Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pospa se cítí zadlužen, tak asi nějaké dluhy dělal. Na dluh se žít nedá, to má pravdu. Ovšem v tomhle státě bylo vše vykradeno konkrétními lidmi. A tito lidi znova řvou musíme šetřit, to je drzost jak se patří. Především by měli pochytat tyhle lotry, vše jim zkonfiskovat ( celé rodinné mafii) a víc je nepusti do politiky. Je to stálé budování něčeho, čemu oni říkají lepší zítřky :-) Co politik to tak trochu lotr. Největší zlodějna byla divoká privatizace Klauze s přihlížením brepty Havla a dalších.
    To byl začátek konce. No a Klaus sedí na hradě už druhé vol.období s rozhodujícími hlasy komunnistů. *1*
  • pro místní fanatiky: Na všech českých vládách od roku 92-2010 se podílely pravicové partaje. Kalousek i Nečas schvalovali úplně všechny megaschodkové rozpočty (krom Nečase v letech 2002-2006) a ted jsou to ti noví spasitelé, kteří nás zachrání z dluhové pasti. *1* Na tom je krásně vidět vymaštěnost voličů těchto pánů.
  • Jděte už s těmi prolhanými argumenty do kopru. Za a) je nesmysl, že nás chce ČSSD zadlužit ze všech nejvíc (do schodků do 3 procent HDP se budeme muset vejít s každou vládou, nakonec to ještě eu bude trestat), za b) ČSSD tu vládla vždy jen za podpory pravicových partají, které jí schvalovaly rozpočty 98-2002 ODS, 200ě-2006 Kalouskovi lidovci a us-deu (takže ti jsou za tehdejší dluhy úplně stejně zodpovědní) a za ty největší dluhy nasekané v roce 2009 už můžou jen a pouze topol s kalouskem (a to i přes krizi se dalo ušetřit víc, kdyby nebyl kalousek blbej chemik, ale ekonom). Za c) jaké socialistické státy (?)- to jsou zase bláboly. Pokud budu brát jako socialistické státy, kde vládlikomunisté a jejich totalitní režimy, pak ano, ty nikdy neprosperovaly, naopak byly zbídačené, ale pokud budu brát vyspělé státy, kde vládla scodem levice, tak jsou to ty nejvíc prosperující země na planetě. Howgh. Vaše ideologická předpojatost a zaslepenost způsobená postbolševickým marasmem je neuvěřitelná a je vidět, že o politice, ale především historii Česka nemáte s tím Petkou - nebo jak si říká - ani páru.
  • Když Klaus začal s volnou rukou trhu,tak to s republikou začalo jít z kopce. Začalo se s tím,že uvolnil novými zákony ruce všem vexlákům a ti začali kupovat a čachrovat a dělali to tak dlouho ,až se ztratila spousta majetku. Byl prodán zahraničním firmáma ty potom zlikvidovaly její výrobu a tím zlikvidovaly i konkurenci. Druha možnost, zařízení továren prodali do třetích zemí a budovy nechali zchátrat a později do nich přivezli zahraniční odpadky. Za všechny takto získané peníze si začali stavět honosná sídla typu nedobytná pevnost. Za Klause začal tenhle lidský odpad prorůstat do politiky a nakonec si politiky začli kupovat. Jména všech těch rádoby politiků už většina z nás dávno zapoměla, nastoupila generace těch co jim v roce 89 bylo 20 - 30 roků a systém zdokonalili. Proč se tedy někdo diví,že si ti co vytvářejí hodnoty nebo slouží všem lidem nenechají a už ani nechtějí kálet na hlavu. Nevím proč by měli dělníci a to i ženské makat v trojsměnných provozech za minimální mzdy a novodobí kapitalisti si válet šunky 4x ročně na dovolené za peníze,které ulili v zahraničí.
  • Daleko nejvetsi tunel vsech dopb z kapes obcanu pripravila zlocinna levice, kdyz prosadila zakon, jimz darovala stovky miliard Kc (*asi pul bilionu Kc) z penez obcanu majitelum solarnich elektraren. Nastesti moudra koalice nasla zpusob, jak tyto stovky miliard z kapes obcanu zachranit a predejit tak krachum tisicu mensich firem, masove nezamestnanosti, bankrotum chudsich a strednich rodin i exekutorskym tragediim. Za to koalici patri dik a zlocinnym levicakum hanba a opovrzeni.
  • Halinko, to není fráze, to je skutečnost. Každá rodina, která začne žít na dluh, dopadne špatně. A teplé místečko mám - jsem jednou nohou v důchodě a z práce mne nechtějí pustit. A kdo nadělal nejvíce dluhů - najdi se seriozní prameny a uvidíš. Nemysli, kmotři a pod jsou mi z duše protivní. Hezký den.
  • Cina prosperuje jen diky tomu, ze se komunisticka mafie vzdala ekonomiky a prepustila ji zapadnim firmam. Pri tom, ze jeji vnitrni trh pripomina bezednou studnu a GDP p.c. je pouhych 3 tis USD, je fungovani ekonomiky samozrejmosti. *1*
  • Hloupy Randak se dostal do oranzove mafie alkoholovymi uplatky ve svem vinnem sklipku. Neni divu, ze po procestovani svad vsech kdy existujicich politickych stran se jeste nic jineho, nez levicove blaboly nenaucil.... *1*
  • Pospo, neopakuj naučené fráze. Už je po volbách a budeš se muset naučit argumentovat zase něčím jiným. Jak náročné pro neandrtálce. Prostě se mění situace a ty a tobě podobní to budou muset zkousnout. Možná bude ohroženo i tvé teplé místečko, protože o to ti jde zejména. Jak jinak. *5*
  • Nejlepší je, když vládnou ti co nás nejvíc zadlužili (Kalus s mafiánskou ODS) a teď co rozkradli, chtějí nahradit od nejnižší společenské vtrstvy a myslí, že jim ty jejich prolhané žvásty budou opět lidi žrát! *2*
  • Ale jdi ty brebto,prospruje Čína. *2*
  • Jandák jako troky!!!
  • Socialisté každopádně chtějí, aby stát byl co nejvíce zadlužen a ti kteří pro ně zvedli ruku chtějí žít na úkor svých dětí. Po nás potopa. Stát prý platit dluhy nemusí, můžeme žít nad poměry. Ukažte mi socialistický stát, který prospruje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit