Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  Jiří Haussmann
    (1898-1923) byl český básník a satirik.

    Vznik kapitalismu



    Krad starý Mates, krad jako straka,
    krad u bohatce, krad i u žebráka.
    Potom, nerozmýšleje se dvakrát
    dal do pokladny vše, co kdy nakrad,
    a nápis zhotovil si na to:
    Soukromé vlastnictví je svato!


    • Naozaj dobre ste to napísali, vl.riha.

  • Tedy jenom prosťáček by si mohl myslet, že to bude mít nějaký reálný dopad na zmíněné osoby.

    Nic se nevyšetří, vše zůstane v rovině spekulací a jediné, co zbude na dějiny, bude neopakovatelný úsměv pana Bakaly, a Sobotky.

    Žijeme v České republice. 

    • Predsa všeci kradnú!

  • vanhorne

    " pochybení ministra průmyslu a obchodu Vladimíra Dlouhého"

    Je to ten Dlouhy o kterem se nedavno Zeman zminil, ze by byl vhodnym kandidatem na jeho post, az se nad nim samym zavre voda?

  • Karel

    "Lazy" se pohnuly a zejména nevyjmutí bytového fondu z majetku OKD je největší svi-nstvo, které se Sobotkův kabinet dopustil, ačkoliv se k tomu zavázal a panu Bakalovi i panu Dlouhému či panu Janu Procházkovi, zneužití pravomoci veřejného činitele je nepromlčitelný trestný čin(díky  "Havlovi"), kterého se dopustila i manželka bývalého předsedy vlády paní Nečasová jako předsedkyně úřadu vlády, těm všem budou tepláky slušet.

    • Pokud si ty tepláčky nepořídili v rámci péče o svůj šatník, jiné od nikoho nedostanou. Naše justice a právo nemá zuby. Jen prázdné dásně a ty stačí jen na malé ryby. 

  • TheGGG

    Bakala do basy a spousta jeho pisálků k lopatě, optimální  scénář

  • Taky se mi korupce v našem státě přestává líbít a přemýšlím, že bych taky jednu nejmenovanou společnost zažaloval. Už jsem si hledal jak podat trestní oznámení a myslím, že vím dost na to, abych tím upozornil alespoň na pár problémů. Třeba to přinese svoje ovoce.


  • Jen namátkou z historie: v první polovině 17.století spojili se Žid Baševy řečený Šmilauer s nadnárodním spekulantem deWittem,srbským řezníkem Michnou a vojákem Wallensteinem kterému my říkáme Valdštejn a máme ho za Čecha,ač tento Čechy opovrhoval a s pár dalšími zmetky a společně získali právo razit a vykrádat měnu(mince).Snížili ryzost,snížili váhu a výsledkem byl státní bankrot o 90% ,tzv.kaláda od calas=pokles..Uvedená skupina ničemů konala pak dále ve svůj prospěch a obecnou škodu po celou třicetiletou válku.Soud sice byl,ale tak jak dnes-scházely se komise,které rozdělovaly práci dalším komisím až po létech soud uložil velmi nízkou pokutu jen jednomu z nich. Jejich způsoby pak převzaly další bandy úředníků a 20 let po kaládě způsobily další bankrot o 30%. Z tohoto zbídačování českých zemí  jsme se pak už nikdy úplně nevzpamatovali.

    Uvádím to proto,že tyto skupiny podnikavců+státních úředníků mají schopnost devastovat národní ekonomiku na celá staletí dopředu a úměrně této závažnosti je třeba k tomu přistupovat. 

    Někdo tam nahoře snad ještě není zkorumpovaný a ten někdo by měl
    vytvořit orgán pro vyšetřování těchto kauz.Výsledek by ani nemusela být
    kriminalizace těch osob,ale majetková korekce škod napáchaných
    republice.Mohlo by se hodit aby za tím následovala sebevražda,ale to
    až po majetkových převodech.Ponechat ty věci neřešené napáchá
    katastrofické škody..  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit