Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přiblížením se k EU, známému patolízalovi USA by Rusko jen tratilo, EU se bude muset moc a moc snažit, aby se přiblížila Rusku...
  • každé volby, které nedopadnou podle tebe jsou zmanipulované? *15* *15* *15* *15* *15*
  • být rusofil nění nic špatného, je to v pořádku, je to bratrský národ, nám v minulosti mnohokrát pomohl, zachránil nás a to, co se stalo v roce 1968 není nic jiného než to, co my a naši nynější spojenci děláme nyní, akorát, že my zabíjíme záměrně.
  • tedy seznam webů, které se dobře orientují v mezionárodní politice? vsadím se , že MF hete tam není *15* *15* *15*
  • tedy směju se, až jsem si rozlila kafe, kdo je ten rozumnější? placená pussy s mnoha nicky a naprostým nedostatkem jakýchkoliv vědomostí? ty se svými rusofobními názory nebo snad jako anonym, ubohý zapšklík? myslím, že vy všichni jste v jistém slova smyslu Jaroslav Kak *15* *15* *15*
  • pussy, zase jsi rozjela soutěž o nejvíce nesouhlasů? vedeš *3* *3* *3*
  • EU nám přepopsílá jen část toho, co jsme poslali my jí.....top jsou celé dotace. Rusové nám dávali po celou dobu za pusu suroviny - a my jim?
  • Bohouš bylo jméno bernardýna a bylo to docela humorné ale tento Bohouš mi připadá jako
    pes který kouše do ruky která ho krmí.EU nám dává nemalé dotace a co nám dali rusové,ti nás za totality spíše vysávali!
  • bylo by to velice rozumne *3*
  • Sním o tom ,že ten rudý kolaborant jednoho dne bude odvezen do Bohnic.
  • sona.krenkova.3
    Jsem holka. Bohouši už si ty vaše zákeřné podpásovky laskavě odpusťte.

Referendum? Žádná menšina žijící v zahraničí nemá právo si udělat referendum
    o připojení ke své původní vlasti. Jsou občany státu ve kterém žijí a podléhají
    tamním zákonům.
  • EU má tolik vnitřních problémů že o pupku světa nemůže být ani řeči ale Rusko se musí zcivilizovat a přestat si hrát na vládce vesmíru.Bez vzájemné spolupráce spějeme jako civilizace k zániku ale to je asi nad tvé mentální možnosti.
  • možná *1*
  • a co to referendum ?
  • sona.krenkova.3
    Zkuste napsat něco k tématu. Téma nezní: strefujte se do názorové odpůrkyně.

Dobře víte že nicky jsem měnila protože je zdejší přítel Ruska neustále kradl.
    Lojza je zcela jiný klučičí přispěvatel.
  • Já o koze, Simon o voze. Ale co taky jiného od něj čekat, že? I když bude reagovat na článek o boji s kůrovcem, vždycky do toho zamontuje Putina. Je to již chorobná závislost.
  • Už si konečně ujasni, co vlastně jsi. Jednou soudružkaPusinka, pak američankaSimona, potom Lojza a nyní sona.krenková.3. Člověk, který tak často mění své jména i pohlaví nemůže mít rozumné názory. A o tom nás zde přesvědčuješ neustále.
  • sona.krenkova.3
    Zeman totiž jako zkušený politik chápe že kdyby byl na tribuně vedle diktátora
    z KLDR dost by si uškodil.

Jinak je otázka zda je vůbec vhodné slavit ukončení války vojenskou přehlídkou.
  • A jak poznáš stranu spravedlivou/nespravedlivou??? Podle států, počtu obyvatel, nebo jak???
    Zemanovi fandím, ale ne ve všem, nikdy nejdu s davem, mám totiž svůj vlastní názor.
    Zeman mě např. naštval, že se podělal a nebude v Moskvě na přehlídce!!!
  • sona.krenkova.3
    Vyšel seznam webů které šíří Putinovu propagandu.
    Nikdo vám nezakazuje na ně chodit.

V Rusku jsou Kremlem neovládané soukromé rádia a TV stanice omezovány
    a nezákonně rušeny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit