Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teď jsem se někde dočetl úžasné moudro: že totiž část zbraní, které ilegálně nakupují teroristé, byly původně legálně dovezené a nakoupené. NO TO JE FAKT ARGUMENT! Snad KAŽDÁ nelegální zbraň byla kdysi legální - nebo snad existují nějaké zbrojovky, které vyrábějí tajně a prodávají pouze teroristům a "bez papíru"???
  • Stalingrad
    Nemyslím si ,že by jen tato směrnice o zbraních !!!! Takových zblitků a nesmyslů až hraničících se zákony třetí říše je plná ďupa....jen namátkou..kolik % žen musí být u koryta co dřou jako kobyle i kdyby uměly počítat jen 2+2 = 6 !!! Ale unie rozkázala...že ta unie nerozkáže třeba platový zákon bo směrnici-minim.mzda v celé eu 2000 euro,minim.důchod 1400 euro.....Z takové eu rýýýchle pryč,oni ti angláni dobře vědí co je to za bandu zlodějů v té eu. Taky tak vypadá ta eu a zákony. Ti co vraždí,kradou si odpočnou v lapáku na náklady pozůstalých či poškozených,kdejaký kus hovězízo má větší dotace než je přidáno důchodcům,kde jaký 600 let se integrující má svého asi-stenta,nemusí pracovat,platit daně,zdravotní pojištění a přesto má veškeré zabezpečení lepší než ti co pracují a platí daně-proč né,když si daňoví poplatníci nechají VYKRÁDAT VLÁDOU,POSLANCI,SENÁTEM svoje zdravotní pojištění a důchodový sistém do kterého poplatníci cpou daně a příživníci ve spolupráci vlezanálistů ve vládách,poslanci to kradou-aby náhodou ti z eu neřekli,že se o ty "dájtě" málo starají !!!! Pryč z eu !!! Dokud tam povládnou pomatenci a okrádají poctivé a slušné na úkor okupantů a zlodějů a povalečů !!!!
    • Pryč z EU a zpátky pod ruskou botu? To jsme poznali co to znamená. Pokud se někomu v EU, budoucích USE nelíbí, může se odstěhovat do CCCP . Nebo do Číny nebo do Severní Koree.
  • Ano, správně. Tato směrnice vyvolá u desetitisíců lidí odpor k EU, ale její zmírnění to nezachrání. Jde i o jiné hovadiny, jako sanování řeckého dluhu, eurodotace všeho druhu, které hrnou ještě větší peníze do kapes magnátů, tvary banánů a okurek, podplácení turků, nehorázné platy europoslanců aj. Evropa má být pro všechny, ale pro někoho je evropštější, že? Minimální mzdy v každé zemi jiné, daně jiné, zákony jiné. Pro nás byl při vstupu pracovní trh sousedů uzavřen, ale všemožným sra... které vydávali za potraviny se náš trh otevřel. A to nemluvím o odpadkách, protože ještě dnes ty černé skládky nejsou zlikvidovány. No a třešničkou na dortu jsou uprchlické kvóty. Z ČR se stala kolonie, montovna západních korporací, soběstační už nejsme v ničem. Škoda, že už neuvidím, jak budou tuto dobu hodnotit naši potomci, vlastně štěstí, že to neuvidím.
  • Nechápu proč se kolem keců z Evropské unie dělá tolik cirátů. Pokud si pamatuji, tak Evropská unie nemůže státům nic přikazovat, ale pouze doporučovat. Takže si to můžeme udělat jak chceme a EU poslat do zadku.
    • Mýlíš se, podpisem pod tzv. Lisabonskou smlouvu jsme se zavázali (tedy byli jsme zavázáni) zákony EU implantovat neprodleně do našeho právního řádu!!!!!
  • EU ústy Merkelové, Hollandeho, Junckera a spol. nejprve pozvala do Evropy teroristy / jenom Němci mají registrovaných přes 500 a nic s nimi nedělají / a potom vzápětí chtějí omezit zbraně pro osobní ochranu. A potom komu jde o likvidaci Evropy a evropských hodnot??!!!
  • V našem dresu naše eurokundy kopou za německý mančaft .....tzn.jejich prohlaseni=nuda.
  • Střílečky by měli mít vojáci, policisti a snad myslivci, pokud mají sadistické potěšení ze zabíjení živých tvorů. Normální člověk by se měl vyhýbat situacím, kde je ohrožen a pak žádné střílečky nepotřebuje. Mně to střílení nikdy nelákalo, i když jsem musel na vojně střílet cvičně za velice přísných podmínek, aby nedošlo k neštěstí. A i když jsem nestřílel špatně, nikdy mne to nelákalo a neláká.
    • Policie... Ano stát si vyhrazuje právo na násilí na občanech o tom žádná... (myslivec ji nemá "na člověka" a voják chrání před vnějším nepřítelem, takže ty sem netahejte)

      Aktuální otázka zní jeslti policie má mít výhradní právo bránit jednotlivce nebo jestli necháme sebeobranu povolenou i jednotlivcům.

      Ono totiž na příjezd policejní hlídky po telefonickém ohlášení není stanovena žádná konkrétní zákonná lhůta... takže když zrovna nepřijede v těch pár sekundách co vás dělí od těžkého poškození zdraví nebo smrti a není dovolená sebeobrana tak holt máte peška a opravdu funkce policie se pak redukuje na .

      Pokud si odpovíte, že člověk má nárok na sebeobranu, pak se můžeme dohadovat proti čemu a jak se může jednotlivec efektivně bránit tak aby zabránil dokonání trestného činu jenž nyní použití střelné zbraně "toleruje"...
      Zase na druhou stranu, pokud není třeba střelná zbraň na zabránění dokonání trestného činu, pak zcela logicky ji nemusí nosit ani policie... NE?

      PS: také jsem rád, že právo nosit střelnou zbraň nemusím využívat. Naštěstí je v čechách v oblastech kde se pohybuji natolik bezpečno, že rizika z neustálého nošení střelné zbraně u mne překonávají teoretické riziko, že mi bude v klíčové situaci chybět možnost obrany. Ale pokud vy to hodnotíte v podobě "co mne láká a neláká" tak Vám rovnou radím, zbraň si nepořizujte.
    • Možná brzy budeš potřebovat něco na svou osobní ochranu, možná i své rodiny, a to třeba budeš doma za bukem na gauči. Doufám, že již máš připraveno kázání o tom, že násilí není správné. Už vidím, jak jsi při tom přišel k úhoně, rozbitý nos, vyražený zub a Tvoje žena, nebo dcera budou znásilněny. Sci-fi?? Teď možná, ale jsi jistý, že to tak zůstane? Pokud ano, závidím Ti tvou jistotu Zřejmě vychází s moc velké naivity a neznalosti problému. Jistě si to dokážeš představit. Ale nepřejí Ti to nikdy poznat. Život přeje těm připraveným, Na všechno.
  • aaa, tak takhle se na Tiscali cenzuruje: "váš příspěvek byl vyhodnocen jako spam"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit