Složil slib, podal ruku, podepsal. Petr Pavel se stal prezidentem
-
...a máme informátora!!!😂
-
Největší účast publika (300 000) při veřejné produkci We shal overcome měla Joan Baezová v roce 1963 - velký pochod na Washington za práva Afroameričanů.
Z hymnu We shell Overcome recitoval kněz Martin Luther King mladší 4 dny před tím, než jej v Memphisu (1968) smrtelně postřelili.
Citoval však také skotského historika Thomase Carlylea (1795 - 1881): "No lie can live forever / Žádná lež nemůže žít věčně" a básníka diplomata Jamese Russella Lowella (1819 – 1891):
Truth forever on the scaffold, | Wrong forever on the throne. | Yet that scaffold sways the future, | And behind the then unknown | Standeth God within the shadow, | Keeping watch above his own.
Pravda navždy na popravišti, | omyl navždy na trůnu.| A přece to popraviště hýbe budoucností, | A za tehdejší neznámou | stojí Bůh ve stínu, | a bdí nad svými.
-
sudte po 5 letech , soudit Babiše či Zemana na to máte už právo a lze říci jediné no potěš rudá kr´.vo , tyhle dva vejlupky nám byl čert dlužen , tak jeden už je definitivně mimo , na druhého se čeká a evidentně nemá lepší podporovatele než tuhle asociální vládu která drbe zejména chudší lid a miliardáře nejen z biopaliv a solárů nechává bejt . Tak snad alespon prezident bude normální má k tomu všechny předpoklady . 😎
-
-
Tak feudalismus ukončil výrok Marie Antoanety o tom, že když lidé nemají na chleba, tak ať jedí koláče. Všichni víme jak to pak dopadlo.
Nikdy bych nevěřil, že bude někdo další tak hloupý a vypustí z úst podobný výrok, který tak rozzuří lidi. Markéta Pekarová od Adama, takových výroků vyřkla hned několik. Ty svetry, to bylo asi nejhloupější, ale nám tu svou hloupost dokazuje v podstatě každý den.
Horší však je, že tu máme ještě hloupější lidi, než je ona. Jsou to její voliči!
-
Takže ty si nepostřehl, že Pávek otočil o 180 stupňů pár dní po volbách?😂😂Lhal o tom, že je nevládní kandidát, lhal o tom, že bude vyjednávat mír. Nakonec tam chtěl posílat stíhačky s tím, že Ukrajina musí dobýt Krym, což je fantasmagorie, které se světové kapacity jen smějou. Hlavně ono se stačí podívat na mapu, kde je Krym, jak je propojený s pevninou a dojde ti, že to nejde. A že takový blábol dokáže říct generál, je skutečně na pováženou. To už je míň jak fraška...
-
Babišovi a Zemanovi jste dali taky pět let nebo jste do nich jeli spolu s médii hned, jak to šlo?
A jestliže chete soudit Pávka po pěti letech, tak proč z vás už teď, kdy ještě nic nepředvedl, čiší takové bezbřehé nadšení? Z vás i mainstreamových médií?
-
-
Co blbneš?
-
-
Pane Martinko, ta poslední věta... jste tak naivní? Kdybyste namísto brýlovce dal na konec toho mrkavého, ještě bych to pochopil. 🙂
-
-
Velmi pečlivě jsem sledoval celý průběh inaugurace Patra Pavla I. Velikého.
Opravdu musím pochválit investigativu shrbených, no dejme tomu, novinářů, kteří se předháněli v superlativech. Asi to k slavnostnímu dni docela patří a věřím, že si to pan Pavel i s manželkou náležitě užili.Požádal jsem jen o jednu důležitou informaci, které se mi nedostalo a můj příspěvek byl proto smazán. Dovolil jsem se zeptat - a v záplavě informací to nějak zaniklo - měl pan prezident slipy nebo trenýrky? Děkuji dobře informovaným zdrojům za odpověď.
Jinak jsem se dozvěděl i počet plomb v jeho ústech. Kéž by mu i chrup vydržel zdravý.
-
To je zde takové zášti, že se člověk nestačí divit, kam lidé dokáží klesnout se svoji nenávistí.
Já jsem přetrpěl Klause a potom i Zemana, ale nikdy jsem nesklouzl do Orwellovských dvou minut nenávisti, jak to předvádí zdejší úderka.