Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Je udivující, že ta fosílie , KSČ, ještě může do všeho mluvit. On povstane s.zEman a Bureš a vše vyřeší.

  • Takže týden před vánoci se ten "nouzový stav" prý uvolní. A na vánoce se opět zavede, protože po tom "uvolnění" nastane nepředstavitelný mumraj a tlačenice v obchodech, jako tomu bylo za komunismu, kdy se před vánoci stály fronty na banány, pomeranče a na všechno možné.


  • Hmmm - takže se pojede dál podle komunistického návrhu...

    Budeme opět skákat, jak rudí pískají...😠

    • A máme tady zpátky komunismus... příkazy, zákazy, nařízení...

  • Tahle vláda diletantů by si měla pamatovat, že my občané si toto budeme rovněž pamatovat a podle toho budeme v příštím roce hlasovat. A ČSSD na ANO se ocitne v propadlišti dějin nebo dokonce ve vězení.

    • Už teď vlhké sny? O moci Pirátů a TOP09? To by byl fakt mejdan.

    • Obávám se, že se najde dost oveček, kterým bude stačit dát koblihu a slib, že bude líp a zase budou volit "hnutí".

      • josef.chmela

        Nic ti nebrání v tom napéct koblihy a vyhrát příští volby. To bys ale nesměl mít prázdnou hlavu.

      • Po tomhle drastické ožebračení občanů a většiny malopodnikatelů občané jistě nezapomenou "odměnit" ty co jejich chudobu a bankroty způsobili. Poslouchat ty hlupáky ve sněmovně bylo dnes zábavné. Takže oni chtějí omezit pohyb lidí a zakážou České malopodnikatele, protože kdyby totéž zkusili u nadnárodních firem jako je Tesco, Albert, Kufland, tak by narazili hubou do zdi. A bude zajímavé zjistit kolik tato opatření vlády způsobila sebevražd, protože někteří lidé pracovali na dohodu a na žádnou pomoc nedosáhnou. Takže nyní mohou svobodně umřít hlady nebo spáchat sebevraždu.

        • Je Vaším plným občanským právem hlasovat v příštích sněmovních volbách podle Vašeho názoru. A nikdo Vám jej nesmí brát. 

          Není snad třeba být hned hysterický a patetický. Promiňte za ten výraz. Pokud se někdo rozhodl podnikat, rozhodl se tak svobodně a o své vůli a na vlastní odpovědnost. Tak je to i v zákoně.

          Když nastane mimořádná situace, vyžaduje mimořádná opatření. Nikdo nebrání malopodnikatelům, (aby nezemřeli hladem), aby se normálně zaměstnali na nezbytný čas jako všichni ostatní. Hladem nemusí umřít ani pan Hůlka.

          Souhlasím, že je to podivnost, když v Tescu se prodává a malé papírnictví musí mít zavřeno. někdy poturčenec horší Turka. 

  • Zejména ministři vnitra a zdravotnictví by si měli denně v paměti osvěžovat obsah Listiny práv a svobod, která je nedílnou součástí Ústavy, aby je nenapadlo ještě dál oklešťovat svobodu a práva občanů.

  • Díváte se někdo na ČT 24 - poslanci se vyjadřují k prodloužení nouzového stavu...

    V lavicích sedí pár poslanců a za vládu pouze Hamáček a Blatný...

    To je fakt zoufalství...

  • Tiscali, prosím, můžete vyměnit fotky kobliháře (i když má roušku) za jiné foto...???

    Třeba koblihy...🥯

    • josef.chmela

      Nebo třeba za odřené koloběžky.

  • Karel

    Zatímco se v parlamentu kecá zemřelo na kovid dalších nejméně 80 lidí naši poslanci, někteří soudci,  právníci a to nejen z opozice ale i některé kteří tolerují vládu a vydírají ji jsou odpovědni za smrt nejméně 3000lidí(díky nejistotám současné vlády která začala příliš mnoho rozvolňovat)  tedy jsou kromě vlády jsou také vrazi nejen de jure ale i fakticky jen díky tomu aby si přihřáli svou polívčičku pro nás všechny v této těžké době. 

    • Nesouhlasím - veškerá zodpovědnost jde na vrub Číňanů, kteří to svinstvo vypustili...

      • Karel

        No nevím ale podle posledních studií byla v Itálii korona ještě dávno před Vuchanem kde se na kovid přišlo díky jeho studiím.

        Takže nemám jistotu že to byla zrovna Čína.

        Ale Skripalovi by mohli něco napovědět, kdyby mohli mluvit a to i v souvislosti s Čínou(psal jsem o tom zde na Tiscali již dříve) takže ne lavička s  novičokem ale  lahvička s koronavirem je dostala do nemocnice podobné symptomy i kyslík tracheotomie u obou použitá a to že nezemřeli tomu nasvědčuje.

        • mun.go

          Dokonce někteří spekulují (podle výskytu protilátek), že virus SARS-CoV-2 je s námi mnohem delší dobu, než se předpokládalo.

          Článek "Jak dlouho je s námi SARS-CoV-2?"


        • No -  v Itálii - tak to nevím, ale jde spíše o to, kdy Číňané přiznali problém...

      • Naprostý souhlas. Číňané zahájili proti celému světu bakteriologickou válku pomocí Či-Ko-Viru. Jde jen o to, jestli jim to z toho vojenského výzkumného bakteriologického ústavu ve Wu-Chanu uniklo v důsledku komunistického bo.delu nebo jestli to vypustili úmyslně, aby oslabili celý svět a mohli tak šířit nadvládu svého žlutého komunismu.

        • josef.chmela

          Slyšel jsem od agentury JPP, že Číňané poslali virus na oběžnou dráhu aby tam nakazil americké satelity. 😂

  • Vládě zachutnalo rozhazování peněz jejich kamarádíčkům v nouzovém stavu, protože nemusí na zakázky vyhlašovat výběrová řízení. Mimochodem. Nouzový stav podle našeho zákona je koncipovaný na povodně. O žádné infekční nemoci v něm není ani slovo. Rovněž zákon o všeobecném zdraví neobsahuje ani řádku a povinném nošení roušky. Tato vláda lidem přikazuje nesmysly a ani se nenamáhá je jakkoliv podložit důkazy. Prostě, nám se zachtělo a vy to budete dodržovat. Pamatujete si jak vláda schválila, že lidi co nebudou nosit roušku může policie pokutovat? Takže když to schvalovali, tak již dobře věděli, že po 1 říjnu se najednou koronavirus probudí a bude opět řádit? Nebo je vše jinak? Doufám, že to tito představitelé vlády v příštím roce až budou vyměněni vysvětlí před soudy u kterých budou stát za rozkrádání státního majetku.

    • V EU je obvyklé, že se vlády radí s teamem kvalifikovaných poradců.Zároveň se konzultuje jak to, či ono zabírá u sousedů.A nakonec vznikne nějaký výstup.A že sám nepřidáš nějakou nosnou myšlenku?Nějaký univerzální nápad.Takové tlachání je hodno třeba Kalouska.Nebo čivavy / Dr.Fialy který zlostně štěká a už se vidí jak sestavuje vládu. Upřesni hochu.Upřesni.

  • josef.chmela

    To se to vykřikuje některým opozičním stranám a jejich žvástalům, když za nic neodpovídají. Ať se tito křiklouni-rozvolňovači, odpírači všeho a jejich voliči-přisluhovači, někde houfně zabarikádují, tam se rozvolní a svobodně vychcípají.  A bude klid.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit