Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hoši v Praze děkujeme!

     Děkujeme že to tak hladce prošlo. Děkujem že souhlas neobsahuje dodatek o případných pohovorech na pracovišti. Tak jako v 70. letech. Kde byla klíčová otázka : "Souhlasíte ze vstupem spojeneckých vojsk?" Vyřešena je i otázka tzv. "Zvacího dopisu". Ten žádný nyní nebyl. Naši udatní vládní rekové nám tady UKáčka pozvali osobně sami. Když tam byli před časem na výletě. Je moc dobře, že se nám daří odrážet zvrhlé a zlomyslné plány imperialistů z Východu. Jasně, že plány manipulátorů a ideových nepřátel od Moskvy neprojdou! Naše pidizemě ukáže všem tvrdou zocelenou pěst! A nastaví zrcadlo všem škarohlídům. Narušujícím krásný utopický sen ze Strakovky. O krásné a bezstarostné  budoucnosti života tady v ČR.

  • Fialová mafie dosáhla svého. Přímé dodávky zbraní a přímý výcvik bojových jednote na území státu je evidentní aktivní účastí na válce.
    Nedivil bych se preventivním akcím Ruska proti takovým základnám, protože tam hoši nebudou trénovat Sudoku.
    Proč na našem území? Copak je Ukrajina malá? A našich dobrovolníků toužících po boji je také dost, tak takový Camp může být klidně v Užhorodu. Ohrožení? Nepohodlí? Trénují na válku nebo na službu na vrátnici v Kyjevě?

    Hanebný krok, protičeský krok fialové ukrajinské vlády. 

  • A zase další zbytečně vyhozené miliardy! A na naše děti vybírejte po supermarketech u pokladen, idioti...

    • Se skřípěním zbývajících zubů beru na vědomí přítomnost (občasnou a ne příliš masivní) vojsk NATO na našem území. Nakonec, jsme členem.

      Ale naprosto nesouhlasím, abychom u nás cvičili bojůvky cizích armád. To jsem na tom stejně jako před hadrákem, kdy se tu cvičili různí Arafatové a Šakalové. 

      Prostě nic se nezměnilo. Nic. 

      • gaheris

        Jak by se mohlo něco změnit? Vždyť je to jedna a ta samá holota!

  • Ukrajinskí utečenci spôsobili v Poľsku rekordný nárast výskytu HIV. Informuje o tom „Wirtualna Polska“.„V
    októbri bolo zistených 1910 nových prípadov infekcie HIV.

    V krajine
    nikdy neboli také alarmujúce štatistiky,“ píše sa v článku.

  • Pošlete zbraně a munici, volá Ukrajina na NATO. Nestíháme vyrábět a už máme sami málo, odpovídá Západ.

    Ale naše hrdinná vláda má stále dost na rozdávání, hurá.

  • gaheris

    Podporování války a dodávání válečného materiálu válčícím zemím je tresné! Kdy půjde sněmovna do vězení?

  • gaheris

    Plány ruska jistě zhatí ukrajinci boubelatí! My prej to však dobře víme,ukrajince vykrmíme! Ráno útok, v poledne přehlídka na Rudém náměstí a večer koncert, ukrajinské holčičky budou zpívat častušky!

  • Tady je zase "rudo". Inu, "bývalý" komunista a ruso-řiťo-lezec je totéž jako "bývalý" černoch.

    • Pane Občane, opravdu Vám připadá nemožné, aby naši instruktoři, kteří se dobrovolně přihlásí do ozbrojených sil Ukrajiny jim na jejich území, kde se z 80% nebojuje cvičili jejich kamikadze?

      Proč se výcvik musí odehrávat na našem území? Měli by si zvykat na válečné podmínky. Pro sběr železného šrotu cvičení nebudou.

    • goyim

      Tak to doufám, že generál Pavel si to tvoje moudro vezme k srdci.

      • Goji, ta fotečka, co máš u jména je dost dobrá. Nemáš kvalitnější větší? JUDE USA DEAD DEADH in the World. Pošli prosím. dík.

    • A divíte se? Smečky proruSSáckých dezolátů, Vrábelových řvounů z Letné, ..... + vše co je proti současnému se přece výtečně hodí i té podlé křivácké koblih.bestii, .....

      Z Tiscali je už dávno jen odnož Parlamentních listů, Sputniku, Aeronetu ....

      Sem se chodí už jenom pro pobavení nad zoufaleckým řevem ruSSácko-filcek a jejich kámošů.

      • Vaše zoufalá bezmoc a prudká inteligence se prostě utajit nedá. Sláva Novákovi!

  • V současné době je armáda UA nejlépe vycvičenou a vybavenou armádou minimálně v Evropě. Když sleduji chování  elit UA , jejich nacionalismus, vydírání, nátlak na své spojence a podporovatele  mám obavu ne z Ruska ale právě z Ukrajinců, kteří by do EU vstoupili tak nějak ,,po svém,,!!  Země zničená, rozkradená, zadlužená, bída a hlad. A proč dlouhodobě pracovat na odstranění těchto skutečností, není jednodušší si dojít pro slíbený obulus  a vzít si celou krávu a nejenom vemínko ze kterého teď ceckají?????

  • Asociačně mě napadlo, že jsme druhý Izrael (tam se teď dostává zase k moci zvláště radikální Netanjahuovci). Jsme malí, ale pro svět jedovatí... Už jen chybí, aby se Írán více zaměřil proti nám. Čučkaři z BIS by zavětřili nebezpečí.

    • Asociačně? To snad realisticky. Jsme zbytečně prožidovsky orientovaní. Ukrajina má židovské americké investice, proto toliko humbuku okolo této občanské války státu SSSR. Kdo dal Ukrajincům statut suverénního státu? Nikdy nikdo. Je pravda, pokud by u nás zůstaly jednotky tehdy sovětské armády po 90 roce, tak by tady byl Rus natotata a možná ještě rychleji. Můžeme děkovat Garbačovovi za uvolnění a možnost následného vstupu do NATO. 31.1.1990 prohlásil Hans-Dietrich Genscher, že pokud SSSR schválí spojení DDR a NSR, nebude žádné další přibližování NATO k hranicím SSSR(Ruska). Na to sice neměl právo, to rozhoduje jen a pouze NATO, ale už tenkrát tímto výrokem manipuloval svět.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit