Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zuza, něrob paniku :) Myslím si, že jsme zavčas začali reformovat a jestli se dostaneme do bankrotu, tak jedině těma poplašnýma zprávama. Nic nedokáže rozhodit trh, investory a obyčejné lidi - jako kecy o bankrotu.
    • Vzhledem tomu,že náš státní majetek byl rozkraden a měnové zlato rovněž,je skutečná hodnota naší koruny skoro nulová.Vyšší hodnotu naší koruny drží zahraniční spekulanté,protože se intenzivně dlužíme.Takto pak dostane,za vydluženou měnu, občan méně korun.Až budeme nuceni dluhy splácet,tak nastaví finanční spekulanti hodnotu koruny na její skutečnou hodnotu.Tedy skoro nulovou.Pak "začne tanec". Pokud máme vůbec mít nějakou šanci se státnímu bankrotu vyhnout,tak jedině s vládou velice kruté levice,která lumpům majetek znárodní,provede měnovou reformu a všechny lumpy,kteří mají podíl na zbídačení této země ,pošle tvrdě makat do pracovních táborů.
  • Větší část důchodců se nebojí tak inflace,jako toho,že by jim byl vyplácen zasloužený důchod.To,že by všem důchodcům,kteří napomáhali tento kapitalistický svinčík nainstalovat a státní majetek rozkrást,byl vyplácen spravedlivý důchod.A to v pravidelném termínu,ale jedině na holý zadek bejkovcem.Pokud by ještě ve zdravotnictví měli nárok pouze na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor,mohlo by se hned začít se splácením astronomických dluhů.Protože by bylo z čeho.Ne když pomohli důchodci státní majetek rozkrást,tak se jim nyní na důchody dlužit.To je cesta do nebetyčné bídy pro další generace.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit