Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gazprom na počátku dubna ohlásil zvýšení ceny plynu pro Ukrajinu o 44 procent na 385,50 dolaru za tisíc kubíků..Čína dává Rusku za plyn bezmála 400 dolarů, EU kolem 390 a ostatní kolem 390-420 !!!! Když nebyli u moci náckové, tak Ukrajina jako pomoc od Ruska dostávala plyn za 235!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Náckové vraždili, tak se jim cena plynu zvedla na obvyklou cenu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to je špatně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Ten fašista,začíná být nudnej *7*
  • Jacenuk jeste nevi ,ze dluh Ukrajiny zaplatime spolecne -EU.Ted by si mel vyzadat nakradenych 100miliard,coz je polovicni hospodarsky vykon za minuly rok.To neni vycucane
    z palce ,ale ze seriozni tisku v cizine.Jde o Janukovice.32miliard dolaru mel Janukovic s
    s pomocnikem pres hranice ,temi penezi maji byt financovani separatiste na Vychode Ukrajiny.
    Ted chteji Ukrajincum pomoci k navraceni ukradenych miliard Eric Holder a Britka
    Theresa May.
  • To je blázen *15*
  • Ukrajina je těsně před krachem, ale halasně vyhlašuje plnou bojovou pohotovost, plyn klidně odebírá, ale platit nehodlá. Je mi líto normálních Ukrajinců, kterým velí tito, již zřejmě kandidáti pro blázinec. Zřejmě doufají, že všechno vyřeší 17 mld půjčka od MMF a další od EU. Tu potom také nehodlají splácet?. Jestli se od Ukrajiny odtrhne pracující východ, zůstanou jí už opravdu jen řvouni a nemakačenkové.
    • Souhlas a jen dodám,že když by to USA nerošťourala a současní představitelé na to neskočili tak mohla mít Ukrajina i Krym.Je jasný,že obyčejní ukrajinci jsou na tom nejhůř a budou ještě hůř! No a celá EU jen poslouchá USA.Jen doufám,že Rusko se nenechá vyprovokovat a Putin to ukočíruje a je možný,že nakonec se zadlužená Ukrajina i k Rusku připojí.
  • Došlo to až tak daleko, že dlužník a terorista chce diktovat věřiteli ceny. Ten proamerický trouba si nevidí na špičku nosu.
    • V podstatě méně než 1 procento společností je schopno kontrolovat 40 procent celé sítě,“ říká Glattfelder. Většinou jsou to finanční instituce. K vrcholným 20 patří Barclays Bank, JPMorgan Chase & Co a Goldman Sachs Group.

      Tito vládnou a vrtí každým prezidentem, jejich maňáskem, za kterého zaplatili "demokratické" divadlo zvané svobodné volby made in USA a nyní to každý maňásek - prezident musí splácet a skákat víc a výš než blecha. . A aby mohli takto vládnout a ovládat jiné, mají po celém světě zaplacenou svoji chobotnici a jedním chapadlem na Ukrajině je i Jaceňuk, který už leta před tím pracoval pro banky z Wall Streetu a jistě ne zadarmo a nyní musí splácet , tak jako Barák s Bombama - Obama. . Peníze totiž musí přijít z MMF, který si nechal sice předem pěkně zaplatit zlatým ukrajinským pokladem včetně historického - z doby Skitů, nedozírné ceny, který patřil nejen Ukrajině , ale i Bělorusku, Rusku a Krymským Tatarům, kteří jinak tak odvážní, nyní hrají mrtvého brouka, co se tohoto týče, ale MMF a USA se snaží přes Jaceňuka srazit cenu co nejníže a tak licituje. Šmejdi první třídy a naivní a hloupoučká UKáčka, která si myslela, že jde o ně a jejich lepší budoucnost sedla babě jagě na lopatu a šup s nimi do pece, jak v tom filmu o Mrazíkovi. .

      A chudácí Slováci, kde Fico nechtěl dát na Ukrajinu ani euro, nevzal na léčení na Slovensko žádného fašistu jako my, a nyní budou Slováci čoboláci platit plyn za Ukrajinu s vidinou zaplacení od bankrotující Ukrajiny v nedohlednu. Kdo není nebo je málo zadlužen jako Slovensko,. může být zadlužen takto elegantně - na příkaz Bilderbergu made in USA a patolízalského Bruselu, co skáčou úplně stejně, když USA pískne.
  • Komedie pokračuje, ale už začíná nudit. *6*
    Jaceňuk je šašek a ztrapňuje se čím dál víc. Vono je to už proti základní logice a i západní propaganda ztrácí dech, už nemá náboje jak situaci podávat a přikrášlovat ve prospěch Kyjeva.
    Logicky:
    Normální by bylo, kdyby Rusové prohlásili "Zaplaťte dluhy a budeme ochotni se bavit o snížení ceny." Nebo kdyby alespoň Kyjev prohlásil "Zaplatíme dluhy dne toho a toho a vyzýváme ruskou stranu k jednání o přijatelnějších cenách."
    Víte nejtrapnější je to, že všechno se hází na Rusy. Přitom oni dodávají plyn i když zákazník neplatí, jenom proto aby nedělali problémy zákazníkům, kteří platí a trasa vede přes území neplatiče.
    Fico to řekl na plnou hubu: "Problémy s dodávkami plynu nikdy nedělalo Rusko. To poctivě plní dohody. Veškeré problémy VŽDY dělala jenom Ukrajina."
    Tak mi to strašení Ruskem už vážně leze krkem. Je to trapný, trapný, trapný... *7*
    • Aby nebyl Fico naštvaný, když ho k dodávkám přes Slovenský plynovod donutili šmejdi z USA a EU, pro Ukrajinu a nyní si akorát může dojet do Dellph a zeptat se Pýthie , zda mu vůbec za tento plyn někdy někdo za Ukrajinu zaplatí.
    • Naprostý souhlas. Bohužel trapná je tím i EU, která tyto fašouny neustále podporuje. Tedy alespoň slovně a sankcemi, skutečnou nabídku podpory jsem od ní ještě neviděl.
  • Jsem Tečka a skrývám se za nick Hero a vyzývám vás všechny, abyste opustili diskuzi a nechali tady místo jenom pro mně. Protože jsem vám všem pro srandu a sabotujete plnit moji úlohu placeného provokatéra.
    ..
    • Tak to tedá né je svoboda projevu a aji mi komunisti máme svoje právo tady říct svůj názor! To by se ti líbylo imperialisto. Ani zrno nazmar. Nazdar!
      • Ty nejsi žádný komunista, ty jsi blb tečka, který unavuje, otgravuje, je primitivní demagog a takoví v KSČM prostě nejsou. To jsi jen ty.
  • Ten Jaceňuk je fašistickej dobytek a ještě si klade podmínky.
    • Co se v mládí v CCCP naučil, teď našel.
      • Jaceňuk je vyškolený v USA.
  • Až vstoupí Ukrajina do Eu,tak si bude taky diktovat cenu plynu,jak je tomu do teď zvykem?V EU platíme všichni 480 dolarů a to by si měli uvědomit.Na záchranu Řecka bylo už poskytnuto cca 120 miliard euro a jelikož to nestačí,jedná se o dalších půjčkách,kterých se ovšem další členské státy brání.Záměrem USA je zpomalit růst zemí EU a všichni zastánci Ukrajinské revoluce by si měli uvědomit,že tam nepůjde o 100 miliard,tam půjde až o X miliard euro.Po přijetí eura se samozřejmě stane také Česká republika plátcem,který bude přispívat na nové členy EU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit