Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky tomu, že si Bohouš servilně před blbama z EU nestříkl do gatí, u mě stoupl o 100%. Být místo něho Kalousek nebo Kchárl, tak se budou klanět až k zemi a dobrovolně sankce ještě třikrát zpřísní. Že by tím uškodili našemu hospodářství a statisícům lidí, to by jim vůbec nevadilo. Bělobrádek se ale taky pěkně vybarvil, inu co čekat od lidovců, ti svým partnerům vždycky vrazili kudlu do zad.
    • Ten Bělobrad se už vybarvil dávno a přeci to někteří volili je to děs.
    • Souhlas. Dovedu si přestavit smysl těch "sankcí" a komu pomáhají. Místo snahy o dohodu a její podporu budou Američané bojovat do posledního Evropana. Putinovi nestojí ani za úšklebek. Dovedu si představit, jaké by vyvolalo pobavení, kdyby vyhlásil zákaz vstupu Obamy a toho třasprdky Rasmussena do Ruska. Regan se v hrobě obrací nad tím, co zbylo z jeho politiky.
    • je to prostě černoprdelní klasika *16* *16*
    • že ta dvojka s Karl von tzernágora a další magoři slíbili, že z téhle země udělají protektorát *12* *12* *12* *12* *12* ale jejich víc, těch *12* *12*
      • ano,toto je pravdivy,odhalil jste konecne pravdu.
  • A to je správné !! Nesmíme si nechat diktovat od maoistů z Bruselu. I pan prezident Zeman se staví proti sankcím. Já osobně bych byl pro jejich úplné zrušení. Jako že se tečka jmenuju.
    • brusel je fasisticka organizace.aUSA,to je valecny stat,vzdy vyvolavaly valky,taskto je.
    • Tak, tak, musíme si nechat diktoat od fašistického skřeta z Moskvy.
      • Fašisti a banderovci jsou na Ukrajině ty debilní č u r á k u. Rozumíš? *16* *12*
        • ostapkotab
          sprosťák je dva č#ráci
  • Jsem zvědav, jak nám ti panáci z EU pomohou, až se Putin skutečně naštve a v zimě zatáhne kohouty s plynem. Koupí nám teplé prádlo, nebo přinesou plyn v pytlíku, abychom si zatopili? Je neuvěřitelné, jací pitomci nám v EU vládnou. Už aby vystoupila VBr z EU, někdo začít musí. Doufám, že nebudeme poslední, kdo je bude následovat.
    • Posledni zhasne. *4*
  • obcane teto zeme,pokud jde o ukrajinu,je to pricina zuapadu a usa,za toto rusko opravdu nemuze,za toto muze i nato,podporuji je i ti psychopsmejditi,ods,top o9,a tismejdikdu csl,zumpy z cr,tem nejde o lidi v cr,ods,topce a kdu-csl,to jsou smejdi vladni a zumpa,vyzente tento vladni hnuj z vlady,ods,top-o9 a kdu-csl,jsouto vladni zumpu a hnuj,pokud chtej oni valcit a hrat si na vojacky,at si tahnou na ukrajinu,smejdi cesky.sobotka ma recht,nechce zbytecne poskozovat ceskou ekonomiku.kalousek a tenmagor pochcanej sislevej,trtautrnberg,lidi,vypraskejte je,je to ksindl a hnuj,tem opravdu nejde o lid v zemi cr,topce a kdu-csl a ods,temto hnojum opravdu nejde o lid v cr,vsak jste se snad nekolikrat poucily,copak jsme tak tupej narod.vzapatujte se lide v zemi,protoze tento lidsky hnuj ods,topka a kdu-csl,ti to tu pekne poserou,to jsou poskoci a vlez prdelove usa,a nato,tako je lede cesky.
    • Ale to chce udělat něco TED a ne až bude pozdě,potom už nebude si na koho stěžovat!!!!!!!
      TOP 09 ODS NÁS ŽENOU DO VÁLKY!!!!! *16* *16* *16*
      • ano,TOP-O9.KDU-CSL,ODS.vas a tuto zemi,zenou skutecne do valky,to jsou patolizalove USA,Bruselu aNato.nac cekat,vypraskejte tuto zumpu ODS.TOPO9-KDU-CSL z vlady.Obcane teto zeme,vzpamatujtese.Co chcete,zit ve valce,nebo vmiru.probudtese.prestantese tu navzajem urazet hrube a vzpamatujtese,vyzente ten hnuj z vlady vcas a ani ve volbach tento hnuj nyni nevolte.
  • V EU nyní zuří boj. Vlastizrádné vedení ve službách Američanů chce další sankce
    které nás hospodářsky zničí ( dokonce i dosud prosperující Německo klesá) a
    bude se snažit zvětšovat napětí ve snaze dosáhnout války.

    Některé státy se však už začínají cukat. Vládním stranám to bere popularitu a chápou
    že další hospodářský otřes bude znamenat sebevraždu v podobě sociálních nepokojů.

    Nyní se hraje velká hra o všechno. Válka nebo mír. Bohužel většina lidí se dál stará
    jen o svůj pupek a nalhává si že se jí současné dění nedotkne.
  • KDU-ČSL je fašistická pátá kolona, která se dostala do vlády. Jinak k nim patří ODS i TOP 09.
    Nechci, aby byla dál jen protektorátem v EU.
    • Přesný ,tohle si taky myslím!!!!!!!!
      Bělobrádek,Kalousek a brepta chtějí válku , to je jasný!!!!!!!! *16* *16* *16*
      • ano v tom vam davam za pravdu,tento hnuj topka trautrnberg,kalousek a spol,tak i kdu-csl a ods,nechtej,aby se ceske ekonomice darilo,toto jsou lidske zrudy. a trautrnberg sislavej,at si tahne do rakous,cloveku se chce zneho blejt,do cr,prisel sholym zadkem a zde zbohatnul,jak to dobre rekl babis.Obcane teto zeme,vyzente tento,ci tuto zumpu z vlady,ods,topku -o9 a kdu-csl,to jsou lidske zrudy,to nejsou lidi.nevolte je ve volbach.
    • k tématu-včera jsem se díval jak křesťani k majetku přišli, inkvizice ve francii,španělsku a celé evropě od 17.století (včetně Johanky z Arku)-jedna hrůza,úplní muslimi dnes.Myslím,že by bylo na čase všechny tyto úchyláky zrušit a ne jim cpát národní majetek
  • Chtělo by to vypsat předčasné eurovolby, protože když vidím co tam máme za verbeš, tak se mi otevírá kudla v kapse, neboˇˇt to jsou fašouni.
    • VOLBLY DO EU nestačí, protože EU je řízena EU komisí nikoliv parlamentem a tu nikdo nevolí, ta je jmenovaná a svoji polívčičku si tam vehementně přihřívá a diktuje USSá Bilderberg, je třeba totální změna celého systému EU, jinak se nehneme a k tomu je třeba tam zvolit ve velkém lidi, co to provedou, rozbití EU zevnitř. EU v této podobě je neakceptovatelná a je zkázou pro občany celé Evropy.
    • VerbeŽ, troubo. Kandiduj ty a uvidíš.
  • To je jenom dobře, že premiér myslí na své spoluobčany. K čemu nám jsou sankce? Přece nechceme, aby podniky propouštěli své zaměstnance z důvodu odbytu svých výrobků.
    • neodbytu
  • Jaký je nyní faktický stav a co to bude pro budoucnost znamenat?

    1. Ukrajinská armáda je z 80% zničena, přičemž byly zničeny všechny její elitní jednotky. Tyto jednotky nemohou být v dohledné době (3-6 měsíců) obnoveny.
    2. Pod Ilovajskem byla při jejich prvním skutečném bojovém nasazení také fakticky zničena většina polovojenských fašistických praporů – Donbass", "Kryvbas" "Peacemaker", "Dnepr-1", "Ivano-Frankivsk" a "Volyn".
    3. Tím definitivně padl Porošenskova představa, že domobranu utopí v krvi a naopak se ukázalo, že situace nemá vojenské řešení.
    4. Iniciativa přešla na stranu domobrany, která se na úkor Ukrajinské armády dobře vyzbrojila.
    5. V ukrajinské armádě začal hon na zrádce a kolaboranty – tím bude dále podlomena akceschopnost armády.
    6. V blízké budoucnosti se dají očekávat další úspěchy domobrany, při znovuobsazení Dombasu.
    7. Dombas je pro Ukrajinu ztracen – dohromady 10 tisíc mrtvých na obou stranách postavilo velkou zeď mezi východem a západem.
    8. Tato situace bude mít pro patolízalskou Evropou tristní důsleldky a následky, pokud to vůbec přežijeme -. USSá špinavou pazouru
    • 100% souhlas
  • obcane teto zeme,nevolte nyni ve volbach,ods,topo9 a kdu-csl,tem nejde o lidi v cr,to jsou zrudy a vlez prdelove ,USA,NATO a Bruselu,tem nejde o dobro ceske ekonomiky,co pak jste se nepoucily,vzpamatujte se a vykopejte tuto zumpu,ods.topo9 a kdu-csl z vlady,taco cela zumpa,vas dostane v zemi do nestesti a tim si budte jisti.Vzpamatujte se obcane,vyserte se na nejake volebni debaty s Moravcem,to je tosamej patolizal,ktery nahrava teto hnujske zumpe.ODS.TOP-O9 aKDU-CSL,tyto strany jsou zumpy,tem nejde o proste obcany v teto zemi a myslim si,ze jste se poucily snad dost,nebo vam to nestacilo,tento vladni hnuj,ODS.TOP-O9.KDU-CSL,vas obcane,dostane do nestesti a tim si budte jisti.
    • TOP 09,KDU-ČSL,ODS a ještě Zelené.Tyto strany nevolit, jsou nebezpečím pro náš národ!!!
    • Líbílo by se ti v ruské p.deli? Byli jsme v ní skoro půl století a dodnes smrdíme těmi ruskými ho.ny.
    • Volíme Okamurovo hnutí, zastávají konzistentní nepatolízalský názor , pak Koskuba z ČSSD je dobrým tahem do budoucnosti, komunisté jsou dosti ticho, málo iniciativní, chce to větší grády.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit