Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pak nezbývá než použít "kalašnikov" hned na místě. Proto všem zlodějům a politikům cvaká zadeček ze Zemana. Ono by asi řádně prořídli jeich rodinní příslušníci a kámoši, viďte.
  • Kolik miliard pokuty udělí šmejdské vládě?
  • Buď zdráv, mám obavy, že i když se o "šmejdech" ví dost, tak se ještě neví všechno. A i kdyby se vědělo všechno, pak je otázka, za co je chtějí stíhat a kdo. Mnozí staří lidé se bránit neumí a v současné právní džungli se nevyznají, pak se taky stydí přiznat, že někomu takto naletěli. Všechno se dnes platí a tzv."advokáti chudých" kteří žili jen z peněz z vyhraných sporů už asi vymřeli. Tady se vůbec vkrádá do hlavy jiná myšlenka - zda-li justice a naše zákony nejsou postaveny tak, aby bránily zloděje, vrahy a gaunery a bát se jich musel slušný občan. A kdo to může změnit? Politici.... vesměs právníci a proč by si nenechali nějaké díry v zákonech, aby se po odchodu z politiky mohli slušně živit. A pak je to o společenské smlouvě mezi voliči a politickou reprezentací - my Vás budeme volit, ale změníte zákony této země, aby se jich báli gauneři a ne slušní občané a když ne, tak okamžitě od válu.... a druhý pokus, teď je ideální šance, když se kouše ČSSD a ANO.... kdo tohle pochopí a tu smlouvu podepíše, vyhraje další volby. *3* *3* *3*
  • Začínám šmejdům držet palce, co jinak chcete z nepoučitelnými blby dělat? Ať je oberou o všechno.
  • Třeba, mimo jiné, vyprat špinavé prachy. *3*
  • Šmejdům přeji hodně vzteklých, cholerických dědků v dobré fyzické kondici na jejich akcích...
  • Nedokážu pochopit, když se vlastně vše o těch šmejdech ví, že ještě žádný z nich nebyl potrestán? Nebo okrádat v podstatě bezmocné je státní politika? Soudíc podle valorizací důchodů, respektive nevalorizaci, to tak opravdu je.
    A těm blbečkům, co vše svalují na důchodce: také budeš jednou starý a budeš rád, když si tě někdo třeba bude jen všímat, natož ti něco nabídne, byť zdánlivě, zadarmo. Jen abys nedopadl ještě hůř!!
  • Tyhle akce už jsou tak profláknuté, že ten, kdo na ně ještě jde, si snad i zaslouží přijít o své peníze.
  • A nebude ona chyba někde jinde? Sami vidíte jak jsou "šmejdi" přizpůsobiví a když se jedna díra v zákoně zaflikuje, tak se hned najde jiná a další. *16* *16* A potom nechápu proč nejsou pro oba typy obchodu stejné, jednoznačně transparentní a nezpochybnitelné podmínky:
    a) 14 dnů od odstoupení smlouvy bez udání důvod a zkušební doba na výrobek ( podle charakteru výrobku)
    b) jednoznačná povinnost prodejce vystavit prodejní doklad a pokud je třeba tak i záruční list
    c) uvedení ceny - to by vyléčilo definitivně starší generaci od výhodných nákupů
    d) znovuzavedení povinné záruční doby a přesné stanovení podmínek pro reklamaci
    d) znovuzavedení standardů výroby a norem a jednoznačná pravidla pro dovoz zboří ze zahraničí, tak jak to bylo na minulého režimu, aby nikdo nekupoval "šmejdy" a nejedl " nezdravé blafy a svinstvo"
    A pak by nám bylo lépe i bez ANO.

    *2* *2*
  • Dostat pozvání na výlet autobusem do sedmdesát km vzdáleného zámku, k tomu oběd a za jízdné, vstupné a jídlo chce jenom 150 Kč tak snad jenom člověk s pokročilou senilní demencí si nepoloží otázku "kdo a z čeho to zaplatí a proč to pro mne úplně cizí člověk vůbec dělá?"
  • taky budeš
  • Vina je jednoznačně na straně důchodců.

    V TV tisku i rozhlasu vás neustále varují: nechoďte na podobné akce.
    Naučte se základní věc: zadarmo vám nikdo nic nedá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit