Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gaheris

    A že by konečně pochopili, že Krym patří Ruské federaci? A že speciální vojenská operace je oprávnéný zásah proti nacistickému režimu který uchvátil Ukrajinu? Už by bylo načase!

  • Jak jsem již jednou napsala - žádný summit nikdy nic zásadního nevyřešil...

    Jsou to vyhozené miliony, které by se daly využít smysluplněji...

  • goyim

    Zločinná vláda pokračuje v tom, co umí nejlépe...

  • Hlavně, že připravila 5-ti koalice úsporný balíček. Pro ně je nějakých 10 milionů pár drobných, ale šetřit se má od koruny. Tohle to  Ti inteligenti nechápou, protože jsou to arogantní a bohužel Bruselem zblblý činitelé. Stejně na summitu nic nedokážou, jen rozhazujou peníze vybrané na daních občanů této země. Nejlepší by bylo kdyby si zažádali o pas UK a odstěhovali se tam dělat pořádek dle svého přesvědčení. Tady v této zemi si už připadám jako na  Ukrajinské guvernii. Samá vlajka na úřadech, na muzeu apodobně. Toto si nedovolila žádná okupační síla v historii. Historicky vzato Ukrajina byla kdysi jenom guvernie a stát v této podobě vznikl až po roce 1917, postupně? kdo to asi vybudoval ?  Osvobození v roce 1945 provedl 1. ukrajinský front 85% to byly ukrajinci. Po roce 1968 v Milovicích 90% ukrajinskách vojáků. V roce 1945 ,bohužel svědek již nežije, děly v Praze pěkný binec, Po roce a v roce 1968 to samé. Dnes, zde co bydlím jsou jezera, která zachytávají dešťovou vodu nikdo se v nich nekoupe. Při procházce kolem nich bylo v nich cca 15 ukrajinců. Celkem to vysvětluje jejich inteligenci a postoje. Nechápu tedy proč tato vláda jim pořád leze někam a cpe do nich peníze. Trpí nějakou depresí, kterou si kompenzují takto.

  • gaheris

    To bude nějaká žranice za milion! A co čeští důchodci? Asi se půjdou napást!

  • A že my tady u nás pořád meleme dokola nějakou Ukrajinu. A pořád válčení.Válčení které se nás netýká.Které je nám tady zcela ukradené. Které akorát nedobrovolně financujeme, protože tak pražáci rozhodli. Sypeme tam naše veřejné peníze. Na dovolé na Floridě je krásné, že tady celý měsíc nepotkáte jedinou ukrajinskou vlajku. Nikde - v novinách nebo TV o válčení ani slovo! A přímo extra blaze/blahodárně působí, že v luxusním obchodě na Jamajce nevědí co to je Ukrajina!

  • Diwa

    Já si myslím že tohle už není o politice ale o trestním řízení a pomalu ty lidi začít sázet do basy ! Tohle přeci není normální !!!

  • " Pekarová Adamová na summitu vyzvala k vytvoření mezinárodního tribunálu pro zločin agrese vůči Ukrajině. Pachatelé musejí být potrestáni a ruský prezident Vladimír Putin a jeho spolupracovníci stíháni, uvedla tehdy."

    No jo, to zní logicky, ale muselo by to platit pro všechny. Ale:

    "2021 -Žalobce Mezinárodního trestního soudu v září tohoto roku oznámil, že v dalším vyšetřování údajných zločinů spáchaných v Afghánistánu od roku 2003 dojde ke změnám. Úřad žalobce bude vyšetřovat pouze zločiny spáchané Tálibánem a tzv. Islámským státem, a z vyšetřování vynechá možné zločiny ze strany členů amerických ozbrojených složek, CIA a afghánských ozbrojených složek."

    A  proč ne americkými? To je jednoduché:

    "15. března 2019 Spojené státy zavedou vízová omezení pro členy Mezinárodního trestního soudu (ICC), aby chránily své občany a občany spojeneckých států před stíháním za působení v Afghánistánu. Řekl to v pátek americký ministr zahraničí Mike Pompeo a pohrozil, že toto opatření nebude jediné."


    • Jo, jo, pán, není kmán; a když má moc a dolary (jak dlouho ještě budou mít ten zlativý zvuk?), nemá žalobce co řešit. 😐

  • Takto vznikají špinavé peníze - na špinavé cíle, od špinavců a ukradené na špinavosti občanům, jelimane...

  • KIMCID

    Jako že pošlou peníze Rf :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit