Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy už konečně naši řidiči pochopí,že nemoužou mít osobní pluh,když jsem včera tady jel 90km/h. bez sněhu tak to dnes se sněhem nepůjde atd.Svádět neschopnost na počasí je hloupé.Pokud jsem dopravce a jezdím trasu častěji tak si buďto musím být vědom toho že tam jsou nesjízdné úseky a podle toho se zařídím a nebo jsem pitomec,který to nechá na náhodě.Už mne to nebyví poslouchat ty děcké výmluvy *13*
  • Jsem zpěvák a nemusím komouše, Ale ani ty modré ptáky. Vím jak to bolí. Vím, že nemáte co do huby, ale buďte shovívaví. Ani nevíte jak jsme trpěli za komoušů.
    • Já jsem měl za tzv. komoušů jistotu, že v dětství nebudu mít hlad, že budu normálně oblečený, že nebudu žít na ulici, že budumoci chodit do školy, že budu moci zajít k lékaři s nemocí, že po škole dostanu práci a do stejných sociálních jistot budu moci přivést své děti. Mně tohle "málo" úplně stačilo.
      Dnes bych chtěl mít jistou práci s platem, se kterým vydržím bez problémů do další výplaty, s jistou důstojnou penzí a zase ten lékař. I tohle "málo" by mně zase stačilo.
      Jenže tohle jsem "tehdy" měl a nyní o tom nejsem přesvědčený.
  • Článek lže, jako když ODS a Kalousek ujišťují o lepších zítřcích. Sníh a náledí neměly podíl ani na jedné dopravní nehodě. Pokud by počasí mělo vliv na dopravní nehody, byla by celá republika jediná obrovské dopravní meganehoda. *13*
    Jediná příčina dopravní nehody se nachází zásadně mezi volantem a nejbližším sedadlem. *5*
    Příčinou je pouze nedodržení - nepředvídání - nepřizpůsobení ... vždyť to sami dobře znáte ... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit