Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přitomn je to tak stupidně jednoduchý....at mají hnědočeši stejná práva jako my, normální Češi !!!
    Proplatili někomu letenky z Kanady ? Doplatí někomu dávky i půl roku zpětně ? Přidají dětem na autobus na cestu za vzděláním ? ( resp. za školu ) Dostane někdo nové bydlení když si vyřeže trámy pod střechou, protože mu je zima ? Dostane vůbec někdo nové bydlení když to původní vybydlí ???
    Nechal bych tu ty, co se chtějí přizbůsobit, chtějí tady bydlet, pracovat, ostatní do rezervace a tam at si serou na půdu, kradou co chtějí, ale at nás neobtěžují...znají perfektně svá práva, nikoli povinnosti.
    Ze střelby v Tanvaldu zůstala jen bublina, proč se nikdo v televizi nezmíní, jak to doopravdy bylo !
    Odjakživa to jsou kočovníci a nemakačenka, už pamětníci pamatují když ještě kočovali s povozy,
    tak co kdo po jejich příjezdu neuklidil - to prostě neměl......
  • Vcera psali na idnes,nake "zeny" nahodou vyfotil kolemjdouci,jak se dostavaj uz po nekolikate!!!! do baraku jistejch starecku,za ucelem je oloupit o mizernej duchod.Nic jineho uz nemaj,nebot vse jim uz pri predchozich navstevach bylo zcizeno!Jasny-fota hovori jasne,jsou to spinavy cikanky!
    Byl bych rad,aby si kazdy zastance cikanu a zlodeju uvedomil,ze se toto muze prihodit jeho babicce,mamince...Pak zmeni okamzite nazor na tento lidsky odpad!
    Jako dalsi-to je fotit pri jakemkoli byt sebemensim podezreni z trestne cinnosti zabira!
    Doporucuji to jako prvotni ochranu.Popripadne si dat na barak vystrahu,ze objekt je monitorovan kamerovym systemem,ale musi tam byt i foto kamery,nebot tito bezinteligenti neumi ve velke vetsine cist.
  • Cikani jsou dobytek ,ale maji zelenou od nasi prasacky vlady. *11* *11* *11*
    • Cikani nejsou zadnej dobytek!!!
      Nechapu,jak muze nekdo prirovnavat cikany k dobytku!!!
      Dobytek je od nepameti preci velice uzitecny.O ty druhy skupine se to ovsem rict neda..........
  • roztopit pece,starý povaleče spálit,děcka převychovat a naučit pracovat.Je to jednoduchý jak facka...a nebo to spálit všechno,asi by to bylo efektivnější *4*
  • Taková "chudina" a nejen cikání jsou starým tématem jako lidstvo samo. Prostě nejsme všichni stejní...Vždy však fungoval nejjednošuší sociální systém "něco za něco" Ráno přijdeš uděláš co je třeba a když bude vše v pořádku dostaneš najíst a napít teplého čaje co uneseš(třeba i nějaké peníze) a protože není na Tebe žádná stížnost o rušení např.nočního klidu..můžeš tu i přespat a ráno ještě dostaneš hodně teplého čaje a slušnou snídani a když se budeš chovat trvale slušně, dostaneš i výsadu volebního práva a tím i přednostního práva státní pomoci v různých živ.situacích. Ber nebo neber, dál už je to Tvoje věc a běž si klidně domů, pokud máš kam a za kým...Stát musí mít takové nástroje jako, státní práce, státní vývařovny a státní ubytovny i státní nápravny a vězení s pracovním režimem "galejí". Podpoří tak práci svých lidí ve své zemi a pro svou zemi s tím, že "dozorčí a strážní službu" ve státních pracovních i výrobních zonách může mít na starosti naše vlastní armáda, aby byla taky užitečná své zemi a nežoldačila pro cizí zájmy v cizích zemích. Je to rozhodně lepší a levnější řešení, než likvidace celých sídlišť a městských i obecních částí naší země, která náleží jen lidem řádným, spořádaným a s volebním právem. Záleží na svobodném rozhodnutí každého člověka , kde chce žít a jakým způsobem, zdali mezi lidmi s noční či nedělní procházkou městem a parkem se svojí rodinou, beze strachu z šikanování a obtěžování "parazitů a potulných loupeživých tlup " či ve "státní zoně" ze které se dostane mezi lidi jen, když bude splňovat kredit řádného občana, který je slušný, dodržuje zákony a pravidla. To není diskriminace,ale jednotné doržování zákona,pořádku a pravidel pro slušný,poctivý a spokojený život, těch co si ho zaslouží.
  • Ty cikánomile Fanánku myslím že bys měl nějakého cikána zaměstnat a dát mu příležitost at tě okrade i o tu lopatu a krompáč,kterou jsi mu dal aby mohl pracovat,protože to obratem střelí at má na chlast a cigarety a aby tě mohl někde sejmout jsi PAKO
  • Zlatí komunisti za nich všechno klapalo jak na drátku a bylo líp.
    • Nechapu,co je na nich zlatyho!? Ta *12* pakaz sem prave ty cikany naverbovala! A kdyz jsme u toho,tak se podivej na parlament a zbytecnej senat-a napocitas tam 70% byvalych komunistu! Jasne i dnesnich a mozna ze i budoucich! No a kdo z nich z tech komunistickejch rodin pochazi,tak dojdes k cisu 95%.
      Takze si spokojeny???
      • Ono tak ani není o těch komunistech jako o společenském systemu,jak je nastaven.Jestliže dříve každý musel pracovat(i když možná namítnete něco o potlačování osobní svobody)tak ale jednak neměl tolik volného času a i nějakou tu korunu si vydělal,tak nebyl tak potřebný krást.A i důsledněji se trestaly tr.činy těchto nepřizpůsobivých nežli dnes.A navíc je dnes nějakou módou cikány chránit i za pomoci policie a radějí zmlátít demonstrují bílé,než aby ukázali těm cigošům,kdo je tady pánem.Asi to naší vládě vyhovuje,aby snad nedostali v Bruselu po gulích.
  • Cikán nikdy pracovat nebude.Jediní,kdo jakž takž na ně měli,byli komunisté.Musely být registrování v zaněstnání a tam alespoň minimálně pracovat museli.Žádné podpory nebyly.Naložit do letadla a odvést někam do buše.Tam si můžou dělat bordel jak chtějí.Nehledě k faktu,že lvům a hyenám poslouží jako *12* za potravu. *16* *16* *16* *16*
    • By se lev poblil!!!!!!!!!!
      • On by to nějak strávil!!! *1* *16* *16* *16* *16*
  • Je třeba najít odvahu a změnit ústavu v tom, že volební právo a vůbec právo o čemkoliv hlasovat ve společnosti může mít jen občan narozený v zemi a to od 21let, platící daně či studující a těch co po celý život do práce chodili, daně platili a vše jim bylo z platu bez řečí strháváno. Tím cikáni nebudou už pro politiky tak zajímavým tématem k získávání bodů a různých dotací i uměle vytvářených spolků... A zabývat se odvážně tématem, zdali by nebylo určitě levnější... cikány co nepracují a pracovat ani nechtějí řešit s nabídkou a nebát se toho slova "pomoci internátních státních zon " v jednoduchých a levných buňkách, kde by jim bylo na státní útraty zajištěno jednotné oblečení z výroby domácích státních firem ve kterých by byli i zaměstnáni, nutričně slušná strava pomocí družstevního hospodaření řízeného opět státem, včetně základních hygienických návyků i vzdělání což by komplexně bylo podmínkou k jejich osamostatnění a při prokázání "života řádného občana" s řádným ukončením základního vzdělání či dovzdělávacího kurzu pro starší nejméně s výučním listem teprve byli tito vpuštěni do společnosti a tím i s volebním právem jako výsadou, která rozhodně nepatří každému hej nebo počkej. Jinak obyčejným a jednoduchým výpočtem dojde k neufinancovatelnosti chodu společnosti již tak okrádaného života většiny společnosti , kteří to vše po celý život platí, bez toho, že by kdokoliv z nich si ve snu mohl představit takovou luxusní podporu státu jakou mají cikáni a i tak jejich efektivita a přínosnost ve společnosti je "O" či spíše mínusová hodnota . Každý politik musí dostat před volbami otázku, jak chce řešit toto téma a cikánskou otázku vůbec a jak začně zbaběle slovy "romové" a výmluvným koktánín...už musí být tímto nevolitelný a nedůvěryhodný jako pouhý korytář a prospěchář či dokonce zrádce své země.
  • Džamilo. Kocábe vraťte prachy za práci, kterou jste zvorali *15* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit