Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poděkování za zvýšení důchodu
    Poděkování jsem panu ministrovi poslala a vás ostatní prosím, pokud souhlasíte, pošlete dál.
    Pane ministře, před několika dny jsem dostala oznámení o zvýšení mého důchodu o 130 Kč měsíčně.
    Chtěla bych Vám tímto poděkovat za krásný dárek k Vánocům i za obrovskou radost, kterou jste mi tím způsobil v době,kdy se očekává zdražení prakticky všeho. Jak před nedávnem pronesl někdo moudrý,totiž, že důchodci se narodili za války a jsou tedy zvyklí na skromný život, tak jsem předpokládala, že zvýšení mého důchodu nebude tolik razantní. Největší strach jsem ale měla z toho, že když přidáte mně, nezbyde již na přidání poslancům a senátorům. Nu, nakonec jim přidáno bylo a jsem moc ráda, že peníze ve státní pokladně pro ně najdete,i když její stav se asi podobá stavu po 30tileté válce. Budu tedy moci k li dněji spát,stejně tak, jako spává při různých jednáních Váš kolega, ministr Schwarzenberg. Zároveň bych Vám chtěla poděkovat za církevní restituce. Narodila jsem se v roce 1947, v roce 1948 mně byl rok a nevzpomínám si,že bych v tomto roce, ani v letech pozdějších ,církvi něco ukradla. Naopak, byla jsem vždy vychovávána v tom, že krást se nesmí. Moje generace si v raném mládí, ani později, moc přepychu neužila,nejdříve bylo vše na lístky,ani po jejich zrušení si naši rodiče nemohli moc vyskakovat a nějak nás rozmazlovat.Prostě taková byla doba. Můžu Vám odpřísáhnout, že i když v této těžké době měli rodiče dost důvodů se obohatit, nenašla jsem po jejich smrti v pozůstalosti ani jeden kostel, faru, polnost, les, či třeba jen kalich, obraz, nebo ornát. Největší radost mám ale z toho, že budeme vracet jen majetek prý odňatý církvi po roce 1948, neboť kdybychom měli vracet i majetek odebraný, či zničený husity,nedoplatily by se nejenom naše děti, ale ani vnuci a možná i pravnuci. Když už jsem u těch dětí, myslím, že vhodnější čas k restitucím jste nemohli najít,totiž čas, kdy se na operace a léčení dětí nemajetných rodičů musí skládat dárci, třeba i jen sbíráním víček od PET lahví.
    Díky! Pane ministře, přeji Vám hodně zdraví v roce 2013 i v letech následujících a hlavně Vám přeji, aby, až nadejde Váš čas odejít do důchod u, se k Vám nechoval nikdo s takovou přezíravostí,nevděkem a arogancí, s jakou se chová tento stát k nám, důchodcům. A až půjdete na oběd do jídelny Úřadu vlády, vzpomeňte si na mnohé staré lidi, jimž by se ceny na jídelním lístku vlády zdály přiměřenější jejich důchodům,než Vašim platům.
    • Ano, hezké, ale není uvedeno, že to už měsíc koluje emailem *5*
      • Si fakt bezkonkurenčně největší internetová pí*a.
    • Vážená Klone, nikdo jistě Tebe ani Tvé rodiče nepodezřívá z krádeže nějakého kostela, fary, církevní polnosti či lesa nebo jenom kalicha, obrazu či ornátu. Takže nic takového nebudeš muset vracet a to z jednoho prostého důvodu, že nejsi držitelem těchto věcí. Ale věc se má jinak: kostely a fary sice stojí, ale je třeba je opravovat a udržovat, protože žádný barák nestačí jenom postavit a tím to končí. Spíš naopak, jinak dříve či později spadne. A ty kalichy, obrazy a ornáty - pokud je soudruzi např. z bývalého PZO Artia nerozprodali do zahraničí či jinak "nerozprivatizovali" nebo jako předměty sloužící k "modlářství" a "ohlupování pracujícího lidu" jinak "nezneutralizovali" - všechny ty předměty musí být někde uloženy, chráněny a také opravovány. A to všechno stojí nemalé peníze. Zatím se to hradí ze státního rozpočtu, takže na to přispíváš ze svých daní. No a církev to všechno dostane zpátky a starej se. A by na to měla vůbec nějaké prostředky, tak právě k tomu potřebuje ty polnosti a lesy, protože ze státního rozpočtu nic nedostane. A pokud jde o vracení vracení majetku odebraného či zničeného husity, ten vrátit nelze právě z toho prostého důvodu, že byl zničen.
      Slovo "restitutio" znamená navrácení do původního stavu, tzn. že církvi bude uvolněno dosud zablokované právo nakládat se svým majetkem, tedy nikoli pouze ho užívat, ale také o něj pečovat a udržovat ho.
      No a církev bude jistě hospodařit tak, že jistě zbude i na sirotčince, starobince, chudobince a pomoc potřebným,jako je tomu jako v zemích, kde nebudovali "šťastné rudé zítřky" (např. v NSR).
      No a jestli při jednání sněmovny pan ministr Schwarzenberg spí? A co jiného má, pro Boha, dělat? Má snad poslouchat ty kecy? Však ono když je potřeba tak se probudí.
      A je správné poděkovat za těch 130 Kč, protože si tak můžeš zajít dvakrát za měsíc na oběd do nejbližší levné hospody a dát si tam za to polévku a k tomu krajíc chleba. No a politikům jejich platy nezáviď, víš co to dá námahy vymyslet všechny ty pitomosti, nad kterými zůstává rozum stát?
      • Prosím tě, fakt raději drž hubu ty kryple!!!! *16* *16* *16* A laskavě nereaguj, fakt jsi d*bil
        hodný toho slova
        • Tradiční slet ubožáků.
  • Zločinec Klaus nám pouze připomněl svou pravou tvář. Lidem vzkázal že si žijou moc dobře a špatná nálada je uměle navozená ( škoda že tu pohádku nešel říct rodinám co živořej od měsíce do měsíce a nezaměstnaným kterým pracák není schopen sehnat práci a pokud si jí neseženou ani oni tak jsou označeni za nemakačenka. )
    A kumpánům modré mafie ODS zlodějům z podnikatelských a bankovních kruhů dal dáreček v podobě milosti.
    Poslední pozdrav gaunera který je zodpovědný za rozkradení a rozprodání naší země.
    Pamatuju premiéra Klause jak hřímal: stane se z nás ekonomický dravec. Plat lidí bude 20 000 kč. Volná ruka trhu a podnikání z nás udělá prosperující stát.
    A spousta lidí a novinářů tehdá tleskalo. Vše co z těchto pohádek zůstalo je utahování opasků pro lidi.
  • Pan Sobotka by si měl místo takového laciného zviditelňování možná vzpomenout, že jeho strana a on sám osobně má rovněž dlouholetý a hodně velký podíl na tom co se v této zemi děje a nemluvit tak, jako by u žádného koryta a dohod přímo s ODS, kdy i jemu šlo o koryto nikdy nestál. Pokud si on sám dělá předem chutě a alibi na vládnutí ve straně po volbách, tak je vůbec otázka jestli u toho hlavního koryta vůbec bude pro něho nějaké místo a nebudou už o mnoha věcech rozhodovat za něho jiní, kteří se budou chtít jako nováčci rovněž namlsat, tak jako to dělá dosud on a vůbec všichni napříč politickým spektrem už dlouhé roky, včetně másla na hlavách u každého z nich za ty dlouhé roky.při jejich "práci a hlasování"...
  • Předseda zlodějů bude něco kecat ! *11* *11* *11*
    • To píšeš o svém alkoholickém otci?
  • já si myslím,že není ani tak důležitý,jestli budou opět přeplněné veznice,protože se s tím počítá,ale jestli ve věznici taky skončí sám klaus!!! Vlastizrada,se neodpouští,nebo jsou zákony,jen pro někoho? Co si ten vy-urvenec podepsal,by měl taky ctít ne?! *12*
    • Zahlédla jsem, že se iiž na něčem pracuje, ale ještě jsem nečetla. No, bylo by to správný tah. *1*
    • Jsi jen ubožácký rudooranžový potrat nějaké rudé čub-x-ky vykřížené oranžovým zmrdem, který potřebuje pár přes tu svoji komoušskou držku. Dovolil by jsi si toto vůči takovým šmejdům jako byl genitální nájemník UV zločinecké chátry KSČ(m). Nedovolil protože pokud by jsi hned nevisel, tak už by jsi z bolševického koncetráku nevelezl ty hnuse.
      • Zapomněl jste rozdělit zloděje . 1) podle výše lupu
        2) podle barvy
        Těch barev je podstatně víc...
      • a ty jsi jen ubohý č u r á k a je jedno jestli modrý nebo rudooranžový. *2*
  • Máte blbou náladu? Zdá se, že jde od Hradu!
    Bandu lumpů Václav kryje. Nová finta… Amnestie.
    To nevypadá na plichtu, Když smějou se nám do ksichtu.
    V tváři úsměv bezelstný, Proč ne, když jsou beztrestní!
    Slušný člověk facku dostal. To´s to Vašku pěkně posral!!!
    Nezbývá než se jít pást, Či jak oni… Začít krást.
  • Sobotka sdílí názor na amnestii tak jako 90 procent celého národa. *7*
    • Teď nevím kterého myslíte - ale asi toho rodooranžového křivácké uchyla, ten lidský odpad, který má jen prolhanou držku plnou neskutečných sraček.
  • tak jak chtela se zvecnik PIKE ABYT ZAPSANA V DEJINACH NARODA tak to chtel asi i Klaus.. je nom svou karieru. Asi uz mu to slo namozek. mel by se lecit na psychyatrii.I ta jeho privatyzace tak dopadla,jen jeho kumpanům je dobre co vsechno rozkradli.
  • VAŠKU, DĚKUJEM!!! *16* *16* *16*
  • I když Sobotka je podobný kecal, jako Okamura, přece jenom má v něčem pravdu. Klaus to opravdu přepískl. Teď jde jenom o to, zda to myslel upřimně, nebo to udělal naschvál. Ale komu? Národu? Zřejmě jej tolik nenávidí? *11*
    • Opravdu tolik podceňuješ Klause. Všechno ten dědek dělá promyšleně. Potřeboval uklidit svinčík a dostat do života beztrestně korupčníky. Nikdo jiný to udělat nemohl "len on". Má všechny svoje kroky důkladně promyšlené. Odvolali s Nečasem Pospíšila, Blažek je "pružnější". Uplichtili to klucí dobře. Nic neponechali náhodě.Až vláda modrých skončí budeme čumět s otevřenými ústy. Všechno bude uklizené, odklizené,promlčené a jejich kontíčka tučná. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit