prsou.

    • Diwa

      Ona válka není nic pěkného a plno obyčejných lidí za to ani nemůžou. To, že není něco v pořádku mezi Ruskem a Ukrajinou je jasné každému, kdo trochu přemýšlí a trochu to nějaký čas sleduje. Ukrajina není ani zdaleka taková, jaká se dělá a zdá. S válkou nesouhlasím, ale to že není něco na Ukrajině v pořádku, tak vím naprosto jasně. Krom toho, historie Ukrajiny je jasná a obávám se, že od této země nemůže čekat nic co bych si přál. Ano, je tam spoustu slušných lidí, jako všude, ale tento problém by si měla řešit Ukrajina.....

    • vanhorne

      Jak je ten tvuj had dlouhy a je to had nebo hadice?

      • Tradiční pivni pitomina od varana.A zas píčšeš na tom chytrém PC? Má jistě víc rozumu než ty.Zdejší svinič místa.

  • Je nejvyšší čas  začít vybírat poplatky od UKáček. 

    Těch kteří k nám přijeli až z dalekého Užgorodu.Tam kousek od slovenkých hranic. Těch kteří se u nás schovávají před válkou.Nakupují ve velkém v obchodech. V autobusech MHD mávají modrými pasy s orlicí.Bydlení mají u nás grátis.Děcka mají chodit na kurzy češtiny a místo toho se válejí na koupališti. Které mají za korunu. Zaplacené obědy v kurzech jim propadají.Kdo se tím nevzdělatelným bude na podzim ve školách zabývat? Zabírá to místo a školní inspekce chodí na kontrolu jejich začlenění. Tak jako před prázdninami. A nějaký Gazdík vykřikuje, že jejich otcové bojují ve válce i za nás. Tak si z nás všech v Praze dělají kozy.

    • mun.go

      Už jsem to tady psal - UA má modré pasy, ale není tam orlice. Ten znak je trojzubec, pečeť Vladimíra, prvního velkoknížete Kyjevské Rusi (980 - 1015 AD, 100 let po rozkotání Velké Moravy maďarskými hordami).

      Je to ten samý znak, který měla "Всеукраїнська організація Тризуб імені Степана Бандери" z roku 1993, jenom není červený na černém podkladě, ale zlatý na modrém pozadí. 

      Dvouhlavý orel (dvě hlavy proto, aby mohl pozorovat nepřítele ze západu i z východu) je ve znaku Ruské federace a pas je červený.

    • vanhorne

      Ty mavat nemuzes, kdo ti v tom brani? 

  • Neteče k nám ropa? Tak to už je na čase poslat všechna úkáčka domů. Stejně se na 80% území nebojuje. Ten fialovej ubožák do nich nacpal naše miliardy a my jsme teď v pwdeli.

  • mun.go

    Jenom pro ty, kteří vidí Orbána a Maďarsko jako zrádce evropských a euroatlantických hodnot: jak se píše v článku: Slovnaft - dříve Apollo, slovenská rafinerie v Bratislavě, patří maďarské obchodní skupině MOL. Nicméně zrádcovské peníze Ukrajině nesmrdí.

    • Diwa

      To se člověk musí jenom smát, jak si státy všechno prodají a nemají nic....ani vlastní vodu do vodovodu a dokonce rafinerii.......

      • mun.go

        Ano.

        Česká republika na rozdíl od Maďarska a Slovenska nezaplatila tarifní
        poplatek za přepravu ropy ukrajinské straně, a proto nadále nedostává
        ropu přes ropovod Družba. Ministr průmyslu a obchodu Jozef Síkela (STAN)
        k tomu ve středu na Twitteru uvedl, že s Polskem nyní hledá řešení, jak
        tok ropy do ČR obnovit.

        České rafinerie v Litvínově a Kralupech provozuje společnost Unipetrol, kterou vlastní polský PKN Orlen.

        Píšou Novinky.

        V této souvislosti je označení "české rafinerie" vskutku šprýmovné.

  • mun.go

    .

  • Teď sem byl  na hajzlu a byste viděli ropovod družba. Takovej rostřik je jen po batgetě z LIDL.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit