Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je třeba přestat podporovat všechny politické neziskovky a hlavně nekupovat vyřazené a značně předražené zbraně z USA. Nebo je snad musíme koupit aby nás nevybombardovali jako Jugoslávii 

  • Komunistům nikdy západ nevoněl a je vidět že jsou stále trolem Kremlu či Číny . Tak doufám že ten "nejlepší premiér z čobol" nemá otevřený prémiový účet u některé globální banky a pak až to tady vyžere napadrt se z něj nestane rezident třeba ve Švýcarsku .

    • Co si ovečky zvolily... však dostaly koblihu a prý bude líp...

      • ok zatím žiju v ČR a mám to tu rád tak alespon to málo , se nějak vyjádřit.

  • Lepší státní rozpočet této země stejně nikdo nevymyslí ! ! !

    Ale snižovat výdaje na armádu = podrazit naše členství v NATO...

    O to bolševikům a rusofilům z KSČM nejspíše jde...

  • A do toho všeho nám policisté postřelili psa.Psa který policajta při zásahu napadl.Dokonce čokla odvezli na veterinu.Pes patřil problémovému rusákovi.Kde to jsme? Co tady má co dělat rusák se psem?Se vsatím že tento bezmozek s azbukou v hlavě bude pochtívat odškodnění. 

  • Komunistickou stranu označuje zákon jako organisaci zločinnou a opovrženíhodnou. Je nepochopitelné, že komunisti jako členové takovéto zločinné a opovrženíhodné organisace  mohou do něčeho kafrat a že vůbec jsou v parlamentu. To jen dokazuje, že v naší zemi stále chybí morálka, čest a demokracie!!! To že se komunisté stále hlásí k tomu zločinnému rudému fašismu jen dokazuje, že to jsou lidé bez cti,  bez morálky nebo psychicky nedovyvinutí.

    • Já se vůbec nebudu divit, když koblihář opět komoušům ustoupí, aby získal jejich podporu...

      Zkrátka STBák zůstane STBákem stejně jako komunista komunistou, i kdyby si 100 x převlékl kabát...

    • Sundej ten hadr z ksichtu.  Proč cpát prachy do nefunkční armády.  Jenže mocipáni už počítají s kšeftama  a nechtějí se vzdát provize.  Lidé ztrácejí práci a jistoty , ale my budeme živit francouzské zbrojovky???  Už jsi slyšel pojem politická/náboženská tolerance ty demokrate???

      • jedním z atributů státu jako takového armáda je a je na vládě aby zajistila co nejefektivnější chod státu a to včetně vnější bezpečnosti i když to zrovna nepotřebujeme , Evropa si velmi zahrává co se týče akceschopnosti  , bohužel .

      • A měli bychom snad znovu živit vlastizrádce a jejich poskoky, kteří by nás chtěli znovu zaprodat východostepním nájezdníkům jako jejich kolonii? Naše země svou polohou a zejména svou historií, civilisací, kulturou a mentalitou obyvatel patří do Evropy, do euroatlantické civilisace a ne do východních stepí. Na ty východostepní nájezdníky, kteří stále vládnou ve východostepní říši  platí jedině klacek, nějaká "politická/náboženská tolerance" jim nic neříká, jejich mentalita stále spočívá ve středověku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit