Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je zřejmé zákony, které myslí na každý detail jsou úplně k ničemu protože každý detail prostě uzákonit nelze.
    Myslím že soudný soudce je schopen zdravého úsudku i bez zákonodárců a milionu novel.
  • Pane Jů, Hele. Jste tu?
  • Pane Já. Halo. Jste tu?

    Na rozdíl od hulváta BTWho jste opět promluvil jako rozený gentleman
    a milovník poezie, Nejste učitel. Nechcete abych byla vaše žačka.

    Zase jsem hrozně zlobila? Co s tím uděláte? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    Co kdybych si sundala minisukni a kalhotky? Dostala bych na holou? *14*
  • Lidé na Tiscali se často ptají proč tiscali troll BTW komolí moje jméno Simona na Semjon.

    Protože jsem od něj dostala řadu emailů ve kterých škemral o sex.
    Ale já jsem ho do kalhotek nepustila a proto se tu vzteká jako odkopnutý nápadník *2* *2*
  • Škoda, že tu Semjon Gayínek není, přijde až v lednu, má náročnou vysilující práci v reklamě, jistě už by použil moje slova "má malýho pindíka", "imrwere nahoře" nebo "proč pláčeš", ale možná až se vrátí přijde s něčím novým, neotřelým, originálním ostatně jako vůdčí postava reklamy to musí umět, ehm, že???
  • Tiscali ho neblokne protože BTW je tiscali troll. *15* *15* *15* *15*
    A pro něj přeci pravidla tiscali neplatí

    Dneska se prozradil. Napsal slovo bu.na bez vynechaného písmenka
    zatímco ostatním co ho napíší naskočí zakázané slovo. *15* *15* *15*
  • Je příznačné jak homofobní BTW sem neustále a naprosto nefunkčně cpe homosexuální problematiku, zjevně má problémy se sexualitou a jeho rozhled zjevně nepřesahuje pivo a sex. Zajímavé, že ho censor neblokne, když jiné blokuje za zcela nevinné názory, jak se to stalo i mně.

    A teď jen čekám jak mi začnou naskakovat bodíky "nesouhlasí". *1* *1* *1*
  • Kdyby tu byl Semjon Gayínek, ale on přijde až v lednu, tak už by si jistě nabrečel do klávesnice!!! Chichichi, to jsem ale výtečný čtverák!!!
  • dearputin - pitkin. com
  • Pokud jde o náš uran, za který nám např. Velká Británie nabízela nevídaný blahobyt na mnoho desítek let, tak ten Rusové považovali za válečnou kořist ???!!!.
  • BTW Gayínek má malýho piňdoura a proto stále zuří a komolí moje jméno Simona
    Chudáik BTW že mu pinďour neporoste. Ani když si nakliká milion bodů *1* *1*
  • V Sudetech to nebylo tak jednoduché. Tamější obyvatelé byli převážně německy mluvící občané Rakousko-Uherské monarchie a po r. 1918 německy mluvící občané ČSR, tedy německy mluvící Čechoslováci. Podobně jako ve Švýcarech se mluví čtyřmi jazyky a všichni jsou Švýcaři. Byl rozdíl mezi německy mluvícím Rakušanem, německy mluvícím Čechoslovákem a německy mluvícím Bavorákem nebo jiným občanem Německa. Na vyhrocení situace se podepsali naši nacionalisté v čele s Benešem, kteří si vymysleli tzv. "československý národ", kteroužto myšlenku sami Slováci odmítli. Vycházeli z pomatených slavjanofilských keců Kollára a jeho stoupenců z poloviny 19.století, kteří lidi dělili podle toho jakým jazykem převážně mluvili. Např. hláška "kdo mluví česky je Čech, kdo mluví německy je Němec" pochází od nositele typicky "českého" jména Josefa Jungmanna. Tím vlastně byli německy mluvící Čechoslováci "vehnáni" do náruče Hitlera. Přesto jeho stoupenec Henlein získal v pohraničí ve volbách pouze asi 60 % hlasů. A k tomu také přispělo masivní "počešťování" pohraničí tím, že se tam dosazovali z vnitrozemí česky mluvící úředníci, pošťáci, učitelé.
  • Semjon Gayínek taky sežere všechno, všechny!!!
  • Ještě hůře se chovali Rusové v Polsku. O tom se rovněž zmiňuje Feierabend a především také vynikající britský historik Norman Davies v díle Polsko s podtitulem Dějiny národa ve středu Evropy. To, že ruští komunisté měli se zaváděním komunismu u našeho severního souseda velké problémy, přiznal sám Stalin. „Je to jako osedlat krávu,“ řekl.

    Rusové v Polsku od roku 1944 někdy rovnou vraždili, jindy zatýkali vojáky Zemské armády (Armia Krajowa), které pak deportovali do Ruska, kde tyto hrdiny polského protinacistického odboje soudili ve vykonstruovaných procesech za kolaboraci s Hitlerem, a zavírali na mnoho let do sibiřských lágrů.

    Polsko bylo moskevskou rudou říši ruinováno též hospodářsky. Tak jako ostatní východoevropské země nesmělo přijmout Marshallův plán hospodářské obnovy a naopak musela tato válkou těžce zničena země dodávat sovětskému Rusku v letech 1946 – 1950 třináct milionů tun uhlí ročně za cenu jednoho dolarů a třiceti centů za tunu, což byla šestina světové ceny! To by nás nemělo překvapit, protože mám podobnou zkušenost s dodávkami uranu svým východním porobitelům. Ostatně Kreml se nechal výhodně živit celou východní Evropou, tak, jak to okupanti dělají.
  • Marný pokus Ivane Rybanne.

    S hlasováním tu podvádíte vy Putinovci. Vám tu za sekundu záhadně naskočí
    6 až 16 hlasů i když tu tolik lidí vůbec nebylo. *15* *15*
    A nicky kradete také jen vy a to hromadně. Ty jsi dnes ukradl nick Já asi tak
    desetkrát.
  • zlej Rybanno BTW Trolle - tvoje drzost opravdu nezná hranic.

    Ty porušuješ veškerá pravidla tiscali - kradeš nicky, podvádíš s hlasováním,
    používáš sprostá slova, zahlcuješ debat Gayínkováním.
    A přesto nejsi stopnutý.

    Protože jsi zaměstnanec tiscali a pravidla pro tebe neplatí. Dnes jsi se prozradil
    když jsi napsaln slovo bu.na bez vynechání písmena. Což je pro ostatní
    zakázané slovo podle pravidel tiscali
  • Protože sami nečetli pravidla diskuzí, který sami vymysleli!!!
  • Místní Šapirovci jako obvykle kradou nicky a tapetují zcela mimo téma,jak to že zodpovědní za stránky nezasáhnou:-)))))))
  • Tiscali placený troll teplouš BTW je impotent takže už může popichovat
    jen virtuálně přes PC. Chudák. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Co jiného bychom měli čekat od Rusa. Vždyť to jsou potomci mongolsko-taratarsko-chazarských stepních nájezdníků. Těch Rusů s cítěním a chováním Evropanů je tam málo, protože je ti primáti už nejméně stol let likvidují. Za dob carského Ruska spolu šlechta mluvila francouzsky a ruština byla určena pouze pro poddané mužiky.

    Stačí si vyslechnout co vyprávěli pamětníci o ruských "osvoboditelích" od nacismu, jakých zvěrstev se dopouštěli zejména vůči ženám ve východním Prusku a v Berlíně. No prostě stepní primáti!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit