Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drábek je dobytek. *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • Po roce 1989 jsem se domníval, že v parlamentu bude konečně elita národa a volil jsem i ODS. Po letech jsem dospěl k názoru, že parlament sestává většinově z bezpáteřních,všehoschopných lumpů kterým mnou volená ODS kraluje.
    • Byl jsi pěkný blbl ! Mě otevřeli brzo oči hospodské řeči Havla a od té doby volím komunisty !!
  • Hlavně si to důchodci dobře pamatujte !! Až budou volby tak to těm syčákům a grázlům z vládní party můžete vosolit. Jsou vás cca 2 mil. to už je nějaká porce tak ukažte té sběři, že si přeci jen nemohou vše dovolit. A jestli to neuděláte a budete zase volit ODS TOP a další aasociální bandu tak naříkejte jen sami na sebe - vy snad jste tenhle stát zatáhli do tohohle svrabu, že jenom vy ho musíte zachraňovat? Tak trochu fištrón a už na podzim jim to ukažte!
    • ... my starší důchodci, jsme do tohoto srabu nezatáhli tento stát!!! Zatáhli ho do toho západní rozvědky, které si vytypovaly blbečka s několika knížkami, toužícího po slávě. Francouzský president Mitterrand celou akci projednal s pravdo-láskou a komunisty!!! Jen Miroslav Štěpán byl proti a chtěl použít jednotky na Národní třídě .... a výsledek máte ....
      TAK SE PTEJTE TĚCH CO TAM NA NÁRODNÍ TŘÍDĚ BYLI A TĚCH CO SE K NIM S CINKÁNÍ KLÍČI PŘIDALI !!!!!
      A NA STARŠÍ DŮCHODCE SE NEVYTAHUJTE !!!!!
  • Čecháčkové - hlupáčkové.........Už 22. let si necháváte dobrovolně kakat na hlavičky.
    Dobře Vám tak.
  • No, úvodní fotografie, jak se nad snížením důchodů dědové a babičky radostně usmívají a jásají nadšením, popíjejíce kávu a požívajíce dortíčky, ukazující jejich blahobyt je opravdu už na zabití !!! Ale ono to není kdovíjaké vítězství koalice. Jednak to ukazuje, že to 1% DPH, které stejně vyšší výběr nepřinese, je jen záminkou vlastního boje v ODS o místo na výsluní a že jim vůbec nejde nejen o důchodce, ale ani o občany. A ta "moudrá" Pecková prohlásila, že se důchodci přizpůsobí. Ano. Začnou především rušit půjčky, zpoplatněné účty, vybírat životní pojistky a spoření raději " do štruzoku" atd. a rušit pojistky, které nejsou nezbytné k životu. Takže ono banky a pojišťovny přijdou o několik milionů již uzavřených smluv, zajišťující jim pohodlnou prosperitu, zato ale nastane soumrak pojišťovacích agentů a podobných dealerů - agentů s "teplou vodou", kteří budou se svými nabídkami odcházet s nepořízenou... Takže ono nezchudnou pouze důchodci, mazánkové, vy také !!! A což teprve náš Bc. Jaroslav Kak, až neuzavře za měsíc jedinou smlouvu...Možná i ten pak otočí...
  • Žjeme v zemi, kde živý budou závidět mrtvým. K tomu nás vede tahle pakáž, co se dostala k moci pučem a masírování vygumovaným mozkům mladých.
    Nevím, na co ještě čekáte? Až nás budou sbírat do pytlů na ulicích? Ne, a v čera už bylo pozdě. Je třeba, aby si lid ty svoje práva a svobodu znova vybojoval. Bijte, ...., nikoho neživte a na množství nehleďte. Nás, je víc než těch zrůd z pravice. Sybylino proroctvéí říká, že bude svoboda až bude téci v Praze Vltava zbarvená krví.
    Pryč s buržoazií, pryč s tyranií.
    • Pryč s komunisty, jsou to zrůdy.
      • Po 23 letech budu volit komunisty. Jen ti dokážou ty pravicové zmetky vyhnat.
  • Volím KSČM , ČSSD jako vždy po volbách lidi zradí !!
    • a kdo je volí je taky buďto zločinec nebo b.bec.
      Když komunisti uloupili zemi tak taky slibovali ráj na zemi. A zatím tady zavedli peklo. A ČSSD jsou komunisti v oranžových převlecích.
      Nehledě na to, že propagace komunismu je trestným činem.
      • Jsi hňup, stále meleš
      • Pišto Žigo máš to marný máš to marný, budeš volit komunisty, nic jiného ti nezbude.
        • to jo až se zase dostanou k moci
      • O tom, kdo je zločinec, svědčí porevoluční sliby, že za pět let budeme mít životní úroveň na úrovni Západního Německa. Jakou životní úroveň máme po 25 letech panování ODS, jejich odnoží (US, TrOP 09 a dalších), jeiích satelitů (KDU a další) za pomoci opozičně-koaliční ČSSD? Tento stav svědčí pouze tzv. horním deseti tisícům a pak spoustě zlodějů, lichvářů a příživníků, kteří vědí že v případě skutečně demokratické odpovědné vlády by o toto své "podnikání" přišli. Proto tu teď vulgárně nadávají, urážejí a plivou žluč na vše a všechny, kdo si dovolí skutečnou situaci ve státě pojmenovat. Jakékoli poukazování na jejich "živnost" zaměňují za propagaci komunismu aby lidi zblbli a jejich pašalík jim ještě dlouho vydržel. Jen doufám, že se normální lidi nenechají ani zblbnout, ani zastrašit.
  • ANO, zloději ve vládní koalici se budou bát po listopadu 2012. PŘIJDE ČAS!
  • Můžou za to ti blbečci kteří cinkali klíči a řvali nadšením, nyní se určitě stydí sami před sebou ale už je pozdě, teď vidí že je všechno daleko horší než před rokem 89, byl to vlastně obyčejný pravicový puč který má velké následky.
    • nestydí a není. Staší umět trochu počítat a každý kdo tráví čas spíš přemýšlením a ne kecama to ví.
  • Jsem zvědav když se to tak Sobotkovi či Zaorálkovi nelíbí(mě taky ne), zda se ČSSD zmůže na ústavní stížnost, protože zde se vcelku jasně jedná o diskriminaci jedné skupiny obyvatel(důchodců)...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit