Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    No ... úsporná opatření ...  z našich daní bude stát dotovat obchodníky s plynem a elektřinou, kteří o tuto dotaci posléze sníží zákazníkům účet.

    Kde je úspora?

  • Ani jednou si neodpověděl kam rozhazoval.

    A na to zda pro sebe jsi nepředložil důkaz. Tak že jsi prachsprostý lhář .Ale co čekat od tebe, bolševického spratka.

  • No jo, ty dluhy co nasekal Bureš, který rozdával na všechny strany a hlavně hrabal pro sebe, to teď musí občané zaplatit.

  • Za prachy co tahle j-elita pobírá navrhuji aby si sami platili provoz,energie,vodné i stočné a průběžné opravy v kancelářích a budovách.Stejně tak nevím proč by měli mít v jídelně ceny nižší než kdekoliv okolo,energie se zdražily a proto se i oni musí uskromnit a nežít si nad poměry.Samozřejmě žádám zavést i poplatek na služební auta,řidiče,pneu,filtry,oleje,komplet servis,prostě si musí sami zaplatit svou režii. Kdopak to mluvil o uskromnění a že stát se nemá starat o lidi? Tak se tedy lidi nebudou starat o tento sei*reit.

  • Vždy se volila do vlády strana. Tato koalice je dle mě nezákoná. Ostatně s tím měl problém už Zeman. Vědět co to přinese naší zemi tak se to mělo hned stopnout. Nezájem o lidi, zájem jen o koryta a to suprově placená. Je to banda lehkoživků za peníze naše. Pro lidi nic nedělají, ale umí vše házet na jiné. Zodpovědnosti se nemaje a neslyší hlas lidu. Dle mě by měli hned odstoupit. Prezidente na co čekáte. Vaše vláda nepracuje jen vysává Váš lid. A to dost sprostě. Bez ohledně na něj kašle. Zadlužení, bída, korupce. S tím to chcete pane prezidente kormidlovat EU? Vždyť je to ostuda nej formátu.. Já bych je dal za mříže a nechal je zaplatit vše do poslední koruny. Zkonfiskovat majetek a vratit do rozpočtu. ˇUmyslně tunelují českou zem a její občany. A všechni co to volili, ať nesou jejich následky. ZAPLAŤE SVOJE CHYBY!!!

  • Tak když zadluží zem o dalších 370miliard je to sranda

  • Zase nic konkrétního, jen všeobecné fráze o jakési pomoci. Vláda Fialy je alibistická a nejslabší v historii ČR.

  • Jestlipak někdo z pamětníků zažil žebračenky? Historie se opakuje. Jen v jiném šatu. Děkujeme milá koalice. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit