Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak teď už jenom , aby se na základě hentých rekordů s mrtvolama daly čerpat dotácie. 

    Trest boží to je . Za tu část ( tu nejtupější ) , českého národa ,   která umožnila Slovákovi uklidit se tam kde je a skrývat se tam před trestním stíháním , budou pykat teď celé Čechy. Komu není rady , tomu není pomoci. 

    Sice neznaboh , v tyhle souvislosti už věřím .

  • vanhorne

    Jaky smutek, kdyz narod vi, ze nezustane opusteny. Hlaseni z nejvyssi comandantury, i kdyz je Babis mozna unaveny, ale narod by ted neopustil. Dalsi hlaseni to sichruje a pravi, Babis narod neopousti. Jen nedopravat sluchu jistym spikleneckym skupinam a bude lip.☺

    • Skoro by se chtělo parafrázovat jedno rčení. Hanba Čechům, kterým Slovák vládne. To není nic proti Slovákům. 

      A Ondřej Babiš je čistokrevný křtěný Vltavou (alternativně Moravou) ne? Jestlipak se bude chlubit, že jsme opět první? 

      Demokracie funguje a je v čele vlády naprosto legálně. 

    • Věřím že národ nepustí . Jaký národ ale ? Stojí snad některý myslící Čech o to , aby nebyl opuštěn cizincem z východu ? 

      V dobách menší demagogie byli právě tihle reprezentanti tam odsud posíláni nazpátek , říkalo se postrkem. Nejvyšší čas tuhle tradici obnovit .

  • Asi neradi slyšíme a neradi se smiřujeme s tím, že máme opravdu problém.

    Nějaká prohlášení situaci nezmění. je to prostě realita. 

    Někteří jedinci si z toho dělají trampolínu k politické kariéře a jiný dobrý obchod. 

    Jsme v Čechách

  • Zhoubné důsledky prymulizace české společnosti se dostavují. Opožděně se dostavuje kontraproduktivita drsných represívně-restriktivních opatření vlády na jaře, kdy vláda vyhodila oknem půl biliónu korun, protože se řídila pokyny zlých našeptávačů typu Prymuly či Maďara. 

    • Jsme zase na špici v Evropě, dík Šmuclerům a jemu podobným. Ono to hlavní teprve příjde, možná i na Vás a Vy budete na smrtelné posteli děkovat autorům petice proti rouškám?

  • tak to zase tak neprožívejte, ve Švédsku na tomhle vybudovali kolektivní imunitu. Vědecká pracovnice Peková tvrdí, že virus slábne a vymizí sám do konce roku. Podle mě ji kolega Prymula nyní nechá zakopat pod zem za tohle konstatování z jejího oboru :) Prymula si na tomhle stejně leští jen vlastní pocit důležitosti jako se to čeká prakticky od každého lampasáka. Je to stále jen vir..

    • No konečně promluvil na slovo vzatý odborník a nelampasák.

      To jsem rád, že je tolik lidí bystrého úsudku, kteří ví lépe než odborníci jak na to. 

  • Heydrich označil Čechy za smějící se bestie. (Myslím, že to byl jeho výrok). 

    Takoví prostě jsme. Furianti, svéhlavci, kverulanti, Vševědové........a tohle je jenom důsledek. 

    Není se co divit. Relativně chytří lidé museli jet k moři, museli se setkávat v pubech a klubech, smáli a smějí se všemu. Evidence v restauracích (běžná v Británii, Rakousku a třeba v Německu) je pro ně fašismus a bolševismus (a všichni jsme přeci proti fašismu a bolševikům) - tak čemu se divit. Takoví jsme my. 

    Bojovníci proti všemu a všem. Teď třeba proti sobě samým.

    • Ano, přičítá se ten výrok Heydrichovi. Sám byl "hnědosocialistická" bestie. Skončil po právu v pekle 3 roky před koncem války v poměrně mladém věku, takže se ani nedočkal ani doby, kdy u nás hnědý Sozialismus zrudnul.

      S názory souhlasím.

  • josef.chmela

    Alespoň v něčem jsme v EU první.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit