Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Věčná sláva nehynoucí KSČM !!!! Volte tuto nejdemokratičtější politickou stranu ro obyčené lidi !!! Nechť žije proletariát !!!!
  • Nejhorší je,že po tý pakáži přijde ještě horší.
  • Kdy už se konečně rozpustí celý čecháčkostán ???

    V Česku není a ani nemůže být jediná autentická tradiční politická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ z jejich bývalých členů nebo jejich potomků. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".
    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Když strany chtějí měnit ústavu jistě ve změně bude i to, že pokud lid nebude spokojen s vládou bude vyhlášeno referendum o jejím odstoupení. Že to tam bude , nebo snad ne ?
  • To jsem na to velké rozpouštění fakt zvědavý - harakiri při platech 100 tisíc a více??? Myslím si, že zafunguje opět hypotéková koalice napříč stranama a žádný rozpouštění v srpnu nebude. Poslanci vydrží aspoň tak do prosince, dostanou 4 měsíce odstupné a volby budou až v únoru!!! Kdoby za ně platil hypotéky?!
  • UŽ AŤ JSOU VČUDU.Neybývá než čekat koho si zvolíme,jestli následující garnitura bude lepší,než tato,která se sama rozložila.Snad už nebudeme mít tak špatné ruce(nas.áno v rukách) a vybereme si aspoň o něco líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit