Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen tak naokraj. Strojní vybavení, fabriky a zaškolení pracovníci tam taky zůstali.. Materiál na výrobu určitě taky brali z místních zdrojů, takže snad jen čipy , či nějaké speciální díly.. jim budou chybět. Jinak můžou obnovit výrobu ve vlastní režii..  A možná , že i za čipy a ty spec. díly  seženou náhradu v Číně... (ti už zkopírovali ledacos..)  Nebo je to jinak?

  • mun.go

    "Tamní zaměstnanci podle něj ani jednou neprojevili svůj protest proti válce, pouze vyjádřili obavu o svá pracovní místa, a to ještě způsobem, který připomíná vyčítání a výhrůžku, uvedl Povšík pro týdeník."

    Kdyby ruští zaměstnanci projevili protest proti válce, tak je v Rusku zavřou. Pravda, budou mít ubytování a stravu zdarma ve vězení.

    No a ruský výrobní prostor obsadí Čína - už stejně na svém trhu Škodu vytěsnila.

    Česká škodovka zásadně krvácí na svém největším trhu. "Ne, není to v Německu a už vůbec ne v Česku. Obří propad prodejů hlásí Čína. Pokles prodejů škodovek v nejlidnatější zemi je skoro až děsivý. Před třemi lety v říši středu česká automobilka prodala 341 tisíc aut ročně a tvrdila, že v roce 2020 by jich ráda prodala až 600 tisíc."

    Neprodá.  

    Průlom čínských aut na západní trhy právě nastal, už poráží renomované značky

  • Odborářský proletář nebo proletářský odborář je proti práci (a výnosům z prodejů) - to bych rád věděl za kterou stranu kope.Asi jako když kdysi Havel řekl že Rusákům nebudeme dodávat???A postupně padly OP Prostějov,Svit - nově opět Baťa Zín a nemálo strojíren,výrobců zbraňových systémů.Když tamní pracující neprojevili odpor s válkou,nemuseli ani projevit odpor s válkou od roku 2014.Zelenskyj se totiž kdesi prořekl a vlastně přiznal k tomu štvaní. Stateční UA vojáci hrdě hlásili že mají dost místa pro hroby Rusů a najednou je vše naopak.Jestli Zelenskyj neprohlásí že se vzdává a sám předstoupí k zatčení,jdou všechny další oběti za ním.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit