Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidé si časem ohnou ideologii k obrazu svému, režim nerežim. Čínský mix je snad ještě zrůdnější, než režimy v něm zastoupené. Jsem přesvědčený, že jádro problému je v lidské touze po bezpracném zisku. S pranýřováním či legalizací této lidské přirozenosti se budeme stále motat v bludném kruhu. Řešením by mohlo být poznání, že má svoboda nesmí být vykoupena nesvobodou kohokoli jiného. Svoboda podnikání, která vede k masivní kontaminaci ekosystému, je zhoubou nás všech.
  • Anonyme, možná by bylo dobré už nepít tolik kávy a jít se ven nadýchat čerstvého vzduchu se vzpomínkou, že někteří takový luxus nemají a pak se s takovým hloupým názorem pochlubit své rodině a svým dětem. Určitě to ocení a budou na to hrdí.Tohle sem opravdu nepatří nejen jako názor, ale ani jako špatný vtip sorry.. Přeji hlavně hodně zdraví, kde nikdo dnes neví jestli si ho užije za rok...
  • stále opakuje. kolem roku 1989 krachoval sovětský režim, politruci vymysleli "přestavbu" a ovzduší bylo nedýchatelné. o dvacet let později krachuje americký režim, politruci vymysleli "reformy" a ovzduší je opět nedýchatelné. je to jako přes kopírák. bude opět i listopadová revoluce?
  • Tady právě nastává legrace a je to príma *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit